Цитирай Първоначално написано от kukli4kata001
Цитирай Първоначално написано от kukli4kata001
Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL
След като прочетете текста,подредете имената от най-добрия към най-лошия.

Лилия и Мартин (които се обичали) били на различни брегове на река,но нямало мост. Борис предложил на Лилия да я ъм...закара с лодката си срещу 20 лв,но тя нямала. Петър се появил без значение от къде и й преложил да даде 20-те лв ако тя спи с него. Тя спала с него и Борис я закарал при Мартин. Лилия и Мартин били щастливи заедно. След около седмица приятелят на Мартин - Гошо разбрал за това,което направила Лилия и казал на Мартин. Той скъсал с Лилия.

Сега подредете имената. Оо
Тва го правихме с психолога в даскало ^ После ще напиша кое име за какво отговаря ^
Мартин, Гошо, Петър, Лилия, Борис
Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL
хубу

Мартин е морала
Лилия - любовта
Борис - бизнеса
Гошо - приятелството
Петър - не знам как да го обясня...но нещо като секс за една вечер... или нещо лошо Оо

П.П Така каза психолога ^^
Морала, приятелството, секс за една вечер , любовта, бизнеса
хммм нещо не ми е мн ясно,ама г/д схващам смисъла

...И аз в първите няколко секунди не го схванах,но нали съм умно и не много морално го схванах след тва.

Както се забелязва морала няма почти никаква роля тук освен че скъсва любовта. Т.е...щом няма почти никаква роля,значи не е толко значим и правилен. Поставяте го имено защото не виждате нищо кой знае какво в него. Не забелязващ се.
Това,което не ме очудва е,че смятате че постъпката на Лилия е може би грешна. Но замислете,че тя го е направила,за да отиде при любимия си,а ако приятелят на морала на бе казвал за това,Лилия и Мартин щяха да си живеят щастливо въпреки това. ^

Това естествено е отстрани погледнато ^