.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 42

скъсах с 1 момче..

скъсах с момчето щото много се карахме и нищо не беше наред, не го обичам..обаче ..ми е важен ...в момента ми е супер гадно хора кво да правяя!! ;( .. темата е супер тъпа ама ми е скучно! и все пак нз кво да направя.. някви идейкии?!
    I don`t care .. ;] ..

Супер фен Аватара на AlokiNn
    Еми кажи му го.. че ти е важен но не искаш да сте заедно

Мега фен
    Град
    <3
    Поредния,който не знае какво иска. Няма лошо.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Е ти последно искаш ли да си с него или не?
    Ако искаш му го кажи, но ти е писнало да се карате.
    Ако не искаш да сте заедно, му обясни причините и си останете приятели.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Цитирай Първоначално написано от AlokiNn
    ще му стане още по-злеее, а на мен няма да ми е по-добре..
    I don`t care .. ;] ..

Град
    По балкана някъде..
    ПУ за мене!!!!!
    ACϟDC

Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL
    Поредния,който не знае какво иска. Няма лошо.
    така е не знам какво искам!!!
    I don`t care .. ;] ..

Супер фен Аватара на AlokiNn
    Цитирай Първоначално написано от sunshinepp
    Еми Ани ти знаеш.. не винаги всичко трябва да е добре

Супер фен
    Ми първо смятам, че трябва да му кажеш истината, а не просто "айде чао късаме".
    И второто е да не се забиваш у вас с мисълта за случилото се. Излизай весели се и обръщай колкото може по-малко внимание на това. Мисля, че до голяма степен помага Дано се случи това което искаш ^^

Еми Ани ти знаеш.. не винаги всичко трябва да е добре
    емии Били мислих, че ще ми е лесно да скъсам с него защото опитах да се привържа, но не стана.. но сега ми е супер гадноо ;( ..
    I don`t care .. ;] ..

Цитирай Първоначално написано от FromAutumToAshes
    Ми първо смятам, че трябва да му кажеш истината, а не просто "айде чао късаме".
    И второто е да не се забиваш у вас с мисълта за случилото се. Излизай весели се и обръщай колкото може по-малко внимание на това. Мисля, че до голяма степен помага Дано се случи това което искаш ^^
    нямам желанието да изляза..
    I don`t care .. ;] ..

Супер фен
    До болка познато... Но повярвай ми, по-добре е от колкото да си стоиш във вкъщи и мислите да те разкъсват... Знам го от личен опит ;/ На мен лично ми беше нужеш около месец да мога да възвърна нормалното си "аз". Но все пак в моя случай връзката беше доста сериозна (поне така продължавам да мисля де..) Не знам при вас как точно са били нещата, а и май не ми е работа Но още веднъж искам да кажа, не си стой самичка вкъщи не носи добро. Дано ти олекне скоро (:

Стига сте критикували ее... манее.. Аз бих разсъждавала така .. не го обичаш, но ти е важен.. дали не можеш да си намериш някой който да обичаш и пак да ти е важен .. Ако той те обича и наистина на теб ти е важен .. кажи му, че все още искаш да си с него , но ти е писнало от караници.. постави му условие .. ако спрат караниците ще бъдете отново заедно, ако не НЕ! А той ако държи на теб ще се постарае да изчезнат караниците .. нз малко е странно това да не го обичаш а просто да ти е важен нз опитай

Цитирай Първоначално написано от FromAutumToAshes
    До болка познато... Но повярвай ми, по-добре е от колкото да си стоиш във вкъщи и мислите да те разкъсват... Знам го от личен опит ;/ На мен лично ми беше нужеш около месец да мога да възвърна нормалното си "аз". Но все пак в моя случай връзката беше доста сериозна (поне така продължавам да мисля де..) Не знам при вас как точно са били нещата, а и май не ми е работа Но още веднъж искам да кажа, не си стой самичка вкъщи не носи добро. Дано ти олекне скоро (:

еми първо мерси много за съвета..2ро.. аз принципно по-трудно и по-гадно си преживям разделите.. на пример момчето, което наистина вече мога да кажа със сигурност, че обичам.. скъсахме преди 7 месеца, а още не съм го забравила.. и не ми е по-добре така че..с този ще ми мине бързоо..но нямах идея какво да направя.. обикновено се затварям в себе си и тва е..
    I don`t care .. ;] ..

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Е не може така.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Цитирай Първоначално написано от fenastz
    Е не може така.

какво не може?
    I don`t care .. ;] ..

Мега фен Аватара на Hilary_
    блахх ..

Цитирай Първоначално написано от izlishna
    Стига сте критикували ее... манее.. Аз бих разсъждавала така .. не го обичаш, но ти е важен.. дали не можеш да си намериш някой който да обичаш и пак да ти е важен .. Ако той те обича и наистина на теб ти е важен .. кажи му, че все още искаш да си с него , но ти е писнало от караници.. постави му условие .. ако спрат караниците ще бъдете отново заедно, ако не НЕ! А той ако държи на теб ще се постарае да изчезнат караниците .. нз малко е странно това да не го обичаш а просто да ти е важен нз опитай

=D> =D>
    It's too late...

Тц тц... Пробвайте да бъдете фр.

Цитирай Първоначално написано от peshost
    Тц тц... Пробвайте да бъдете фр.

емм да..
    I don`t care .. ;] ..

Скъпа sunshinepp , доста трудно е да запазите отношения след като сте се разделили...виждам че от твоя страна има желание поне за приятелство,ако не за друго,но пък може би така е по-добре и за двама ви...да се забравите,да не се дразните взаимно и да няма повече скандали...хем на теб ще ти е по-спокойно,хем на него...помисли си ако искаш да се върнеш при това момче,защо точно искаш да го направиш и дали изобщо има смисъл от това!?

Цитирай Първоначално написано от NoShTnO_iZkUsHeNiE
    ...помисли си ако искаш да се върнеш при това момче,защо точно искаш да го направиш и дали изобщо има смисъл от това!?
    аз не искам да се събираме просто..бяхме заедно 2 месеца и малко или много свикнах с него..
    I don`t care .. ;] ..

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Е не може така.

какво не може?
    Еми не може хем да го късаш, хем да ти е важен
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Цитирай Първоначално написано от NoShTnO_iZkUsHeNiE
    ...помисли си ако искаш да се върнеш при това момче,защо точно искаш да го направиш и дали изобщо има смисъл от това!?
    аз не искам да се събираме просто..бяхме заедно 2 месеца и малко или много свикнах с него..
    Тогава нещо не схващам какъв точно ти е проблема и какво искаш?

Ти имаш ли на идея с колко още ще тръгваш и ще късаш и с колко още ще свикваш?

Е не може така.

какво не може?
    Еми не може хем да го късаш, хем да ти е важен
    е не мисля 4е трябва да ходя със всички хора които са важни за мен!?
    I don`t care .. ;] ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си