- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- стара любов
значи, познавам 1 момиче от доста дълго време, не се бяхме чували сигорно година, и днес ми се обади да ми честети рождения ден просто ей така. Дори неможах да позная кой е на телефона. Ас преди много я харесвах и тя го знаеше. Мой приятел и и дал моя номер да ме набере, просто бях очуден :Д От начало не я познах помислих я за друга а и тя не поясни точно коя е, и после разбрах от тоз моя приятел. Той ми каза също че била и скъсала с гаджето си. Туйкато бързах забравих да я поканя на кафе али нещо, а в събота мисля да си празнувам рождения ден. Бихте ли ме посъветвали специално се отправям към момичетата, това някакуф намек ли е от толкова много време да не сме се чули и изведнуш от никъде ми звъни, или просто е искала да ми честети рождения ден, по телефона изглеждаше че чака да и кажа нещо но чак сега се осещам, туйкато както казах не говорихме много и бързах да затворя. Дайте съвет да и се обадя ли? или просто да отложа за когато се видим, когато и да стане това което мисля че няма да се случи.
четох, четох реших да си затворя очите за някои грешки, ама като прочетох "Ас" спрях да чета.......
Неграмотността на хората винаги ми е била в + при определянето на даден човек.
За теб е доста в -
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Пиша от друга държава и ще ме извините ако има правописни грешки, немога да преверявам сяко изречение буква по буква извинете.
Разбира се,че можеш. Не искаш.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
добре we на теп приятно ли ти е да пишеш сичко в абвто и да го превеждаш на кирилица айде моля, искам съвет ако може ми го дайте ако ли не не, не съм дошъл тук да се заяждам или нещо, и не съм неграмотен, гешно е да съдиш човек който дори не познаваш
не вярвам да ти се е обадила ей така, просто от добро сърце, само за да ти честити рождения ден :Д иска нещо. скъсала е с гаджето си и явно се е присетила колко много си я харесвал преди. ако и сега имаш нещо към нея, покани я на рд- то си. има шанс да излезе нещо, ако има желание от твоя страна. от нейна явно такова не липсва.
и бтв Честит Рожден Ден!![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Сетила се е за тебе. Това е факт. Защо? Не знаем. Обади и се, покани я да излезете на кафе примерно и ще разбереш.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Естествено, че трябва да я поканиш.
Първоначално написано от rexy
ОБАДИ Й СЕ ! Какво чакаш още?
I don`t care .. ;] ..
Първоначално написано от sunshinepp
Ако има нещо - свиркай на ЛС.
обади й се и я покани на рд-то![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Миии може и да не иска нищо специално
Аз на трети тоя месец също честитих Р.Д.-то на един мой бивш,с когото не се бяхме чували и виждали от 3 години,но просто ми се оддаде възможност и реших да го направя![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Има ли смисъл да питаш? Толкова време не те е търсила сега да ти пише ей така за Рождения ти ден... Айде моля те... Хващай се в ръце![]()
![]()
![]()
и я отнеси като кьоръв делфин шамандура
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
It's too late...
задължително и се обади и я покани на рд-то си !!!!!!!
...Честит рожден ден![]()
Don't know if it's a mirage but I always see your face, Damon Salvatore
не мога просто да вникна в проблема.. от толкова правописни грешки...![]()
Айде айде правежиколкото и правописни грешки да има .. то е в буквите не в самата дума да не можете да разберете каква е .. А относно темата .. тя даже знае кога е Рожеденият ти ден
и щом е скъсала с приятеля си и ти е звъннала .. значи е търсела повод да ти се обади да не изглежда наивно
Обади и се .. нищо не губиш .. може само да спечелиш
![]()
![]()
![]()
и я чукай!