- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Подарък
Трябва да везама подарък за братовчед ми... Той е седми клас и... Ами не знам. xD Не обича да чете, не мога да му купя PSP или нещо подобно, не мисля, че ще му хареса някакъв сувенир.. Дайте някаква идея, не го познавам добре, пък сме къща срещу къща и трябва да му подаря нещо.
Няк'ва компютърна игра ? Ако обича да играе CS, може да му вземеш Steam CD key.![]()
Mousepad с картинка от World of warcraft.
Или с гола кака![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Не, голата кака определно няма да я бъде.А пък ЦС не играе
![]()
Помагала за 7 клас.![]()
![]()
![]()
или може да му подариш няк'ва мишка/клавиатура ? Или може би слушалки ?
Знам ли.В смисъл тй е от София и се виждаме три-четири пъти в годината. Мислех си за някаква дреха, най-изтърканото де, ама той е 1,85 и аз не знам как ще му улича номера. Не се интересува от риболов, книги и тем подобни. Пък той ми подари мишка за именния ден и ще е странно аз да му подаря слушалки.
![]()
Що, бе, практични сте.Първоначално написано от Shadowsogirl
![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
покажи му циците сиПървоначално написано от Shadowsogirl
както не се сети и да си сложиш свестен аватарПървоначално написано от Shadowsogirl
ма какво да се прави...
Просто му дай пари и му кажи да си купи нещо, което ще го зарадва.
И спря да се върти за миг земята..
За другия път ще знам да си сложа кола за аватар.. Айде без заяждания..Първоначално написано от Nakadah
xoxi, мерси сигурно така ще направя, ако не измисля нещо.
тази "кола" е моята кола и да си съдереш гъза не можеш да си я позволиш...Първоначално написано от Shadowsogirl