- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- въпрос
Виждали ли сте любовта?
Аз я видях за кратко...
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Сега мина през нас да изпием по една.
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
Да разбереш,че обичаш някой толкова силно колкото и той теб.Говоря за истинска любов да усетиш,че си обичана.Първоначално написано от sunshinepp
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Тцък.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
имаше 1 период от 3 месеца, в които бях адски щастлива..и си мислих че момчето ме обича..вече не сме заедно..но аз още си обичам това момче..и си мисля,че той е моята така наречена първа любов ..а бе как мислите има ли първа и последна любов..?? ..сорри, че вмъквам въпрос в твойта тема..![]()
I don`t care .. ;] ..
Има,но понякога не свършва добре.Предпочитам да се родя глух и сляп вместо да изживея такава любов.Първоначално написано от sunshinepp
ее..тва въпросното момче много ме нарани..ама нз и аз как още го обичам..е тва което преживях след раздялата ни на никой не го пожелавам..беше си чисто изтезание!Първоначално написано от haritov
I don`t care .. ;] ..
Истинската любов още не съм, но мисля, че има време и за това..Първоначално написано от haritov
![]()
Което продължава и до днес предполагам?Първоначално написано от sunshinepp
Хмм замислих се. Не съм изпитвала такава, но вярвам, че я има. И няма да се откажа, докато не я намеря.Първоначално написано от haritov
![]()
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
Виждала съм я... ма се съмнявам пак да я вида... или ако я видя... няма да е в близките 2 години![]()
еlsy![]()
Всъщност - да. Виждала съм я. Преди 2 години - лятото. Никога няма да го забравя...![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
мм правилно предполагаш..на всичкото отгоре той е нон-стоп около мен.. и го виждам всеки ден..Първоначално написано от haritov
I don`t care .. ;] ..
Просто съдя по себе сиПървоначално написано от sunshinepp
![]()
Първоначално написано от haritov
и ти ли си така..![]()
I don`t care .. ;] ..
И аз Бруте и азПървоначално написано от sunshinepp
да и много съм щастлива, че мога да имам такъв човек до себе си!!!
любовта е за слабите майна
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
но и ти я търсишПървоначално написано от tuzaro
''Любовта е като вятъра,не я виждаш .. но я чувстваш''
не знам![]()