Исках да линкна тема от сайта, в която пише на колко сантиметра е Химената... уви вчера се регистрирах и не мога
о, кифълс, по-добре се захващай с уроците и cartoon network събота и неделя , а не ми се замимавай с мастурбация ...![]()
Едит: Научи се да пишеш грамотно ...
Провалът е бавен път към успеха !!!
Всeки път , когато се видиш в огледалото натисни ТУК
http://www.teenproblem.net/teenid/Pesenta
Първоначално написано от elito0o0o0
п.п. Когато някой напише "химената" просто падам от стола![]()
аз на 12 дори не съм се сещала за секс,а тя тука ще ми мастурбира![]()
Абе... бързат младите бе.... тцтц. И к'во туй 12 годишна кой клас е ... ? Сигурно като стане на 13 ще иска мъжко... А какво си напипала ба ли мааа му... продължявай в същия дух
98% от българското население харесва БИРА. Ако ти си от тези 2%, които не я харесват, значи си пълен идиот!![]()
http://www.impulse.bg/alwayssmiled
ами първо мисля, че си малка за самозадоволяване, ама както си решиш. Много ясно, че ще те заболи, девствена си и явно никой до сега не ти е пъхал пръстче. Спокойно има време.Първоначално написано от stelit0
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
Абе аз от 2,3 клас си играм с пожарникаря,тя на 12 години и рано и било.
А бе, момиченце, къде си тръгнала на 12 да мастурбираш?! Поиграй си малко с куклички, научи българския, щото правописът ти е под всяква критика и след това мисли за тия работи. Мъничка си още. За всичко си има време.
П.П Не ги разбирам тия, дето мастурбират на 12, еб*т се на 13, и на 15 вече са пробвали всичко. Ми след 20, к`во прават?! То няма да има мъж, който да ги задоволи.
Дааааа точнооооо и аз това си мислех ..Първоначално написано от g0sheto94
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
По темата: пфу не ти ли е малко раничко да се самозадоволяваш??![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Не искам да те плаша, но най-вероятно ти расте пишка!![]()
The purity of a person's heart can be quickly measured by how they regard animals
Тя хубаво,че нея си задоволява,че някой на нейната възраст са почнали други да задоволяват.Да си бърка по цепките то лошо немаПървоначално написано от Hilary_
![]()
скъпи ми съгражданино, а може ли да те попитам ти на колко си започнал ? + тва девойчето нали не е тръгнало да се ебе, а просто иска да е информирано, нещо лошо ?! като не може да пише грамотно, поне някаква сексуална култура да има... да познава поне собственото си тяло! и ти не си се родил научен, нали ?Първоначално написано от Pesenta
![]()
незнам дали има зна4ение но имам менстроация!!!
едит:а вие отворковци на колко започнахте а?+това хората на 11 години деца раждат та вие ми се възмощавате тука.азви моля да съвет и за нормален и сероизен отговор а вие ми изнасяте лекции 4е съм била малка еи така съм си преценила!!!благодаря на вси4ки които не ми се присмяха а подкрепиха.
как мое изоб6то да мислите за такива работи...развиват ви се мозъците само за секс или в крайни слу4аи сами да си бъркате по дупките...пише ми некфа 4е била пристрастена към секса а като гледам тя милата на 14Първоначално написано от elito0o0o0
ти пък на 12 и търсиш нафта...майката си е е*ало...виж са не си рови4каи по дупките като стане6 с 3-4 годинки по голяма върви някои др да ти бърка като ти е толко зор...стегни се ве 4едо...!!!
състоянието е пла4евно
![]()
![]()
![]()
![]()
не не пълен цирк трагедияя
![]()
![]()
![]()
Hostis Honori Invidia
Първоначално написано от stelit0
те хората и от небостъргачи скачат... ще си позволя да цитирам няколко коментара нагоре ..
"А бе, момиченце, къде си тръгнала на 12 да мастурбираш?! Поиграй си малко с куклички, научи българския, щото правописът ти е под всяква критика и след това мисли за тия работи. Мъничка си още. За всичко си има време.
П.П Не ги разбирам тия, дето мастурбират на 12, еб*т се на 13, и на 15 вече са пробвали всичко. Ми след 20, к`во прават?! То няма да има мъж, който да ги задоволи."
много точно го е казал човекът. На 20 п****** ти сиг ще е колкото Бранденбургската порта.. Бог да ти е напомощ тогава като тръгнеш да си търсиш мъж.
98% от българското население харесва БИРА. Ако ти си от тези 2%, които не я харесват, значи си пълен идиот! xD
сиг ти е химена.. внимавай да не се отвориш сама![]()
Просто аз
тва поколение деца от 14 нагоре са секс маняци![]()
![]()
неми се мисли след 5 години как ще![]()
![]()
![]()
Всъщност съм сигурна, че поне половината от вас, които написаха нещо от сорта: "къде на 12 си тръгнала да си бъркаш....." също са пробвали и на 12 също са им минавали мисли за секс. Това е нещо съвсем нормално, Фройд го е описал достатъчно добре, който се интересува да посети някоя библиотека да почете малко, същото прероръчвам и на авторката да седне да чете не може на 12 да пишеш толкова неграмотно: пръСТче, не пръШче, мастУрбирам, не масткОрбирам, възмУщавам, не възмОщавам, менстрУация, не менстрОация! Има един много хубав начин да си повишиш грамотността и в двете посоки-едни книжки с заглавия от типа: "Момичето от 10 да 20" "Момичето се превръща в жена" и т.н. и т.н.