- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ревност........
Според вас най-често ревността в една връзка на какво се дължи- На любовта, която изпитва този човек към другия, или просто на това че му няма доверие.... И тези които не ревнуват значи ли че не обичат достатъчно човека до себе си ?
Много интересно, Хем питаш въпрос, хем си го отговаряш
"И тези които не ревнуват значи ли че не обичат достатъчно човека до себе си" - Имат голямо доверие в човека до себе си
Ревността се дължи от несигурността на човека в самият себе си и от части в партньора.Една връзка би трябвало да се крепи на доверието.Ама някой хора се смъмняват в собствената си способност да задържат човека до себе си и се пораждат съмнения и почва гадната ревност![]()
--------------------------------------------------------
напълно вярно, човек ревнува когато смята, че не е достатъчно добър за партньора сии ии се притеснява, че той ще намери друг по-добър от него..Първоначално написано от BlueFace
Кратко, точно и ясноПървоначално написано от BlueFace
![]()
и все пак ревността е едно нормално чувство,искаш или не искаш винаги ще го изпиташ,ако ще и в минимални количества.Първоначално написано от BlueFace
http://www.panoramio.com/user/598821
it's all a theatre and i'm never myself..
Ревнувам страшно много и обичам страшно много приятеля си .. не го ревнувам щот му няям доверие, а щот го обичам и не искам да го загубя![]()
Първоначално написано от Bibz
If I played you like a toy?
Ревнувам защото много обичам .. тва ми звучи някак невярно
Според мен ако много обичаш човека до теб.. значи искаш той да е хепи независимо с кой/коя
По - скоро на страх да не загубят човека до себе си .. явно не са достатъчно сигурни, че са най най в очите на пратньорите им и си мислят, че имат заместник и ще бъдат изместени едва ли не ...Любовта е доверието, а не ревността ..
![]()
п.с. Между другото съм забелязала, че ако едно момиче ревнува момчето до себе си без причина понякога самия той решава да изневери просто, защото му е писнало да й доказва, че не е така .. ;д А ако той принципно си е решил да зиневерява нейната ревност ама изобщо няма да го спре ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Първоначално написано от Hilary_
ако се съберат три теми в които ти не си изказала мнение , ще те черпя (ф)![]()
![]()
Добре .. ама не пия алкохол ..Първоначално написано от BeRSeR
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Няма ли доверие, всичко е загубеноПървоначално написано от Hilary_
Рядко ревнувам, но когато това се случи се старая да не го показвам защото знам че е безпричинно и няма смисъл да се тревожа за тaкива неща които могат по някакъв начин да се превърнат в пречка. Просто понякога ме човърка но не се чуствам застрашена от някого, защото съм сигурна от човека до себе си. Вярвам му, но това не значи че и аз не ревнувам ... ама гледам да не показвам, защото ми изглежда като слабост, а не искам да е така.![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Лично при мене ревността е нещо нормално.Естествено в нормални количества! В моите връзки е било проява на несигурност най - често, или понякога просто съм се дразнела от някаква постъпка на партньора си.И комплекси съм избивала по този начин всичко бе.. Понякога ревността в една връзка доста я подсилва, като кара другия да се чувства обичан, но в нормални количества иначе се превръща в голяма пречка.. Тъй, че ревността всеки я приема и прилага по различен начин и различни причини, в различните си връзки
![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Когато ти е комфортно с един човек и се чувстваш щастлив с него винаги изпитваш дори и малко страх да не го загубиш.Но тези хора които са адски ревниви просто сами развалят връзката си.Ревността не е хубаво нещо.Винаги ще го има този малък страх да не загубиш човека до себе си ,но ако любовта отмине и той/тя вече не иска да е с теб няма начин да го/я накараш да си промени решението.За мен ревността е излишно чувство,защото трябва да се наслаждаваме на всеки момент с любият човек ,а не да пропиляваме много такива в кавги породени от ревност![]()
--------------------------------------------------------
понякога ревността на единия се дължи на глупостта а другия ..
-.-
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
именноо...Първоначално написано от smiirnoff
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Във всяка връзка има ревност. Когато е в голямо колиество , съсипва връзката . Но не може и без нея . Как бихте се почувствали , ако човека , с когото сте никога не ви ревнува ? Аз бих си помислила , че не му пука.
Съгласна съм с това , че една от причините за ревността е несигурността в себе си , но понякога и действията на партньора ни подтикват към ревност.
spored men revnosta e v - za edna vrazka .. ako nqmash doverie na choveka do sebesi kvo praish s nego ..
И това го имаПървоначално написано от sladkish_14
![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
липса на доверие или страх да не изгубиш човека .. понякога дори си мисля че е и от комплекси
* brunettes
do it better ;] ..
От всичко изброено до сега е комплекси,страх,липса на доверие...аз съм много ревнива,не защото нещо не се харесвам или от комплекс,просто ако те преебът 1 път или пък твоя близка приятелка и почват малко филми..ревността е ок в нормални количества,но тая болезнената ревност,която те задушава с всички истерии и драми..оо заеби!
Don't confuse hate with jelousy...bitch!
по-скоро и на двете..ако пък си прекалено безразличен към партньора относно тва което прави, не е интересно..Първоначално написано от bUbInkA__
I don`t care .. ;] ..
НЕе! .. Ако не обичаш някой - няма да го ревнуваш.
Не мисля че това е проява на недоверие.
Както казаха понякога толкова си привързан към някого, че искаш да вижда само теб и само теб ии самоо тебб :P
Ох, ако някой знае лечение срещу ревност - да казва !![]()
♥ There are 365 suns - one for each day .. ♥