.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 74

Тема: !!!

Голям фен Аватара на stelit0

!!!

Повече от фен Аватара на Bukmop
    Град
    Бургас

Re: напипвам нещо!!!

Цитирай Първоначално написано от stelit0
    здравейте,аз съм момиче на 12 години и досега съм масторбирала само с душ но вчера реших да пробвам и с пръшче и като го вкарам на 1-2см. осещам нещо което ми пречи .при лек натиск е приятно но ме е страх да го натисна по-силно.Нямам представа дали е нормално или не .Не съм много запозната и затова ви моля да ми обясните.Моля без тъпи коментари обърнах се за сериозен отговор към вас и се надявам да се отнесете като зрели хора към моя проблем.Предварително благодаря за отделеното време.

Абе дано не е ебавка темата но на 1-2 см по принцип нищо май не тряаа да има до колкото знам Химена е на около 4-7см във влагалището Но нека се пак някой момиче да каже

Град
    Paradise
    Тясна си, девствена си - 99% да ти е химена.

1.темата не е ебавка
    2.е не е май на 1-2см. а е на 4-5см сори но сега като се замислих и го останових е пооспокойхтеме благодаря много но вче пак още приемам и други мнения

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    На 12 години къде си тръгнала да бъркаш ``скъпа моя`` ? Честно! Изумявате ме със всяка следваща подобна на тази тема. Споко! Не си се родила с банан в путката Още ти е рано за каквото и да е било мушкане там отдоло. А пък има и други варианти за мастурбиране
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

не съм тръгнала зверски да "бъркам" простомие итересно както всички разбират.
    едит:е хубу де ама как другите мастурбират като са девствени
    едит2:кви други начини освен с душ и т'ва?

Град
    Galapagar
    Аз съм професионалист. Не работя с аматьори Не е.. мии как да ти кажа.. тряя ти идва отвътре да си измисляш начини.. аз си имам един и само с него карам ама не си човъркам в ... нито с душа прая нещо.. не мога да ти го кажа как.. простоо.. абее.. продължавай с душа

eeee ариде няма да ти са изтърка ******* ако ми кажеш как

още приемам мнения

Цитирай Първоначално написано от elito0o0o0
    Аз съм професионалист. Не работя с аматьори Не е.. мии как да ти кажа.. тряя ти идва отвътре да си измисляш начини.. аз си имам един и само с него карам ама не си човъркам в ... нито с душа прая нещо.. не мога да ти го кажа как.. простоо.. абее.. продължавай с душа
    Кажи,кажи че ми стана интересно

Град
    Gabr0v0
    моя съвет е да не ``бъркаш`` вътре, освен ако не искаш да се `отвориш` с пръсчетата си ;] и както каза elito0o0o0 има други начини за мастурбиране при които не ти се налага да си ``ровичкаш`` в п*****а, за да стигнеш до края

Искаш ли мнение - порасни.Поиграй си малко с куклите, най много гледай някое образователно филмче да видиш как стават нещата.В пети клас не би трябвало да мислиш как да се самозадоволяваш.
    Боже боже

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    бременна си
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Повече от фен Аватара на Bukmop
    Град
    Бургас
    не съм тръгнала зверски да "бъркам" простомие итересно както всички разбират.
    едит:е хубу де ама как другите мастурбират като са девствени
    едит2:кви други начини освен с душ и т'ва?
    Друго ??? Клиторен оргазъм !?!

Град
    в света на приключенията ..
    химена е ..

благодаря на всички
    едит:haritov не си интересен

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    благодаря на всички
    едит:haritov не си интересен
    така сме ние джедаите никой не ни взима на сериозно...
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Мега фен Аватара на t0d1t0
    Цитирай Първоначално написано от haritov
    бременна си
    пас
    Станислава

Леле,потресена съм и от 12-годишната мастурбаторка и от част от коментарите!
    1-во трябва да се пообразоваш малко и да пораснеш,пък тогава да се занимаваш с такива неща!
    и 2-ро айде тея дето не разбират да не си дават глупавите мнения,като че химена е 4-5см навътре във влагалището!
    ПП:ако си била достатъчно възбудина и това "нещо" което си напипала е бело от горната страна на влагалището би трябвало да е G-точката!Ако ли не,по-добре се консултирай с лекар!
    МоЖе дА нЕ сЪм пЕрфеКтНа,нО сЪм ефеКтНа!

a na kolko sm. e

Химена ли?!
    МоЖе дА нЕ сЪм пЕрфеКтНа,нО сЪм ефеКтНа!

Супер фен Аватара на Passi0n
    о боже...това което си напипала е мозъка ти!

Град
    ВаРнАаАа
    Много мнения и само объркахте момичето...
    http://tinyurl.com/ydks967
    Това е може би най-използвания начин Не бъркай 'щото ще се отвориш като консерва! Първия ти път не трябва да е със собственият ти пръст...

Град
    Galapagar
    ^ Стига с тоз гугъл бе. Тя как да разбере от гугала кфо е пипнала ? Сигурно тряя да напише.. Какво напипах във путката си кат бръкнах на 4 см в навътре в нея? и той ще и отговори мислиш?

Драсти.. вчера вечерта докато мастурбирах реших да видя дали средният ми пръст маалко ще влезе и дали боли, не усетих никаква болка.. но пръста ми влезе целият.. все още девствена ли съм? ( нямаше кръв, но знам че това дали има кръв зависи от организъма)

на почти 14 съм

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си