.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29

Тема: Страх!!!

Страх!!!

Здравейте,знам че е малко детинско но имам някаква странна фобия към страшни филми!!!ЗНАМ!!!Тъпо е но е така!Гледам някой страшен филм след това ме е страх,на другия ден страха отминава и когато видя нещо свързано с филма,страха пак се връща!На какво се дължи този страх???Някой да ми отговори моля Ви!!!

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    що не спреш да гледаш страшни филми тогава?
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

Супер фен Аватара на bathory
    Град
    У Цецови..
    Pain is inevitable. Suffering is optional.

Мега фен Аватара на slynchoo
    Град
    Yambol
    Ооо божее!
    Ми не гледай страшни филми бе,кой те кара?!
    And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Посъветвай се с психиатър,сигурно имаш по-слаба психика хахахах и все пак това са само филми няма какво толкова да те плаши
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Град
    Некъде из Сливен
    xahHXAHXAHxhHAXhahxah решението наистина е да спреш да ги гледаш, аз така правя
    87% от младото население не може да смята, ако си от останалите 56% сложи това в подписа си !

Супер фен Аватара на cookie_master
    ние откъде да знаем

Оффф боже очаквам сериозни отговори а й ги гледам щото ми е интересно!!!А и не е само от страшни филми!Оуффф как да ви го обясня?Сега примерно Дяволът в Емили Роуз!Като го гледах ме стреснаха и след това ходих в болница!!! Не е много смешно от тогава се появи този страх!!! Знам че е смешно ама просто не знам какво да правя!

Голям фен Аватара на tanchu
    Град
    Пловдив *
    Цитирай Първоначално написано от billytalent
    Посъветвай се с психиатър,сигурно имаш по-слаба психика хахахах и все пак това са само филми няма какво толкова да те плаши
    филми филми ама някой са по истински случай
    и мен ме е шубе от такива филми..мислех си,че като гледам някой такъв ще ме е страх през ноща ама не..и въпреки тва ги гледам през деня на светло

Цитирай Първоначално написано от aleXXL
    Оффф боже очаквам сериозни отговори а й ги гледам щото ми е интересно!!!А и не е само от страшни филми!Оуффф как да ви го обясня?Сега примерно Дяволът в Емили Роуз!Като го гледах ме стреснаха и след това ходих в болница!!! Не е много смешно от тогава се появи този страх!!! Знам че е смешно ама просто не знам какво да правя!
    що тогава не отидеш на психиатър,алоууу?

е да и мен ме беше страх като бях по-малка и гледх 1 част на тексаско клане, през цялото врме треперех на моменти си затварях очите и след това цял месец не спах като хората, но после почнах да гледам само ужаси и даже вече не ме впечатляват, гледам ги за убиване на вемето

Цитирай Първоначално написано от GracelessIsDumb
    ходих!!!

Цитирай Първоначално написано от ri41
    е да и мен ме беше страх като бях по-малка и гледх 1 част на тексаско клане, през цялото врме треперех на моменти си затварях очите и след това цял месец не спах като хората, но после почнах да гледам само ужаси и даже вече не ме впечатляват, гледам ги за убиване на вемето
    Значи ако започна да гледам само ужаси ще ми мине???

Град
    Карлово
    Щом психиатър не ти е помогнал,как очакваш ние да го направим какво ти каза,като отиде.....щом ви плашат такива филми не ги гледайте или сте мазохисти хаха

Цитирай Първоначално написано от GracelessIsDumb
    ходих!!!
    Ти си уникална глупава..Що просто не вземеш един нож и не си срежеш вените..така неа те е страх

Така яко си прецакваме нервната система с тея филми, ама продължаваме да ги гледаме
    Audio ergo sum

Цитирай Първоначално написано от billytalent
    Щом психиатър не ти е помогнал,как очакваш ние да го направим какво ти каза,като отиде.....щом ви плашат такива филми не ги гледайте или сте мазохисти хаха
    Каза ми че е от възрастта

Голям фен Аватара на tanchu
    Град
    Пловдив *
    а ти на колко си?

Град
    Карлово
    Всъщност в повечето случаи това с възрастта е глупаво и изтъркано,защото знам по-големи хора,които също не могат да гледат такива филми,а аз откакто се помня гледам предимно ужаси

!

То и мене ме беше страх много преди то го израстнах!Сега си гледам страшни филми колкото си искам повтаряй си че не са истина и готово!!!

Абе да ви кажа и аз първият път като гледах Емили Роуз имах леееки проблеми през нощта, просто човек се психира и като си легне всеки шум му j...ва майката, особено ако се събуди около 3 през нощта ... Още повече, че самият филм е базиран на истински събития, случили се през 1976 г. в Германия ... така че точно за този филм ти е доста простено да се стряскаш и да имаш проблеми с психиката.
    Сви заједно ко један, само здрави у глави против Система!

Цитирай Първоначално написано от REPRESSED
    Абе да ви кажа и аз първият път като гледах Емили Роуз имах леееки проблеми през нощта, просто човек се психира и като си легне всеки шум му j...ва майката, особено ако се събуди около 3 през нощта ... Още повече, че самият филм е базиран на истински събития, случили се през 1976 г. в Германия ... така че точно за този филм ти е доста простено да се стряскаш и да имаш проблеми с психиката.
    е е тва имам в предвид с Алекс сме фр и помня като го гледахме Васил като я стресна я заведоха в болницата!!!Беше много зле!А пък тоя филм простоо е адски страшен!!!

Цитирай Първоначално написано от mimsit0o0o
    Цитирай Първоначално написано от REPRESSED
    е е тва имам в предвид с Алекс сме фр и помня като го гледахме Васил като я стресна я заведоха в болницата!!!Беше много зле!А пък тоя филм простоо е адски страшен!!!
    Гаден си е, много си е гаден.Не е най-страшният филм, който съм гледал, но самият факт да знаеш, че нещо такова се е случило наистина ... гррр, ти трябва да си няк'ъв адски безчуствен, че да не се уплашиш поне мъничко.
    По принцип много обичам да гледам някви такива 'реалити хоръри' - Blair Witch, Paranormal Activity... - всичко при тях е до психика, защото знаеш, че колкото и реалистично да изглежда не е реално.Но Емили Роуз ... този филм доста ще си мисля преди да го гледам за втори път.

за емили да кажа.. изтеглих го преди 7 8 месеца и като изгледах първата сцена и се отказах
    Живей на ръба, в противен случай заемаш твърде много място!

Цитирай Първоначално написано от padnaloblak
    за емили да кажа.. изтеглих го преди 7 8 месеца и като изгледах първата сцена и се отказах
    Хахах, браво, сега пробвай да изгледаш и втората

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си