.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

стара любов

значи, познавам 1 момиче от доста дълго време, не се бяхме чували сигорно година, и днес ми се обади да ми честети рождения ден просто ей така. Дори неможах да позная кой е на телефона. Ас преди много я харесвах и тя го знаеше. Мой приятел и и дал моя номер да ме набере, просто бях очуден :Д От начало не я познах помислих я за друга а и тя не поясни точно коя е, и после разбрах от тоз моя приятел. Той ми каза също че била и скъсала с гаджето си. Туйкато бързах забравих да я поканя на кафе али нещо, а в събота мисля да си празнувам рождения ден. Бихте ли ме посъветвали специално се отправям към момичетата, това някакуф намек ли е от толкова много време да не сме се чули и изведнуш от никъде ми звъни, или просто е искала да ми честети рождения ден, по телефона изглеждаше че чака да и кажа нещо но чак сега се осещам, туйкато както казах не говорихме много и бързах да затворя. Дайте съвет да и се обадя ли? или просто да отложа за когато се видим, когато и да стане това което мисля че няма да се случи.

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    четох, четох реших да си затворя очите за някои грешки, ама като прочетох "Ас" спрях да чета.......

Мега фен
    Град
    <3
    Неграмотността на хората винаги ми е била в + при определянето на даден човек.
    За теб е доста в -
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Пиша от друга държава и ще ме извините ако има правописни грешки, немога да преверявам сяко изречение буква по буква извинете.

Мега фен
    Град
    <3
    Разбира се,че можеш. Не искаш.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

добре we на теп приятно ли ти е да пишеш сичко в абвто и да го превеждаш на кирилица айде моля, искам съвет ако може ми го дайте ако ли не не, не съм дошъл тук да се заяждам или нещо, и не съм неграмотен, гешно е да съдиш човек който дори не познаваш

Мега фен
    не вярвам да ти се е обадила ей така, просто от добро сърце, само за да ти честити рождения ден :Д иска нещо. скъсала е с гаджето си и явно се е присетила колко много си я харесвал преди. ако и сега имаш нещо към нея, покани я на рд- то си. има шанс да излезе нещо, ако има желание от твоя страна. от нейна явно такова не липсва.
    и бтв Честит Рожден Ден!
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Супер фен Аватара на cookie_master
    може би иска да се видите

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Сетила се е за тебе. Това е факт. Защо? Не знаем. Обади и се, покани я да излезете на кафе примерно и ще разбереш.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Естествено, че трябва да я поканиш.

Re: стара любов

Цитирай Първоначално написано от rexy
    значи, познавам 1 момиче от доста дълго време, не се бяхме чували сигорно година, и днес ми се обади да ми честети рождения ден просто ей така. Дори неможах да позная кой е на телефона. Ас преди много я харесвах и тя го знаеше. Мой приятел и и дал моя номер да ме набере, просто бях очуден :Д От начало не я познах помислих я за друга а и тя не поясни точно коя е, и после разбрах от тоз моя приятел. Той ми каза също че била и скъсала с гаджето си. Туйкато бързах забравих да я поканя на кафе али нещо, а в събота мисля да си празнувам рождения ден. Бихте ли ме посъветвали специално се отправям към момичетата, това някакуф намек ли е от толкова много време да не сме се чули и изведнуш от никъде ми звъни, или просто е искала да ми честети рождения ден, по телефона изглеждаше че чака да и кажа нещо но чак сега се осещам, туйкато както казах не говорихме много и бързах да затворя. Дайте съвет да и се обадя ли? или просто да отложа за когато се видим, когато и да стане това което мисля че няма да се случи.

ОБАДИ Й СЕ ! Какво чакаш още?
    I don`t care .. ;] ..

Голям фен Аватара на NamelessRomantic
    Град
    Един объркан човек в един объркан свят.

Re: стара любов

Цитирай Първоначално написано от sunshinepp
    Цитирай Първоначално написано от rexy
    ЙеСиеМиес!Че ако го няма лигивия есемес,къде е романтиката?

ОБАДИ Й СЕ ! Какво чакаш още?
    Ако има нещо - свиркай на ЛС.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    обади й се и я покани на рд-то
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Миии може и да не иска нищо специално
    Аз на трети тоя месец също честитих Р.Д.-то на един мой бивш,с когото не се бяхме чували и виждали от 3 години,но просто ми се оддаде възможност и реших да го направя
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Има ли смисъл да питаш? Толкова време не те е търсила сега да ти пише ей така за Рождения ти ден... Айде моля те... Хващай се в ръце и я отнеси като кьоръв делфин шамандура
    It's too late...

Ще се влюби в правописните ти грешки!!

задължително и се обади и я покани на рд-то си !!!!!!!
    ...Честит рожден ден
    Don't know if it's a mirage but I always see your face, Damon Salvatore

не мога просто да вникна в проблема.. от толкова правописни грешки...

Айде айде правежи колкото и правописни грешки да има .. то е в буквите не в самата дума да не можете да разберете каква е .. А относно темата .. тя даже знае кога е Рожеденият ти ден и щом е скъсала с приятеля си и ти е звъннала .. значи е търсела повод да ти се обади да не изглежда наивно Обади и се .. нищо не губиш .. може само да спечелиш

Град
    бълХаристан
    и я чукай!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си