значи, познавам 1 момиче от доста дълго време, не се бяхме чували сигорно година, и днес ми се обади да ми честети рождения ден просто ей така. Дори неможах да позная кой е на телефона. Ас преди много я харесвах и тя го знаеше. Мой приятел и и дал моя номер да ме набере, просто бях очуден :Д От начало не я познах помислих я за друга а и тя не поясни точно коя е, и после разбрах от тоз моя приятел. Той ми каза също че била и скъсала с гаджето си. Туйкато бързах забравих да я поканя на кафе али нещо, а в събота мисля да си празнувам рождения ден. Бихте ли ме посъветвали специално се отправям към момичетата, това някакуф намек ли е от толкова много време да не сме се чули и изведнуш от никъде ми звъни, или просто е искала да ми честети рождения ден, по телефона изглеждаше че чака да и кажа нещо но чак сега се осещам, туйкато както казах не говорихме много и бързах да затворя. Дайте съвет да и се обадя ли? или просто да отложа за когато се видим, когато и да стане това което мисля че няма да се случи.
ЙеСиеМиес!Че ако го няма лигивия есемес,къде е романтиката?