.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 52
    Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Цитирай Първоначално написано от mahoni
    Цитирай Първоначално написано от balu4ka
    Хей,знам че ти е трудно ,но не падай духом , не трябва заради него да пилиш нерви,да страдаш по човек който явно не заслужава и вниманието което си му отделяла.Само ще кажа,че такива като него който не знаят кво искат ги остаяям на 1 месец-още.Вярно любовта е сляпа..но всичко си има граници ,нали ?
    Трябва да го забравиш,като начало изтрий шибаните хронологии,илез с други момчета ,разведри малко обастановката,запознавай се с повече нови хора,общувай ,изтривай снимки .Изтриий го от съзнанието си (трудно е ,факт,но не невъзможно).
    Не мисля, че трябва да трие всичко свързано с него все пак той е бил важна част от живота й дълго време и това няма как да се промени.Тя е имала и хубави моменти с него.Просто трябва да се вземе в ръце и да продължи напред.

Ами да ама той я е наранявал доста пъти не мислиш ли ,хем я обича ,хем тръгва с нея и хоп започва да харесва друга ,след това пак късат ..той тръгва с бившата.А тя човек помни минутите ,часовете, датите ... .ММ ако не се стегне и не спре да гледа назад,като това което и предложих ,тя няма да бъде щаслива и най-лошото ще го иска отново до себе си ,пак и пак ...
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Човек неможе да изтрие миналото.Той си е бил част от нея не е нужно да се прави че не го познава и и даже да не се поздравяват.Спомените трябва да се пазят независимо дали се хубави или лоши.Аз съм твърдо против триенето на снимки, неможеш да забравиш хубавите си моменти, просто трябва да се приеме , че всичко е свършило било каквото било, чака я ново бъдеще, но незначи че трябва да изтрие всичко от миналото.

Ще започна от нещо несмислено... Почти винаги обвиняваме себе си, нали??? Този човек незнам наистина ли те е обичал.... Но е можел да ти каже от самото начало, че просто иска да е с друга... не трябва да е дал искрица любов... защото вече е голям пожар.... Наистина някой хора не изпитват любовта.... Аз не мога да се поставя на твое място... наистина не мога.... Досега никой не ми е обръщал внимание.... Грзоното патенце съм явно... Това е друг въпрос.... Оо0Общо взето... историята е прекрасна.... Толкова си стрикна /или както се пише все тая/, че дори и час си запомнила... Може да си го чувала и от други хора, но нека и от мен да го чуеш: Има хора ,който умират от кеф, да гледат даден човек как страда :/ Съвета ми е.... опитай се да го забравиш.... Няма смисъл да си доразбиваш сърцето.... От личен опит

Докато четях цялата история сякаш нещо ме прободе в сърцето и сякаш почуствах ужасно силна болка тук отляво. Може би защото и аз също както теб съм страдала много заради човека, когото обичам и знам че е трудно да бъдеш истински щастлив, защото все ще има нещо, което да ти пречи.Аз също трудно преживях раздялата с приятеля ми, сякаш отвътре нещо ме убива постоянно и все още не мога да се съвзема, но въпреки всичко имам надеждата, че ще се опрявя все някога. Разбирам колко си страдала и колко трудна връзка си имала и от собствен опит искам да ти кажа да не се предаваш.Просто продължи напред и горе главата.Все пак това, което не те убива те прави по-силен.Успех!
    Никоя сила в света не е в състояние да превърне душата във въглен. Тя за вечни времена си остава един скъпоценен камък.

Супер фен Аватара на miShle
    Благодаря много на всички за коментарите.Научила съм се да живея без него.. колкото съм била с него,толкова съм била и без него. Относно коментарите на някои, не не смятам да се хвърлям от никъде .. просто търся волята в себе си да продължа напред. Да този човек ме е наранявал жестоко много ,но това не винаги е било така. Някога той беше съвсем различно момче .. но така е хората се променят. Искам просто да кажа на хората,които не са намери истинката любов или на онези,които се побъркват от притеснения заради някое момче/момиче .. как да го заговорят или такива.. че това е нещо толкова по-лесно от това да се съвземеш след такава връзка.И много по-големи удари понасяме и през много по-тежки ситуации преминаваме.Аз съм сигурна,че живота ми те първа започва със изненадите си .. и знам колко други любовни трепети, може би ще развълнуват сърцето ми. Но това е в бъдещето .. за сега съм просто сигурна,че този човек въпреки всичката болка,всичкото разочарование, всички пъти,в които ме е разплаквал и тн въпреки всичко .. аз ще го обичам винаги и една част от мен мисля,че винаги ще го чака ... Дори и разумът ми да го отрича ......
    Цитирай Първоначално написано от blq_blq
    Ние обичаме да се чукаме мързеливо, докато аз чопля семки, а той решава кръстословица.
    Цитирай Първоначално написано от smile98
    Не съм кифла .. Мразя кифлите!!! Тфа и да не ме познавате трябва да го знаете! Анти-кифла съм!! Няма спор по тая тема !!!

Супер фен Аватара на buuu
    Град
    Бургас
    If I played you like a toy?

Мисля, че едниствения начин да го забравиш е да си намериш друг, който може да те направи щастлива!
    Nobody breaks my heart.

Не оставяй някой безумно тъп човек,
    който няма представа колко е часът,
    да те убеди в противното."

Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?

Лечението е просто - да си намериш друг. Сигурен съм, че щом се влюбиш отново ще пламне искра и надежда за живота.

Супер фен Аватара на FancyGirl
    Най-добрият начин да забравиш един мъж е да се пъхнеш под завивките на друг... :P
    Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?

Цитирай Първоначално написано от FancyGirl
    Най-добрият начин да забравиш един мъж е да се пъхнеш под завивките на друг... :P
    Яж ми крака

Супер фен Аватара на FancyGirl
    Цитирай Първоначално написано от ShawnMac
    Яж ми крака
    no spam, buddy
    tnx
    Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?

Голям фен Аватара на kukli4kata001
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL
    О.О Много дълго.
    извинявай, че няма да го прочета ама хич не ми се чете толкова дълго..
    She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.

Цитирай Първоначално написано от kukli4kata001
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL
    О.О Много дълго.
    извинявай, че няма да го прочета ама хич не ми се чете толкова дълго..
    А да съм те карала !?!?!?
    Ние обичаме да се чукаме мързеливо, докато аз чопля семки, а той решава кръстословица.
    Не съм кифла .. Мразя кифлите!!! Тфа и да не ме познавате трябва да го знаете! Анти-кифла съм!! Няма спор по тая тема !!!

Град
    Бургас
    Трябва да напишеш роман...Имаш талант...Пишеш много красиво...

А сега майтапа на страна....

Момиче ти просто ме просълзи...Много тъжа история...
    Но пък може би така е трябвало да стане...
    Вярвам,че отново ще намериш любовта...Трябва да вярваш и ти...
    Живота не е нито добър,нито лош,а такъв,какъвто сам си го направиш...

Някой ден ^^

разплаках се докато 4етях историята ти ... в момента едвам пиша заради сълзите в о4ите ми.историята ти е страшно трогателна и ако някой напише 4е няма любов след като е про4ел това то задължително трябва да отиде на психиатър.разбирам колко ти е тежко.разбирам 4е неща от сорта-не е единствения,ще го забравиш след време,стегни се малко ,изобщо няма да помогнат и да облек4ат болката ти (все пак и аз съм минавала през същото макар и в малко по-лек вариант).но все пак опитай се да погледнеш на нещата от друг ъгъл.вярно е 4е те е наранил и сега се 4увстваш толкова слаба и безпомощна,но представи си какво щеше да стане,ако никога не го беше срещнала ,ако онова вътрешно 4увство не ти беше подсказало да се обърнеш към него?какво щеше да стане ако когато се върнеш назад в миналото и ги нямаше онези прекрасни и незабравими моменти?щеше ли изобщо да знаеш истинското зна4ение на любовта?Просто трябва да знаеш , 4е в живота всяко хубаво нещо се заплаща.Няма как да има само щастие без страдание.сега може да се 4увстваш ужасно,но трябва и да си благодарна за онези незаменими и незабравими моменти.повярвай ми,след време няма да гледаш така на нещата и ще дойде деня,когато пак ще летиш в облаците-убедена съм в това .
    I can't stop myself from loving you <3

Град
    million miles away (:
    Историята ти е прекрасна,може да се направи филм наистина...
    И те разбирам чудесно,повярвай ми,моята история е подобна на твоята...
    Аз също правя това нещо с датите като теб-когато видя как някой си е написал важна за него дата се опитвам да се сетя как съм се чувствала аз на същата дата...Дали тогава съм ГО познавала,или още не съм знаела за съществуването му,но както и да е...
    И аз си пишех дълги чатове с моята любов,ратапях се като ме наречеше "бебе" или нещо от сорта...Но това е твоята тема,да не сменяме посоката ;]]
    И така...както вече ти казах знам през какво преминаваш и ми се иска да можех да те посъветвам като другите-да ти кажа да го забравиш,да си намериш друг...Но много добре знам,че не става ПРОСТО така..Предполагам и останалите го знаят,но просто не знаят какъв друг по-подходящ съвет да ти дадат...И затова ще ти кажа истината-Да,със сигурност ще го помниш цял живот. Може би като детско увлечение или като истинско влюбване...Но от опит знам,че след като си вложила толкова енергия и чувства не би го забравила!...Но(има още едно "но") ще си намериш друг-човек,който ще обичаш истински и този път нещата ще се подредят перфектно за теб...Гарантирам ти го! ;]] Дотогава ще ти е трудно,но помни...Всичко,което се случва,се случва с точно определена причина Можеш само да си извадиш поуки от всичко това,не страдай-Щом не се е получило,значи не си заслужава сълзите ти. Късмет,не се предавай след всичко,през което си преминала!

Едит:
    "...За мен е непосилно да му се правя на приятелка..когато в същото време го обичам до болка. Тази негова връзка ме наранява допълнително .. и сега от близо 2 месеца нито една дума не съм си разменила с него.Опитвам се да се самозалъгвам,че съм добре и че си живея супер яко. Но във вечери като тази жестоко ме избива на рев и сълзи и разбирам,че не мога да продължавам така.Чувствам се толлкова безсилна през всичко това. Вече не искам да го върна .. знам,че повече никога не бих си го причинила да съм с него. Колкото и в същото време да искам за изтичам пак при него.Буквално всеки ден се боря със себе си и срещу себе си .. Просто искам да успея да продължа напред,но просто не мога.Точно когато мисля,че съм то направила нещо все ме връща.И знам,че ще отмине и знам,че ще има други . и тнт просто .. искам пак да бъда щастлива без да изтръпвам всеки път когато го виждам.Без да ме боли всеки пък когато изникне някой спомен във съзнанието ми .. Искам да мога да продължа .. Просто не мога да приема,че той е успял да загърби всичко,което сме имали и да продължи ..

Сега 2 години по-късно .. имам чувството че съм на дъното, а съм още толкова малка и знам,че толкова още път има да извървя .."

Прекрасно написано,сякаш чета моята история :]]
    "A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."

Благодаря много на всички за коментарите и за съветите!

Поноже има адски много видове любов .. ако говориш за любовта оная в пълния смисъл на думата ... интересното ее че за нея край няма .. значи може само да намалее но краи не

Интересно е, че това съм го чувала и друг път. Даже и това се опитвам да си изясня от известно време ... дали тази любов ще се отложи за някой по подходящ момент в бъдещето или наистина кфото беше беше... Не спирам да си мисля,че това въпреки всичко не е свършило.И да може би съм наивна да си го мисля ... Просто искам веднъж завинаги да спре .. но то сякаш не спира.

От там вече си прайш изводи ... трябва да научиш правилото на "леката рака" тя ще си остане любовта но с тая лека рака .. демек да си над всичко да си кажиш ... "е ко" с времето просто почва да не боли така ...

Цитирай Първоначално написано от LadyDi
    Винаги единият обича малко повече и до края го боли.
    Нямаш избор освен да изживееш всичко, да изплачеш сълзите, които имаш за него. Един ден просто ще секнат.
    Съветите от рода на "забрави го, не е достоен", не помагат, нали?
    Няма смисъл да се изписват някакви километражни постове. Поне аз не виждам смисъл. Затова смятам, че мнението на LadyDi е точно, защото в няколко реда тя казва това, което другите казват в 30. Трябва да преминеш през всичко това, за да успееш да го преживееш, а после и да го загърбиш. Убедена съм, че след време ще напишеш и една по-ведра тема, в която споделяш как си превъзмогнала въпросния и си намерила друго момче, което наистина те обича и уважава. ;}

...или изчезва или остава
    съжелявам мила

Много вярно ..

значи любовта е просто едно привързване на 2 души...когато са заедно и са щасливи си мислят че има любов между тях... след краят просто единият се отдръпва има случай в който и 2мата се отдръпват... тъгуват 3 дена един за друг после всичко се забравя и просто си остават приятели в някой случай... а в други зарязаният изпада в истерия... и се скарват.. и така...

живота е много гаден,но понякога е много хубав

казано от един велик човек:Д
    Сладък ангел с непоносимо чувство за хумор
    алергичен към безперспективни хора...

пишка ми се
    задник съм.

Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си