- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Петно от пъпкааа(а)
Преди 4 дена ми се появи пъпка на бузата,ебахти пъпката. Оставих я 2 дни,като я мазах с Акне аут,ексфолант,крем Здраве,крем Бочко,Гарниер пюр (този със салициловата к-на),няма братче,нараства си,седи си твърда,боли все едно имам трън и адски грозно,не можех да я търпя и тогава стана...отидох вечерта на огледалото и и видях сметката...намазах я с горе изборните неща + контрактубекс,до днес беше чрвено петно,сега стана леко кафявои седи изключително грозно,все едно съм се шарнал с маркер и след това не съм могъл да го изтрия,баааааа...
Та някой може ли да помогне със съвети (използвани и С ЕФЕКТ,а не "може би") как да го чупя туй петно,то бива-бива,не стига,че пъпка ми и петно ми трябва ся....
Ааа да и вчера дори се намацах с пилинг маска и пак стои...
LastFM
Progressive House by Serge Devant,Nadia Ali and Hadley!
сложи фон дьо тен
Момче съм и искам да разреша туй нещо,а не да го прикривам.
LastFM
Progressive House by Serge Devant,Nadia Ali and Hadley!
Знам,че си момче и според мен това с фон дьо тена е най-добро.Това на бузата ти сигурно вече е станало нещо като рана и ще трябва да чакаш да зарасте :[
остави я, сама ще се оправи, не я "стресирай" повече с мазила, а за прикриването ФДТ е решение за момента, въпреки че и той е много вреден за кожата, трай бабо за хубостПървоначално написано от MrUndaztood
![]()
сиг ти е раничка..мажи само с крем Бочко
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
мм и аз имах такава..не стана чак кафява, но червена..и исках не исках я стиснах.. сега стои зачервено, но леко..и като сложа крем Здраве отгоре почти не си личи..ако искаш пробвай..предполагам до 2-3 ще си изчезне![]()
It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted