- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Искало ли ви се е?
И къде е отговор завинаги?Първоначално написано от bqsnaa15
![]()
Искам да следвам в Америка и след това евентуално да работя и живея там,имам големи амбиций...ще се връщам в България за да посещавам роднините си,но не смятам да се задържам тук![]()
Според мен, това че би се върнал само за да видиш роднините си (да идваш в България като на почивка) не значи да се завърнеш някога...Първоначално написано от amk933
За винаги е второто. Мислих, че ще се досетитем съжалявам. Според мен няма начин да не идвате да виждате роднините си...
"Аз знам че нищо не знам, ама другите и това не знаят!!!" Дъ бест мисъл
Ето, за това говорих, момичето ме е разбралоПървоначално написано от Nic3e3
![]()
"Аз знам че нищо не знам, ама другите и това не знаят!!!" Дъ бест мисъл
Има естествено. Като го изтеглиш в държавата, в която си.Първоначално написано от MuTuTyYy
![]()
да но само да следвам след това се прибирам тук
Don't know if it's a mirage but I always see your face, Damon Salvatore
Искам и то много![]()
Тука избора е да или да, ебати анкетата. Оставам безмълвен пред дилемата. Отговарям с да, но не завинаги с идеята, че на човек му се налага понякога да излиза от страната. Включете и опцията "Не, ще си остана тук." Пък и на този въпрос човек си отговаря обикновено когато има една от двете опции, аз в мечтите ми и на луната живея с тригърда марсианка.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Първоначално написано от Infinity
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
Винаги съм искала да пътувам из света, много да пътувам, да опозная различните страни и култура, да науча много нови неща...Ехх как си мечтая за това...мечтая си да пътувам и с някой специален човек, било то приятел или гадже...След като опозная достатъчно света бих искала да се върна в България, да създам семейство и да живея в някое тихо и спокойно градче в планината, пишейки книгаНоооо това са мечти, а жестоката реалност не е такава, най-вероятно цял живот ще си остана в България...
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!