.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 74

Тема: !!!

Исках да линкна тема от сайта, в която пише на колко сантиметра е Химената... уви вчера се регистрирах и не мога

Град
    Враца
    о, кифълс, по-добре се захващай с уроците и cartoon network събота и неделя , а не ми се замимавай с мастурбация ...
    Едит: Научи се да пишеш грамотно ...
    Провалът е бавен път към успеха !!!
    Всeки път , когато се видиш в огледалото натисни ТУК
    http://www.teenproblem.net/teenid/Pesenta

Град
    ВаРнАаАа
    Цитирай Първоначално написано от elito0o0o0
    ^ Стига с тоз гугъл бе. Тя как да разбере от гугала кфо е пипнала ? Сигурно тряя да напише.. Какво напипах във п****та си кат бръкнах на 4 см в навътре в нея? и той ще и отговори мислиш?

п.п. Когато някой напише "химената" просто падам от стола

Супер фен Аватара на cookie_master
    аз на 12 дори не съм се сещала за секс,а тя тука ще ми мастурбира

Абе... бързат младите бе.... тцтц. И к'во туй 12 годишна кой клас е ... ? Сигурно като стане на 13 ще иска мъжко... А какво си напипала ба ли мааа му... продължявай в същия дух

98% от българското население харесва БИРА. Ако ти си от тези 2%, които не я харесват, значи си пълен идиот!
    http://www.impulse.bg/alwayssmiled

Супер фен Аватара на BigFakeSmile

Re: напипвам нещо!!!

Цитирай Първоначално написано от stelit0
    здравейте,аз съм момиче на 12 години и досега съм масторбирала само с душ но вчера реших да пробвам и с пръШче и като го вкарам на 1-2см. Осещам нещо което ми пречи .при лек натиск е приятно но ме е страх да го натисна по-силно.Нямам представа дали е нормално или не .Не съм много запозната и затова ви моля да ми обясните.Моля без тъпи коментари обърнах се за сериозен отговор към вас и се надявам да се отнесете като зрели хора към моя проблем.Предварително благодаря за отделеното време.
    ами първо мисля, че си малка за самозадоволяване, ама както си решиш. Много ясно, че ще те заболи, девствена си и явно никой до сега не ти е пъхал пръстче. Спокойно има време.
    I saw this place was open, tonight
    And the girls and the boys
    They were rocking
    And the alcohol was flowing
    And I knew right away this was my life
    Oh what a night....!!

Абе аз от 2,3 клас си играм с пожарникаря,тя на 12 години и рано и било .

Фен Аватара на HristoGavrilov
    Град
    София
    А бе, момиченце, къде си тръгнала на 12 да мастурбираш?! Поиграй си малко с куклички, научи българския, щото правописът ти е под всяква критика и след това мисли за тия работи. Мъничка си още. За всичко си има време.
    П.П Не ги разбирам тия, дето мастурбират на 12, еб*т се на 13, и на 15 вече са пробвали всичко. Ми след 20, к`во прават?! То няма да има мъж, който да ги задоволи.

Ако искаш да си отмъстиш на някого пожелай му да се влюби!

Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от g0sheto94
    Не бърникай много навътре че ще земеш да се отвориш с пръсти.
    Дааааа точнооооо и аз това си мислех ..

По темата: пфу не ти ли е малко раничко да се самозадоволяваш??

Град
    Силистра
    Не искам да те плаша, но най-вероятно ти расте пишка!
    The purity of a person's heart can be quickly measured by how they regard animals

Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от g0sheto94
    Не бърникай много навътре че ще земеш да се отвориш с пръсти.
    Дааааа точнооооо и аз това си мислех ..

По темата: пфу не ти ли е малко раничко да се самозадоволяваш??
    Тя хубаво,че нея си задоволява,че някой на нейната възраст са почнали други да задоволяват.Да си бърка по цепките то лошо нема

Повече от фен Аватара на Nich
    Цитирай Първоначално написано от Pesenta
    о, кифълс, по-добре се захващай с уроците и cartoon network събота и неделя , а не ми се замимавай с мастурбация ...
    Едит: Научи се да пишеш грамотно ...
    скъпи ми съгражданино, а може ли да те попитам ти на колко си започнал ? + тва девойчето нали не е тръгнало да се ебе, а просто иска да е информирано, нещо лошо ?! като не може да пише грамотно, поне някаква сексуална култура да има... да познава поне собственото си тяло! и ти не си се родил научен, нали ?

Супер фен Аватара на LO6IQ
    Град
    ...(='.'=) sex: може
    Доста интересна тема.
    Направи няколко шпагата ту се отвори пътя към рая.

Голям фен Аватара на stelit0
    незнам дали има зна4ение но имам менстроация!!!
    едит:а вие отворковци на колко започнахте а?+това хората на 11 години деца раждат та вие ми се възмощавате тука.азви моля да съвет и за нормален и сероизен отговор а вие ми изнасяте лекции 4е съм била малка еи така съм си преценила!!! благодаря на вси4ки които не ми се присмяха а подкрепиха.

Цитирай Първоначално написано от elito0o0o0
    На 12 години къде си тръгнала да бъркаш ``скъпа моя`` ? Честно! Изумявате ме със всяка следваща подобна на тази тема. Споко! Не си се родила с банан в п****та Още ти е рано за каквото и да е било мушкане там отдоло. А пък има и други варианти за мастурбиране
    как мое изоб6то да мислите за такива работи...развиват ви се мозъците само за секс или в крайни слу4аи сами да си бъркате по дупките...пише ми некфа 4е била пристрастена към секса а като гледам тя милата на 14 ти пък на 12 и търсиш нафта...майката си е е*ало...виж са не си рови4каи по дупките като стане6 с 3-4 годинки по голяма върви някои др да ти бърка като ти е толко зор...стегни се ве 4едо...!!! състоянието е пла4евно

Мега фен Аватара на Cucko0
    Град
    там, където свършва небето
    не не пълен цирк трагедияя
    Hostis Honori Invidia

Голям фен Аватара на stelit0
    добре край КЛЮЧ!!!

Цитирай Първоначално написано от stelit0
    незнам дали има зна4ение но имам менстроация!!!
    едит:а вие отворковци на колко започнахте а?+това хората на 11 години деца раждат та вие ми се възмощавате тука.азви моля да съвет и за нормален и сероизен отговор а вие ми изнасяте лекции 4е съм била малка еи така съм си преценила!!! благодаря на вси4ки които не ми се присмяха а подкрепиха.

те хората и от небостъргачи скачат... ще си позволя да цитирам няколко коментара нагоре ..

"А бе, момиченце, къде си тръгнала на 12 да мастурбираш?! Поиграй си малко с куклички, научи българския, щото правописът ти е под всяква критика и след това мисли за тия работи. Мъничка си още. За всичко си има време.
    П.П Не ги разбирам тия, дето мастурбират на 12, еб*т се на 13, и на 15 вече са пробвали всичко. Ми след 20, к`во прават?! То няма да има мъж, който да ги задоволи."

много точно го е казал човекът. На 20 п****** ти сиг ще е колкото Бранденбургската порта.. Бог да ти е напомощ тогава като тръгнеш да си търсиш мъж.
    98% от българското население харесва БИРА. Ако ти си от тези 2%, които не я харесват, значи си пълен идиот! xD

Град
    [На Метри От Земята]
    сиг ти е химена.. внимавай да не се отвориш сама
    Просто аз

Град
    Sофiiя City xD

Срива не се състои в това да паднеш, а в това да не се изправиш.

тва поколение деца от 14 нагоре са секс маняци

Голям фен Аватара на crazymm
    Цитирай Първоначално написано от BoNBonChoooo
    тва поколение деца от 14 нагоре са секс маняци
    От 14 надолу

неми се мисли след 5 години как ще

Всъщност съм сигурна, че поне половината от вас, които написаха нещо от сорта: "къде на 12 си тръгнала да си бъркаш....." също са пробвали и на 12 също са им минавали мисли за секс. Това е нещо съвсем нормално, Фройд го е описал достатъчно добре, който се интересува да посети някоя библиотека да почете малко, същото прероръчвам и на авторката да седне да чете не може на 12 да пишеш толкова неграмотно: пръСТче, не пръШче, мастУрбирам, не масткОрбирам, възмУщавам, не възмОщавам, менстрУация, не менстрОация! Има един много хубав начин да си повишиш грамотността и в двете посоки-едни книжки с заглавия от типа: "Момичето от 10 да 20" "Момичето се превръща в жена" и т.н. и т.н.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си