- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- как....?
здравейте на всички! значи историята е много дълга, но на кратко: с едно момче сме заедно от 3 месеца и 2 пъти вече се караме късаме за по 1 седмица и пак се събираме но имам 2 въпроса:
1. как да разбера той има ли чувства към мен?
и
2.той каза че не е свикнал като е с едно момиче и излязат постоянно да я гуши и целува а аз пък съм свикнала постоянно някой да се занимава с мен....като излезем той не ме гуши много и се сеща да ме целуне 2-3 пъти през цялото време как да свикна с това??
п.с. без спам!![/i]
![]()
K.
![]()
![]()
Първоначално написано от dirtyyy
Първоначално написано от DiDiChKa
кой кого къса и после кой предприема първата крачка за да се съберете пак?![]()
I don`t care .. ;] ..
и 2-та пъти аз късам с него въпреки чувствата си след това той се напива звани ми като изтрезнее излизаме говорим си и накрая пак се събираме
![]()
K.
![]()
![]()
от възраста е![]()
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Предизвикай го ти тогава, бъди по-настоятелна. Пойскай си, като не ти дава. Капиш?
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
Държи ли те за ръка като вървите етц.?
емии следващия път като скъсате и тръгнете да се събирате постави своите условия и той неговите и ако двамата изпълнявате исканията на другия всичко ще е перфее..![]()
I don`t care .. ;] ..
ами щом е с теб най- вероятно има някви чувства...
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
даПървоначално написано от FeelMyPain
![]()
K.
![]()
![]()
mi shtom kato iska da se sdobrite,sled kato si skusala s nego..znachi ima neshto kum teb.Logichno e .
Значи е до самия човек.Първоначално написано от DiDiChKa
НЕ СЕ ОПИТВАЙ ДА ГО ПРОМЕНЯШ както казват някой по-горе.
Не мисля, че е чак такава болка за умиране, че да се тръшкаш и терзаеш.![]()
Знам какво си мислиш.
Затова и те попитах дали ти държи ръката.
Щом го прави не е това, за което се притесняваш.
ти го късаш, после ревеш...
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
всъщност като се замисля..май не е най-добрия вариант да поставяте условия един на друг..FeelMyPain е прав\а .. ако искаш да си с него го приеми какъвто е .. ако ли не следващия път като скъсате..не тръгвайте отново..![]()
I don`t care .. ;] ..
Първоначално написано от DiDiChKa
Направо да хване и да те удуши![]()
![]()
Еми хвърли му се ти да го "гушиш" и целуваш... виж, ако се дърпа, тогава го скъсай трети път, за щастиеА за чувствата му, дали ги има или не - никой не може да ти го каже, сама трябва да разбереш!
еlsy![]()
:/ Какви проблеми имаш само... По голяма си от мен и... Дето каза някой.... Късаш го и после ревеш.... Как да те гуши като ти го режеш??? Той ако скъса с теб кво ще си помислиш? че не те обича... Той кво си мисли??? ://///
It's too late...
а, дано. ама да е по-сигурно.. хваща за гушата и докато вече не почне да и тече кръв от носа да не я пуска ;дПървоначално написано от FromAutumToAshes
1во на колко сте? И 2ро той срамежлив ли е по принцип, неoбщителен?
Първоначално написано от FromAutumToAshes
![]()
мхм... " Той ако скъса с теб кво ще си помислиш? че не те обича... Той кво си мисли??? :///// "<- замисли се над това?!...Първоначално написано от stupid0boy
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Дидии той те обича..! А вие малко по-спокойно не можете ли да разсъждавате! Стига сте нападали .. Все пак тази саит и за да искаме съвети а не да се нападаме .. btw Didi obicham te ! {}
Може и да е някой вампир и да се притеснява да те целува и прегръща постоянно,защото може да вземе да се изспусне и да те ухапе нещо...Ох,някой трябва да ми спре "Здрач"-а..![]()
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Явно още не си ги изживяла тези неща. Мисля ,че по дългите прегръдки гушвания ,целувки и т.н са за интимна среда, не за пред хората.Твойто гадже е точно като мен и обратното
Ние просто не обичаме, пред публика да правим тези неща![]()
просто е такъв .. да го промениш мн трудно .. това значи още мн караници ... намери си по нова версия момчекажи з ако ти тряя гоогле пасваш и намираш хах