.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Hybrid View

Петно от пъпкааа(а)

Преди 4 дена ми се появи пъпка на бузата,ебахти пъпката. Оставих я 2 дни,като я мазах с Акне аут,ексфолант,крем Здраве,крем Бочко,Гарниер пюр (този със салициловата к-на),няма братче,нараства си,седи си твърда,боли все едно имам трън и адски грозно,не можех да я търпя и тогава стана...отидох вечерта на огледалото и и видях сметката...намазах я с горе изборните неща + контрактубекс,до днес беше чрвено петно,сега стана леко кафяво и седи изключително грозно,все едно съм се шарнал с маркер и след това не съм могъл да го изтрия,баааааа...

Та някой може ли да помогне със съвети (използвани и С ЕФЕКТ,а не "може би") как да го чупя туй петно,то бива-бива,не стига,че пъпка ми и петно ми трябва ся....

Ааа да и вчера дори се намацах с пилинг маска и пак стои...
    LastFM
    Progressive House by Serge Devant,Nadia Ali and Hadley!

сложи фон дьо тен

Момче съм и искам да разреша туй нещо,а не да го прикривам.
    LastFM
    Progressive House by Serge Devant,Nadia Ali and Hadley!

Повече от фен Аватара на Dian4ety
    Цитирай Първоначално написано от Shushu11
    сложи фон дьо тен
    Momче с ФДТ

Знам,че си момче и според мен това с фон дьо тена е най-добро.Това на бузата ти сигурно вече е станало нещо като рана и ще трябва да чакаш да зарасте :[

Град
    някъде там...
    Цитирай Първоначално написано от MrUndaztood
    Момче съм и искам да разреша туй нещо,а не да го прикривам.
    остави я, сама ще се оправи, не я "стресирай" повече с мазила, а за прикриването ФДТ е решение за момента, въпреки че и той е много вреден за кожата, трай бабо за хубост

Супер фен Аватара на TheGirlNextDoor
    Град
    `Soмэewhэrэ...
    сиг ти е раничка..мажи само с крем Бочко
    това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
    имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..

Голям фен Аватара на liim0nka
    мм и аз имах такава..не стана чак кафява, но червена..и исках не исках я стиснах.. сега стои зачервено, но леко..и като сложа крем Здраве отгоре почти не си личи..ако искаш пробвай..предполагам до 2-3 ще си изчезне
    It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си