- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- скъсах с 1 момче..
Тогава нещо не схващам какъв точно ти е проблема и какво искаш?![]()
![]()
![]()
Не го харесва като гадже не я привлича но е готин като характер и иска да са приятели
Аха еми мерси че ми изясни вместо нея...хубаво е че ти си схванал...и като иска да е приятелка с него,вместо да виси по форума и да пише теми,да седне и да поговори с него,а и приятелството не се постига лесно,особено ако той има силни чувства към нея,а не чисто приятелски ...Първоначално написано от AlokiNn
вече говорихмеПървоначално написано от NoShTnO_iZkUsHeNiE
![]()
![]()
I don`t care .. ;] ..
Еми браво на вас и какво стана?Първоначално написано от sunshinepp
taka..kato e blaaaxxx ne 4etiПървоначално написано от Hilary_
![]()
If I played you like a toy?
Еми браво на вас и какво стана?[/quote]Първоначално написано от NoShTnO_iZkUsHeNiE
Той каза:
за сега не мисля да обсъждаме тоя въпрос,..всичко е наред , а за приятелството..айде от мен да мине :д
I don`t care .. ;] ..
am i dori i da govori s nego i kfoto i da prae.. ni6to nqq da promeni 6ot dori i da pogovorqt nqma da promenqt ni6to..ili ako go napraqt nai mnogo da e za okolo 2 -3 dena i pak da po4nat s skandalitenemogat da budat i fr ..6ot dori i da ne go obi4a mogo Ani kazva 4e se e privurzala kum nego ot 4asti ..taka 4e ima veroqtnost pak da i e super gadno .kakto se 4uvstva sega ..taka 4e prosto trqbva da produlji6 napred ... 6otm ne go obi4a6 mnogo 6te ti e po lesno .. normalno e izvestno vreme da ne ti se izlzia i da nqma6 nastroenie za ni6to .. noo don`t worry be happy jivota produljava
![]()
![]()
Той каза:Първоначално написано от sunshinepp
за сега не мисля да обсъждаме тоя въпрос,..всичко е наред , а за приятелството..айде от мен да мине :д[/quote]
Мммм така като гледам се държи доста горделиво...кво е тва за приятелството " от мен да мине " според мен трябва да спре да ти пука за тва момче... незвисимо дали като фр или не
Мммм така като гледам се държи доста горделиво...кво е тва за приятелството " от мен да мине " според мен трябва да спре да ти пука за тва момче... незвисимо дали като фр или не[/quote]Първоначално написано от NoShTnO_iZkUsHeNiE
smqqqtai kfi rabotitos e pulen le6nik
![]()
Ни в клин, ни в ръкав !?![]()
Дете осъзнай се ...
![]()
![]()
Първоначално написано от m0n4yyy
ah tezi kaki![]()
боли ме ника![]()
Първоначално написано от sunshinepp
имаш уникалната способност да изкривяваш думите ми, за да звучат по абсолютно различен начин. Прочети ми поста отново
![]()
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Според мен правилно си постъпила ,като си се разделила с него. Щом нищо не е вървяло тази връзка е изгубена,щом мн сте се карали. =] Ама нали знаешвремето лекува.
![]()
tAke a dIrty pIcture![]()
Хмм.. Познато.. Преди месец ми се случи.. И аз си мислих, че ще се привържа, ама не.. И аз си мислих, че ми е важен, ама НЕ!! След време ще разбереш, че не е толкова важен и не всичко му е идеално.. Тогава ще ти стане добре, че си го разкарала..![]()