- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Искало ли ви се е?
Искало ли ви се е някога да напуснете България с някой приятел или приятелка? На мен ми мина през акъла. А и другото е... На мен много често ми се случва да мисля за бъдещето ми и за семейство. Все ми се иска да имам жена и деца да си дойда от чужбина с пари и да създам семейство, за което мечтая и да стана строг и всеотдаен татко и да имам по-различен семеен живот от моите родители-Искам да имам бф и жена в едно, дете и ученик/чка в едно и да си взема една каравана и да живея американски животМного почивки в гората (убожавам гората, като ида на село и не искам да се прибирам, някой ден, живот и здраве, ще си направя една вила там, ако имам пари де, и ще ходя всяка седмица/месец), много повече време за семейството, семеен бизнес и всички други екстри, които май не са особено типични за обикновен Български гражданин.
Аз много искам, кажете вие дали, къде, кога, с кой, защо, до кога и т.н. Аз искам да ида или в Америка (да работя и да се върна в България-родолюбец съм) или в някоя европейска държава за 2 до 5 години, защо вече казах по-горе, искам да ида с момиче, което харесвам или бф... и това е за сега. Мисля по въпроса най-редовно, та реших да накарам някой да мисли вместо мен
![]()
![]()
![]()
"Аз знам че нищо не знам, ама другите и това не знаят!!!" Дъ бест мисъл
Не завинаги.
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
Разбира се.Но не за винаги.Все пак имам близки приятели и т.н. тука е живота ми.Но държавата и политиците условията и т.н. са помия.Парите не са тук освен ако не си мошенник
Аз искам да стана мошенник от класа-политик.
Значи може и да остана
Доста често ми е минавало през акъла-да,но едва ли завинаги..![]()
Да,но не завинаги де
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
А това за семейсто... само аз ли си го мисля. Аз съм на 17, възможно е да е рано да си мисля такива неща, но ще съм щастлив ако не съм единствения![]()
![]()
Първоначално написано от shutUp
Исакм да се върна в Русия и да изкарам висшето си там, след което да започна някакъв бизнес свързан с търговския обмен между България и Русия и редовно да пътувам до тук и обратно.
В никакъв случай не искам да оставам в чужбина за постоянно
Винаги съм искал, но винаги има и едно ЗАВИСИ... Дали ще ти хареса и ако ти хареса дали ще решиш да се върнеш някой денНа мен лично, ако ми хареса ще си идвам от време на време
![]()
87% от младото население не може да смята, ако си от останалите 56% сложи това в подписа си !
Както казаха повечето - да, но не завинаги. Много се колебая и ми става кофти, че във моя град едва ли ще мога да се развия като успял човек със доходен бизнес (примерно), заради такива като нас (мен) опустяват градовете (като Видин), но тук просто няма място за реализация, т.е. оставам по-големите и по-гъстонаселените градове.
Не само, че ми се е искало, ами, ако вървят нещата по план до 2012 ще напусна окончателно България за винаги. Просто нищо не ме държи тук вече. Най-добрите ми приятели също ще напуснат тогава, така че хич няма какво да правя тук. Майка ми и баща ми се надявам да ги изтегля при мен, колкото и да се дърпат, че не искат да ходят в Америка и т.н. Не виждам смисъл да остана. Живея в такава среда, в която няма човек, който да остане тук. Просто дори познатите ми няма да ги има. На всичко отгоре не съм и българин много много (25%), така че и патриотизъм не ме държи. В смисъл харесва ми България, обаче ми е твърде напрегнато. Няма да се върна, не мога да лъжа...
Дайте опция в анкетата - За винаги.![]()
Много често ти чета коментарите, не съм изненадан, че отговори така.Първоначално написано от amk933
....
А това че в България няма шанс за реализация в провинцията особено е така, ако имаш кинти да праиш от водата вино или сирене (както правят в България) ще направиш една фирма и ще трупаш кинти за сметка на здравето на останалите и ще си щастлив... Ако ще се оставя в България, трябва да захванеш бизнес, иначе с заплата 600-1000 лева дет не моиш си платиш ток, вода, цигари, отопление (за сега говоря), храна, деца, КЪЩА (как ще събера пари за къща.. не знам, не знам) и т.н.
Направих тази тема за да стане ясно на хората в каква държава живеем, какви са ни шансовете да живеем нормален и палноценен живот тук и да се запитаме, аджеба има ли начин тая държава да се оправи изобщо... Не знам, мисля че не само аз си задавам тези въпроси... Ся дърпат пари от хората за бюджета на държавата, ограничават ни и т.н. за тапи цигани дет не плащат ток и живеят на другите на гърбовете и после ние дет не можем нас да опраим, плащаме и за тяхните бакии... УЖАС!!!! Аз лично не се оплаквам от недоимък, ама знам как е положението с някой хора... Не знам, просто отговаряйте на въпросите.... няма да изкривявам темата. Кофти ми е да говоря така за България...![]()
Не искам да е Цинганария или Помацинария... поне да не плащахме заради тапите цигани, не стига, че са дошли по-късно (за тези които не знаят, циганите са индийски народ
) не са образовани, въдат са кат улични песове и са и толкова полезни за обществото, ми и плащаме за тях
![]()
![]()
![]()
... Качествените роми, които познавам се броят на пръстите на едната ми ръка... а познавам МНОГО... както и да е... мисля, че сайта не толерира расизма, за това просто отговаряйте на въпросите, аз достатъчно ги налях проклетите роми (отнася се и за помаците).
^Аз за това не упреквам никой. Животът си е личен за всеки и всеки може да решава какво да прави с него. Още по-тъпото е, че някой хора не правят ралика между разум и безмозъчен патриотизъм. Аз също много си обичам държавата, но за сега не мога да се върна по ред причини.![]()
Като цяло аз намирам за нормално това човек да има ясно изградена представа за бъдещето си. Аз ще следвам в Лондон и имам намерения да остана да живея там. Защо ? Англичаните са готини пичовеИскам да имам семейство, поне 4 деца, сигурна съм, че ще имам възможността да отгледам и повече ;рр Искам да живея и две-три години в Германия, че да си подобря немския ;DD Но не бих отказала с Великолепните (приятелите ми) да си спретнем едно EURO TRIP
![]()
еми да, но не завинаги =) Тук си е най-хубавоо![]()
![]()
![]()
Как ще ги раждаш тез деца бе душко...Първоначално написано от annieimmortal
![]()
![]()
... разбирам момче да иска 4 деца ама ти да си толкоз навита
![]()
![]()
за малко бих я напуснала,но в никакъв случай завинаги..абсурд!![]()
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
Ем.. аз го бях написал, но явно се е бъгнало. Сега мога да разбера, какъв процент от хората, които искат да напуснат, биха се върнали, а тези които искат да отговорят с "НЕ", просто да не избират отговорПървоначално написано от bqsnaa15
![]()
Иска ми се да уча в чужбина и след това може би да се върна тук. Но дори и да живея някъде извън България, няма да е завинаги. Ще ми лиспва
!
I`m your harlotry, baby..
Only yours, only now [mm]