Първоначално написано от stelit0
Абе дано не е ебавка темата но на 1-2 см по принцип нищо май не тряаа да има до колкото знам Химена е на около 4-7см във влагалището Но нека се пак някой момиче да каже
1.темата не е ебавка
2.е не е май на 1-2см. а е на 4-5см сори но сега като се замислих и го остановихе пооспокойхтеме благодаря много но вче пак още приемам и други мнения
На 12 години къде си тръгнала да бъркаш ``скъпа моя`` ?![]()
Честно! Изумявате ме със всяка следваща подобна на тази тема. Споко! Не си се родила с банан в путката
Още ти е рано за каквото и да е било мушкане там отдоло. А пък има и други варианти за мастурбиране
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
не съм тръгнала зверски да "бъркам" простомие итересно както всички разбират.
едит:е хубу де ама как другите мастурбират като са девствени
едит2:кви други начини освен с душ и т'ва?
![]()
Аз съм професионалист. Не работя с аматьори
Не е.. мии как да ти кажа.. тряя ти идва отвътре да си измисляш начини.. аз си имам един и само с него карам
ама не си човъркам в ... нито с душа прая нещо.. не мога да ти го кажа как.. простоо.. абее..
продължавай с душа
![]()
![]()
eeee ариде няма да ти са изтърка ******* ако ми кажеш как![]()
Кажи,кажи че ми стана интересноПървоначално написано от elito0o0o0
![]()
![]()
Искаш ли мнение - порасни.Поиграй си малко с куклите, най много гледай някое образователно филмче да видиш как стават нещата.В пети клас не би трябвало да мислиш как да се самозадоволяваш.
Боже боже![]()
бременна си
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Друго ??? Клиторен оргазъм !?!Първоначално написано от stelit0
така сме ние джедаите никой не ни взима на сериозно...Първоначално написано от stelit0
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Леле,потресена съм и от 12-годишната мастурбаторка и от част от коментарите!![]()
1-во трябва да се пообразоваш малко и да пораснеш,пък тогава да се занимаваш с такива неща!
и 2-ро айде тея дето не разбират да не си дават глупавите мнения,като че химена е 4-5см навътре във влагалището!![]()
![]()
![]()
ПП:ако си била достатъчно възбудина и това "нещо" което си напипала е бело от горната страна на влагалището би трябвало да е G-точката!Ако ли не,по-добре се консултирай с лекар!![]()
МоЖе дА нЕ сЪм пЕрфеКтНа,нО сЪм ефеКтНа!
Много мнения и само объркахте момичето...
http://tinyurl.com/ydks967
Това е може би най-използвания начинНе бъркай 'щото ще се отвориш като консерва!
Първия ти път не трябва да е със собственият ти пръст...
![]()
^ Стига с тоз гугъл бе. Тя как да разбере от гугала кфо е пипнала ?Сигурно тряя да напише.. Какво напипах във путката си кат бръкнах на 4 см в навътре в нея? и той ще и отговори мислиш?
![]()
![]()
Драсти.. вчера вечерта докато мастурбирах реших да видя дали средният ми пръст маалко ще влезе и дали боли, не усетих никаква болка.. но пръста ми влезе целият.. все още девствена ли съм? ( нямаше кръв, но знам че това дали има кръв зависи от организъма)
на почти 14 съм