- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- скъсах с 1 момче..
скъсах с момчето щото много се карахме и нищо не беше наред, не го обичам..обаче ..ми е важен ...в момента ми е супер гадно хора кво да правяя!! ;( .. темата е супер тъпа ама ми е скучно!![]()
и все пак нз кво да направя.. някви идейкии?!
![]()
I don`t care .. ;] ..
Еми кажи му го.. че ти е важен но не искаш да сте заедно
Поредния,който не знае какво иска. Няма лошо.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Е ти последно искаш ли да си с него или не?
Ако искаш му го кажи, но ти е писнало да се карате.
Ако не искаш да сте заедно, му обясни причините и си останете приятели.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
ще му стане още по-злеее, а на мен няма да ми е по-добре..Първоначално написано от AlokiNn
![]()
I don`t care .. ;] ..
така е не знам какво искам!!!Първоначално написано от ShtrudeL
I don`t care .. ;] ..
Еми Ани ти знаеш.. не винаги всичко трябва да е добреПървоначално написано от sunshinepp
![]()
Ми първо смятам, че трябва да му кажеш истината, а не просто "айде чао късаме".
И второто е да не се забиваш у вас с мисълта за случилото се. Излизай весели се и обръщай колкото може по-малко внимание на това. Мисля, че до голяма степен помагаДано се случи това което искаш ^^
емии Били мислих, че ще ми е лесно да скъсам с него защото опитах да се привържа, но не стана.. но сега ми е супер гадноо ;( ..Първоначално написано от AlokiNn
I don`t care .. ;] ..
нямам желанието да изляза..Първоначално написано от FromAutumToAshes
![]()
I don`t care .. ;] ..
До болка познато... Но повярвай ми, по-добре е от колкото да си стоиш във вкъщи и мислите да те разкъсват... Знам го от личен опит ;/ На мен лично ми беше нужеш около месец да мога да възвърна нормалното си "аз". Но все пак в моя случай връзката беше доста сериозна (поне така продължавам да мисля де..) Не знам при вас как точно са били нещата, а и май не ми е работаНо още веднъж искам да кажа, не си стой самичка вкъщи не носи добро. Дано ти олекне скоро (:
Стига сте критикували ее... манее.. Аз бих разсъждавала така .. не го обичаш, но ти е важен.. дали не можеш да си намериш някой който да обичаш и пак да ти е важен.. Ако той те обича и наистина на теб ти е важен .. кажи му, че все още искаш да си с него , но ти е писнало от караници.. постави му условие .. ако спрат караниците ще бъдете отново заедно, ако не НЕ! А той ако държи на теб ще се постарае да изчезнат караниците .. нз малко е странно това да не го обичаш а просто да ти е важен
нз опитай
Първоначално написано от FromAutumToAshes
еми първо мерси много за съвета..2ро.. аз принципно по-трудно и по-гадно си преживям разделите.. на пример момчето, което наистина вече мога да кажа със сигурност, че обичам.. скъсахме преди 7 месеца, а още не съм го забравила.. и не ми е по-добре така че..с този ще ми мине бързоо..но нямах идея какво да направя.. обикновено се затварям в себе си и тва е..![]()
I don`t care .. ;] ..
Е не може така.
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Първоначално написано от fenastz
какво не може?
I don`t care .. ;] ..
блахх ..![]()
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Първоначално написано от izlishna
=D> =D>![]()
![]()
![]()
It's too late...
Първоначално написано от peshost
емм да..
I don`t care .. ;] ..
Скъпа sunshinepp , доста трудно е да запазите отношения след като сте се разделили...виждам че от твоя страна има желание поне за приятелство,ако не за друго,но пък може би така е по-добре и за двама ви...да се забравите,да не се дразните взаимно и да няма повече скандали...хем на теб ще ти е по-спокойно,хем на него...помисли си ако искаш да се върнеш при това момче,защо точно искаш да го направиш и дали изобщо има смисъл от това!?
аз не искам да се събираме просто..бяхме заедно 2 месеца и малко или много свикнах с него..Първоначално написано от NoShTnO_iZkUsHeNiE
I don`t care .. ;] ..
Еми не може хем да го късаш, хем да ти е важенПървоначално написано от sunshinepp
![]()
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Тогава нещо не схващам какъв точно ти е проблема и какво искаш?Първоначално написано от sunshinepp
![]()
![]()
![]()
Ти имаш ли на идея с колко още ще тръгваш и ще късаш и с колко още ще свикваш?
е не мисля 4е трябва да ходя със всички хора които са важни за мен!?Първоначално написано от fenastz
I don`t care .. ;] ..