- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- проблем с свършването
здравейте,значи проблема ми е,че свършвам супер бързо,първия ми път още издържах 2,3 часа и се чудих кога ще свършвам,а от точно това се притеснявах тогава..добре 2-рия , 3-тия пак г/д добре ама напоследък нещо ми стана супер чувствителна главичката и свършвамм много бързо..като го вкарам още и ми идва,и се здържам супер много за да не свърша още отначалото,не знам на какво се дължи дова първите ми пъти помня,че супер много издържах,а сега 1,2 мин и ми идва и ще свърша,ако не почна да го стискам и да се здържам едвам едвам .. някакво съветче![]()
Имаше подобна тема на твоята мисля, че на тази страница или на следващататам са описани някои работи, които може да са ти полезни.
спрейове за задържане или презервативи със специален лубрикант Duxrex Perfoma това може и да ти помогне
Провалът е бавен път към успеха !!!
Всeки път , когато се видиш в огледалото натисни ТУК
http://www.teenproblem.net/teenid/Pesenta
Помагат но наи-добре е да говориш с приятелката си и двамата да работите по въпроса ... аз съм със съштия проблемно просто пред акта един тек и после няма да имаш дерт
не е толкова страшно не си първия няма да си и последния само че недеи да ходиш до кенефа а просто се разберете двамата как ще стане номера
![]()
Правите ли нещо преди това?
Поне сигурно са хубави 10 секунди за жената!![]()
The purity of a person's heart can be quickly measured by how they regard animals
Имах един приятел, беше на 14 и имаше една к**ва... с нея си направи сифтето и пича го вкарвал към 20-30 минути и тая се изненадала и го попитала дали изобщо има сперма... Да ама момчето имало ама била по-бледа и по рядка... когато имаш такава сперма още, свършваш по бавно. Аз лично нямам спомен да съм имал такава, но му вярвам защото не го чувам за първи път. Та може да си бил още пулу-лапишльок и за това да си свършвал по-бавно особено ако приятелката ти е на твоите години или по-голяма. Не се притеснявай, отренирвай го с приятелката ти и скоро ще се оправиш.![]()
![]()
"Аз знам че нищо не знам, ама другите и това не знаят!!!" Дъ бест мисъл
Предполагам предпочита да са 10 минутиПървоначално написано от stefanov
![]()
![]()
"Аз знам че нищо не знам, ама другите и това не знаят!!!" Дъ бест мисъл
Е какво бе, гледам да съм оптимист!Първоначално написано от MuTuTyYy
![]()
The purity of a person's heart can be quickly measured by how they regard animals
Отиди а аптеката, продават се едни малки ластички. Слагаш си ги и забравяш за проблема. Слагат се в началото на тялото на члена. Ще можеш да си работиш с дни без да свършваша удоволствието ще си го има постоянно.
какви па са тея ластички ..иии преди ползвах перформа да действаха,но след 4,5 пъти вече не ми действат xD