.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

проблем с свършването

здравейте,значи проблема ми е,че свършвам супер бързо,първия ми път още издържах 2,3 часа и се чудих кога ще свършвам,а от точно това се притеснявах тогава..добре 2-рия , 3-тия пак г/д добре ама напоследък нещо ми стана супер чувствителна главичката и свършвамм много бързо..като го вкарам още и ми идва,и се здържам супер много за да не свърша още отначалото,не знам на какво се дължи дова първите ми пъти помня,че супер много издържах,а сега 1,2 мин и ми идва и ще свърша,ако не почна да го стискам и да се здържам едвам едвам .. някакво съветче

Имаше подобна тема на твоята мисля, че на тази страница или на следващата там са описани някои работи, които може да са ти полезни.

Град
    Враца
    спрейове за задържане или презервативи със специален лубрикант Duxrex Perfoma това може и да ти помогне
    Провалът е бавен път към успеха !!!
    Всeки път , когато се видиш в огледалото натисни ТУК
    http://www.teenproblem.net/teenid/Pesenta

Помагат но наи-добре е да говориш с приятелката си и двамата да работите по въпроса ... аз съм със съштия проблем но просто пред акта един тек и после няма да имаш дерт не е толкова страшно не си първия няма да си и последния само че недеи да ходиш до кенефа а просто се разберете двамата как ще стане номера

Град
    ВаРнАаАа
    Правите ли нещо преди това?

Град
    Силистра
    Поне сигурно са хубави 10 секунди за жената!
    The purity of a person's heart can be quickly measured by how they regard animals

mxm

Имах един приятел, беше на 14 и имаше една к**ва... с нея си направи сифтето и пича го вкарвал към 20-30 минути и тая се изненадала и го попитала дали изобщо има сперма... Да ама момчето имало ама била по-бледа и по рядка... когато имаш такава сперма още, свършваш по бавно. Аз лично нямам спомен да съм имал такава, но му вярвам защото не го чувам за първи път. Та може да си бил още пулу-лапишльок и за това да си свършвал по-бавно особено ако приятелката ти е на твоите години или по-голяма. Не се притеснявай, отренирвай го с приятелката ти и скоро ще се оправиш.
    "Аз знам че нищо не знам, ама другите и това не знаят!!!" Дъ бест мисъл

Цитирай Първоначално написано от stefanov
    Предполагам предпочита да са 10 минути
    "Аз знам че нищо не знам, ама другите и това не знаят!!!" Дъ бест мисъл

Град
    Силистра
    Цитирай Първоначално написано от MuTuTyYy
    Цитирай Първоначално написано от stefanov
    Предполагам предпочита да са 10 минути
    Е какво бе, гледам да съм оптимист!
    The purity of a person's heart can be quickly measured by how they regard animals

Отиди а аптеката, продават се едни малки ластички. Слагаш си ги и забравяш за проблема. Слагат се в началото на тялото на члена. Ще можеш да си работиш с дни без да свършваш а удоволствието ще си го има постоянно.

какви па са тея ластички .. иии преди ползвах перформа да действаха,но след 4,5 пъти вече не ми действат xD

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си