- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Страх!!!
Здравейте,знам че е малко детинско но имам някаква странна фобия към страшни филми!!!ЗНАМ!!!Тъпо е но е така!Гледам някой страшен филм след това ме е страх,на другия ден страха отминава и когато видя нещо свързано с филма,страха пак се връща!На какво се дължи този страх???Някой да ми отговори моля Ви!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
що не спреш да гледаш страшни филми тогава?
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Ооо божее!
Ми не гледай страшни филми бе,кой те кара?!
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
Посъветвай се с психиатър,сигурно имаш по-слаба психика хахахах и все пак това са само филми няма какво толкова да те плаши
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
xahHXAHXAHxhHAXhahxah решението наистина е да спреш да ги гледаш, аз така правя![]()
87% от младото население не може да смята, ако си от останалите 56% сложи това в подписа си !
Оффф боже очаквам сериозни отговори а й ги гледам щото ми е интересно!!!А и не е само от страшни филми!Оуффф как да ви го обясня?Сега примерно Дяволът в Емили Роуз!Като го гледах ме стреснаха и след това ходих в болница!!!![]()
Не е много смешно от тогава се появи този страх!!!
![]()
![]()
Знам че е смешно ама просто не знам какво да правя!
филми филми ама някой са по истински случайПървоначално написано от billytalent
![]()
и мен ме е шубе от такива филми..мислех си,че като гледам някой такъв ще ме е страх през ноща ама не..и въпреки тва ги гледам през деня на светло![]()
що тогава не отидеш на психиатър,алоууу?Първоначално написано от aleXXL
е да и мен ме беше страх като бях по-малка и гледх 1 част на тексаско клане, през цялото врме треперех на моменти си затварях очите и след това цял месец не спах като хората, но после почнах да гледам само ужаси и даже вече не ме впечатляват, гледам ги за убиване на вемето
Щом психиатър не ти е помогнал,как очакваш ние да го направимкакво ти каза,като отиде.....щом ви плашат такива филми не ги гледайте или сте мазохисти хаха
Ти си уникална глупава..Що просто не вземеш един нож и не си срежеш вените..така неа те е страхПървоначално написано от aleXXL
Така яко си прецакваме нервната система с тея филми, ама продължаваме да ги гледаме![]()
Audio ergo sum
Всъщност в повечето случаи това с възрастта е глупаво и изтъркано,защото знам по-големи хора,които също не могат да гледат такива филми,а аз откакто се помня гледам предимно ужаси
То и мене ме беше страх много преди то го израстнах!Сега си гледам страшни филми колкото си искам повтаряй си че не са истина и готово!!!![]()
![]()
![]()
Абе да ви кажа и аз първият път като гледах Емили Роуз имах леееки проблеми през нощта, просто човек се психира и като си легне всеки шум му j...ва майката, особено ако се събуди около 3 през нощта ... Още повече, че самият филм е базиран на истински събития, случили се през 1976 г. в Германия ... така че точно за този филм ти е доста простено да се стряскаш и да имаш проблеми с психиката.
Сви заједно ко један, само здрави у глави против Система!
е е тва имам в предвид с Алекс сме фр и помня като го гледахме Васил като я стресна я заведоха в болницата!!!Беше много зле!А пък тоя филм простоо е адски страшен!!!Първоначално написано от REPRESSED
Гаден си е, много си е гаден.Не е най-страшният филм, който съм гледал, но самият факт да знаеш, че нещо такова се е случило наистина ... гррр, ти трябва да си няк'ъв адски безчуствен, че да не се уплашиш поне мъничко.Първоначално написано от mimsit0o0o
По принцип много обичам да гледам някви такива 'реалити хоръри' - Blair Witch, Paranormal Activity... - всичко при тях е до психика, защото знаеш, че колкото и реалистично да изглежда не е реално.Но Емили Роуз ... този филм доста ще си мисля преди да го гледам за втори път.
за емили да кажа.. изтеглих го преди 7 8 месеца и като изгледах първата сцена и се отказах
![]()
Живей на ръба, в противен случай заемаш твърде много място!
Хахах, браво, сега пробвай да изгледаш и вторатаПървоначално написано от padnaloblak
![]()