- Форум
- Новини и съобщения
- Новини и съобщения
- !Внимавайте къде влизате!
В Английска 1ва гимназия в София,гледах как един дилър бие наркоман,защото има дългове към него В ДВОРА НА ГИМНАЗИЯТА!!!![]()
Охраната беше на 15 метра от тях и нищо не направи...дилъра говореше по телефона и от време-на време удряше наркомана,а дилъра беше някъде 1.75м,а наркомана 1.90м...ама внимавайте къде ще влизате след 7 клас
![]()
I caN't tasSte my liPs,
cOulD yoU dO it fOr mE?
![]()
![]()
Ти как ги разбра кой какъв е ?
Имаме си госпожица Монк![]()
Ужасс
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Тихо тихоПървоначално написано от PiruBloodz
![]()
![]()
![]()
това не е само в тази гимназия...навсякъде е така...
И в Търговско банковата е така...пак ти предлагат трева на всякъде...![]()
I caN't tasSte my liPs,
cOulD yoU dO it fOr mE?
![]()
![]()
добро утроПървоначално написано от dagituuu
ако не искаш да гледаш такива истории, си седи да си учиш вкъщи.. така е навсякъде![]()
![]()
![]()
![]()
ай със здраве - другото не е важно
Нека си има дилъри трябва на дечицата да им дойде акъла и да спрат да се занимават и да си купуват такива ла*на , докато има кой да купува ще има дилъри а и можеш ли да спреш гората да се разлиства?!![]()
5та година уча в МГ (не в София) и наркотици нито са ми предлагали, нито знам някъде да продават. Вече алкохола си се внася, ама само по празници. И не съм 12. калс, а 9.
![]()
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Аз съм в 1ЕГ Варна и не знам за нещо такова,и на мен нито са ми предлагали,нито знам на някой да са.Предполагам,че съм извадил късмет с училището![]()
такива неща си има навсякъде.. но разбира се,всеки избира как да живее,дали да взима или не.Въпрос на личен избор и нагласаколкото до боя,хич не ме и учудва - и дилърът си иска паричките да си зареди стоката все пак
![]()
Be yourself ;]
Просто не се учудвам , защото в България се случат неща които са потресаващи.Дори и в най- елитните училища почти всеки ученик пуши тревица или каквито и да са там тези чудесий![]()
![]()
пак у 1ва гимнзаия у варна пак същите простотий
If a person is silent, it doesnt mean he is unknown of fun, enjoyment and thrills. But it means, life has tought him some lessons which has made him silent
аз още в началното училище съм виждала какво ли не...
да не говоря в гимназията... добре,че се отървах от тези пропадняци!
teenproblem не е това,което беше.Сега всеки се заяжда с другия за щяло и нещяло.Аман от комплексари!
I am done!
И да внимаваш и да не внимаваш,навсякъде ги има,няма значение дали са елитни училища или не.Ужас![]()