.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 45 от общо 45
    Зададох Ви въпроса, защото от моята приятелка го чувам адски рядко, а наистина много се радвам когато го чуя но тя ми го казва на седмица 3-4 пъти, че дори и се чудя дали има толкова ...

Вчера ми го каза и сякаш изтръпнах

Рядко, рядко..
    Повече обичаме да си доказваме тези неща, а не да си ги казваме. За мен лично една усмивка, един поглед, един жест означават много повече от две думи, казани 50 пъти за един ден
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Супер фен
    Навил съм я за 7 без 25. Така хем ме събужда, че иначе закъснявам за даскало

Повече от фен Аватара на Nich
    Хммм на мен ми се струва,че си го казваме прекалено много мммм не знам.... имам чувството,че много от хората около мен, повтаряйки постоянно тези 2 думи, забравят истинския им смисъл.... а аз... колкото и пъти да го кажа.... не знам...не просто го казвам, чувствам го... и просто обичам да припомням на хората, които обичам,че са обичани. Обичам да се обадя късно през нощта с думите "извинявай че те будя, само исках да ти припомня колко много те обичам" например.. или да оставям картички с лигави надписи тайно из нещата им ... ии не говоря само за гаджета(*гаджето - само за едно момче го правя това) ами и за приятели/приятелки

Всеки ден .. и то постоянно си изразяваме чувствата .. а колко често си говорим мили неща .. постоянно освен когато не се караме даже и тогава понякога то думите не стигат да си говорим мили неща .. обожавам го

Има ли вариант да не си казваме тези глупави неща?

Всеки ден!
    Ако съдбата ти е обърнала гръб,просто я изчакай да се наведе!!!
    http://www.nahrani.com/

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от stoney
    За мен не е важно да кажеш просто 'обичам те', а да го покажеш.

Т'ва пък да си казваш 'обичам те' всеки ден е толкова смотано и лигаво. Губи му се целия смисъл.
    Чувате се по телефона "Обичам те." Прибирате се по къщята - обичате се. Пишете си смс-и - обичате се. Лигавите се на улицата - пак се обичате. хАман.

Егати тъпата рутина.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Супер фен Аватара на flowerlina
    Град
    Plovdiv
    Всеки ден и то доста често

Град
    В Раят,покрит в тъмнина ...
    Преди си го казвахме накрая на всеки разговор по телефона и като се разделяхме вечер.Сега ... Той 1 път не ми каза,че ме обича,а аз 4 пъти,но се опитвам да му докажа от месец и нещо,че е само Той ... Единствения ... Неповторимия ... Човека за мен!
    И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black

The love is behind the gossip! ;]

Град
    Враца
    Еми мили неща той ми казва постоянно... но толкова непринудено, едно... Говорим си, говорим... и хоп, казва ми колко съм хубава, например... Адски мило човече. А за "обичам те"... чак всеки път като се видим - не, по телефона - никога... просто някой път ме гушка и ми казва тихичко, че ме обича. А аз не знам кво съм такова безчувствено същество, рядко му казвам мили думи, а за обичам те... да не говорим. Не знам, изглежда не мога да си изразявам чувствата, направо не знам как ме издържа. Нищо, има време да се поправя
    еlsy

Град
    in the clouds..
    вече не си

Град
    Долината На Идиотщината
    Всеки ден

Голям фен Аватара на m0n4yyy
    Град
    .. сухо море .. :P
    Ами .. тази дума значи много .. и се старая да не я употребявам . .

По принцип, когато изпитвам нужда го казвам, но и без да му казвам, че го обичам той знае, че е така, както и аз. Много сме си говорили на тази тема, а и за времето, в което сме заедно мисля, че сме си го доказали, защото минахме през доста неща.
    “ А ти сигурно си мислиш,
    че животa е игра?
    Ако “Да” - тя е доста хардкор игра.. “

Цитирай Първоначално написано от stoney
    Tой ми го казва често, по няколко пъти на ден, докато аз го правя по-рядко.. За мен не е важно да кажеш просто 'обичам те', а да го покажеш.
    Съгласна !
    tAke a dIrty pIcture

Град
    Знам ли и аз,майна
    Нито веднъж не съм казвал и нямам и намерение,просто го намирам за тъпо

Супер фен
    един ден бяхзапочнала да броя и той като разбра започна да се смее май бяха 12

Супер фен Аватара на FancyGirl
    Ние не си говорим само на тфа караме...
    Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си