- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Дайте съвет на какъв лекар да отида?..
Имам проблем,или по-скоро комплекс-на 15 съм и от 3 години гърдите ми нямат грам развитие..Нося А75 вече достатъчно време,мислех да ходя на лекар,но не знам на какъв.
И не ме обиждайте,моля ви се,знам си,че ще последват всякакви изцепки и все пак не знам къде да се консултирам.
По-добре си седи у дома ...не юркай природататя си знае работата...
тц.. добре си;и аз нося толкова![]()
![]()
и съм на 15
![]()
Не си за лекър, а ти се изяви като такъв и огледай бабите си, майка си и сестра си (ако имаш такава), та каквито са им циците, и твоите ще са подобни, тай че..само в чакането му е майката.
Иначе като цяло лекъря, които преглежда женските гърди се казма мамолог, даже онзи ден бях на преглед.. но наистина ако искаш да ходиш, прихотви се някой чичко на средна възраст да ти бара циците![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от lovegaga
ако нямаха "грам развитие" ,дали щеше да носиш сутиен изобщо?![]()
ако си някаква,1.70 ,40 кила с мокри дрехи значи може и да не ти пораснат повече,ако си си нормална поизчакай още година-две![]()
COOOOL - Ако си много закъсала да ти намеря млад лекар за следващият преглед?Първоначално написано от cooool
![]()
![]()
Обикновенно за такива проблеми действително е хубаво да те преглежда лекар(ти не си за такъв)! Мисълта ми беше. че и някой твой съученик може би ще изяви желание да ги "бара" но лекарите обикновенно (макар и "чичковци на средна възраст") не БАРАТ за да се кефат, а за да установят проблем. 'Cooool' вероятно е очаквала да и предложат еротичен масаж и е била леко разочарована поради вероятната недосетливост на преглеждащият.
Ако можеше докторите вси4ки да сме на 17-25 години вероятно щеше да ви е по- хубаво ама за съжаление всички растем!
И НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ, ЧЕ ПРЕГЛЕДА НЕ Е СЕКСУАЛНА СРЕЩА, А ПРИНУДИТЕЛНО МЕРОПРИЯТИЕ ПОРАДИ БОЛЕСТ!
Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts
Успокой се бе моме. Развитието на гърдите си е ген, колкото толкова кво да се прайПървоначално написано от lovegaga
.
Иначе доколкото това на какъв лекар да отидеш, според мен нямаш нужда от лекар.
www.tuzari.com/tuz.php?name=eli7ooo
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Бе,благодаря ви много на всички,че ми казвате,че нямам проблемМм в рода са само с големи цици,ама аз взех да се притеснявам,че не са порастнали от 3 години сега..
то че трябва да се чака,ще се чака няма къде да се ходи,ама се притесних-викам си спряла съм
![]()
![]()
![]()
БУЗАТА МУ Е МАЙКАТА! Пий 1 по 1л.на ден !!!ГАРАНТИРАН ЕФЕКТ!![]()
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
Първоначално написано от Jus7DreamBoy
![]()
+Първоначално написано от turboPantofka
а тя бУзата...да вкусна ми е...но е пълен боклук, в буквалния смисъл на думата.Обръщаш етикета и гледаш съставки-Е (число), Е (число) ии така около 8-10 изредени...а + вода..нали да не забравяме..Първоначално написано от Jus7DreamBoy
![]()
представи си колко помага![]()
It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted
и няма никакъв ефектПървоначално написано от liim0nka
![]()
не се изказвай неподготвен,прасе
На психиатър.![]()
Много си малка още, има време да растат, но ако след 4-5 години още не си доволна от бюста си и имаш волята и парите, нарича се пластична хирургия. Само дето е рисковано и скъпо.![]()
"Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел
Кандидат българче кво искаш ...Първоначално написано от clever
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
Бягай на пластичен хирург.
ВЕДНАГА !!!
Абе,някои тука сте много милиИскам да ида на лекар вече,те продължават с глупостите
Мноо е забавно а?
Пу,дано ви порастнат некви малки на мъжете да видите кво е ве!
Ако няма да давате още полезни съвети ходете в раздел Секс да ги ебавате
![]()
Ами, те хората ти казаха, че не е нужно да ходиш на лекар.
Какъв лекар..
ние ли да не се изцепваме?!
По-точно ти се изцепи хипер яко с думите ти..
Това е генетично заложено..
има много момичета и на по 20 години,без гърди..
но това не ги притеснява..
просто изчакай..
и не гледай примерно съученичките си,които имат по-едър бюст..
ВСЕКИ Е РАЗЛИЧЕН!!!
отиди на лекар щом толкова искаш
ама той ще се учуди що му губиш времето
нямаш ЗДРАВОСЛОВЕН проблем
имаш комплекс ..
Пластичен хирург и импланти в мозъка!
Незабавно!!!