Първоначално написано от
petrunka

Първоначално написано от
daru6a1
Готвя всичко !! Става вкусно ,, а и имам собствени рецепти ,, дори съм ги пускала по интернет :) Ако има нещо обръщайте се към мен :) Готвя всякакви супички и манджички ,,кексове и тестени изделия,, сладка ,, тортички ,, пудинги и кремчета :grin: В кухнята се забравям .. :smt007
Може ли да дадеш някакъв линк, където си публикувала тези свои рецепти? Конкретно ме интересува някаква манджа, която засища за дълго.Ако имаш свежи идеи, може да дадеш някоя :)
Ами не се сещам къде бяха .. Много отдавна ги побликувах и заради това .. :) Иначе за манджа която насища .. мМ чеки да Помисля .. :-o
Ами манджички точно не мога да ти кажа .. но ястия и супи ще ти дам няколко заглавия за рецепти ,, а ти кажи коя ти допада само като чуеш заглавието и ти пращам рецептата веднага .. :
Ястия::
Тиквички с кисело мляко
Зелен фасул
Мусака
Вегетарианска мусака
Задушени гъби
Гъби с масло
Ориз с маслини
Сиренна каша
Панирани кремвирши
Картофи с шунка - на фурна
Наденичка
Задушено пилешко
Кебапчета
Кюфтета на скара
Варени яйца
Таратор 8-)
Кисело зеле
Ако някой друг се интересува .. пРавя над 80 вида салати .. над 20 вида сандвичи .. над 30 вида предястия от зеленчуци , яйца , риба , месо и др .. над 50 вида яйца и омлети .. над 150 супи (с бульони,месо,риба,птици. . без месо - студени и кремсупи ) .. над 40 вида сосове .. над 20 вида гарнитури .. над 700 вида ястия .. десетина ястия на скара .. около 40 вида общо включващи баници , пити , милинки , тутманици и юфки .. дванайсетина козунаци .. десетина вида соленки .. А да не говоря за дребни сладки - различни бисквити ,, кейкове ,, рула ,, торти ,, кремове и глазури за торти ,, плодови сладкиши ,, десерти от грис и орис ,, десерти без тесто ,, плодови салати ,, кремове и кисели,, желирани десерти ,, сладоледи ,, Бонбони ,, напитки и други .. Не искам да се хваля с това ,, просто помагам в избора на продукти на масата по празници и във всекидневието .. :)) Наследствено ,, защото майка ми и леля ми са сладкарки и така .. Умело от малка се занимавам да си приготвям сама неща .. ама не защото някой ме е карал ,, а аз така искам ! Ако някой иска рецепти ,.. имам над 20 рецептурници да питат .. Отговарям и на лично съобщение :))