.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 52 от общо 52
    Винаги има хора като теб и ще ги има. Много банално звучи, но почти всеки човек е минал през това иии колкото и да чуваш съвети ти имаш чувството, че при теб е по-силно и ти не можеш да се справиш. Иска се много усилие. Ако историята ти не беше толкова .. трогателна и написана по този начин, щях да ти кажа да се занимаваш с много неща, за да не мислиш за него, но в твоя случай не мога да ти дам съвет. Проумей, че времето ни е ценно, нали не искаш след време да съжаляваш за това,че една или две години си прекарала в мъка по някакъв глупак? Помисли за себе си поне малко.

Цитирай Първоначално написано от mechtaq_za_teb
    Прочетох всяка една написана дума... за мен това е приказка с ужасно тъжен край.
    Изживяли сте нещо наистина прекрасно и донякъде различно от общоприетото.
    Според мен ти си страшно силна и точно сега не трябва да се предаваш. Имате страхотни спомени заедно, които не трябва да се забравят. Вярно е, че лошите неща, които са се случили слагат една мъгла над всичко хубаво, но не позволявай това да стане. Аз съм сигурна, че ти го обичаш.... и че той също те е обичал. Сигурна съм, че за него ти също си била специална и че дори все още мисли за теб.
    Сега идва най-трудната част. Да приемеш факта, че е край и трябва да гледаш напред. Известно време ще се чувстваш зле. Ще ти става много мъчно, когато го видиш и ще усещаш тази гадна празнота, но и това ще отмине. Най-важното е да не се предаваш. Разсейвай се с каквото се сетиш. Бъди с приятелите си. Все някъде ще срещнеш някой, сигурна съм. Заслужаваш го. Успех и горе главата!
    +1

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си