- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Колко често ...?
Зададох Ви въпроса, защото от моята приятелка го чувам адски рядко, а наистина много се радвам когато го чуя но тя ми го казва на седмица 3-4 пъти, че дори и се чудя дали има толкова ...
Вчера ми го каза и сякаш изтръпнах![]()
Рядко, рядко..
Повече обичаме да си доказваме тези неща, а не да си ги казваме. За мен лично една усмивка, един поглед, един жест означават много повече от две думи, казани 50 пъти за един ден![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Навил съм я за 7 без 25. Така хем ме събужда, че иначе закъснявам за даскало![]()
Хммм на мен ми се струва,че си го казваме прекалено многомммм не знам.... имам чувството,че много от хората около мен, повтаряйки постоянно тези 2 думи, забравят истинския им смисъл.... а аз... колкото и пъти да го кажа.... не знам...не просто го казвам, чувствам го...
и просто обичам да припомням на хората, които обичам,че са обичани. Обичам да се обадя късно през нощта с думите "извинявай че те будя, само исках да ти припомня колко много те обичам" например.. или да оставям картички с лигави надписи тайно из нещата им ... ии не говоря само за гаджета(*гаджето - само за едно момче го правя това) ами и за приятели/приятелки
![]()
Всеки ден .. и то постоянно си изразяваме чувствата .. а колко често си говорим мили неща .. постоянно освен когато не се караме даже и тогава понякогато думите не стигат да си говорим мили неща ..
обожавам го
![]()
![]()
Има ли вариант да не си казваме тези глупави неща?
Всеки ден!![]()
![]()
![]()
Ако съдбата ти е обърнала гръб,просто я изчакай да се наведе!!!
http://www.nahrani.com/
Първоначално написано от stoney
Т'ва пък да си казваш 'обичам те' всеки ден е толкова смотано и лигаво. Губи му се целия смисъл.
Чувате се по телефона "Обичам те." Прибирате се по къщята - обичате се. Пишете си смс-и - обичате се. Лигавите се на улицата - пак се обичате. хАман.![]()
Егати тъпата рутина.![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Преди си го казвахме накрая на всеки разговор по телефона и като се разделяхме вечер.Сега ... Той 1 път не ми каза,че ме обича,а аз 4 пъти,но се опитвам да му докажа от месец и нещо,че е само Той ... Единствения ... Неповторимия ... Човека за мен!
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Еми мили неща той ми казва постоянно... но толкова непринудено, едно... Говорим си, говорим... и хоп, казва ми колко съм хубава, например... Адски мило човече. А за "обичам те"... чак всеки път като се видим - не, по телефона - никога... просто някой път ме гушка и ми казва тихичко, че ме обича. А аз не знам кво съм такова безчувствено същество, рядко му казвам мили думи, а за обичам те... да не говорим. Не знам, изглежда не мога да си изразявам чувствата, направо не знам как ме издържа.Нищо, има време да се поправя
![]()
еlsy![]()
вече не си![]()
Ами .. тази дума значи много .. и се старая да не я употребявам . .![]()
![]()
По принцип, когато изпитвам нужда го казвам, но и без да му казвам, че го обичам той знае, че е така, както и аз. Много сме си говорили на тази тема, а и за времето, в което сме заедно мисля, че сме си го доказали, защото минахме през доста неща.
“ А ти сигурно си мислиш,
че животa е игра?
Ако “Да” - тя е доста хардкор игра.. “
Нито веднъж не съм казвал и нямам и намерение,просто го намирам за тъпо![]()
един ден бяхзапочнала да брояи той като разбра започна да се смее
май бяха 12
![]()
Ние не си говорим само на тфа караме...![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?