- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- стегнато коремче
офф хора писнало ми е от корема ми, значи на диета съм /бих казала доста лишена/ правя коремни преси,скачам на въже,въртя обръч и корема ми не иска да се стегне
кажете нещо ефикасно с което да го стегна и да махна мазнините
Първоначално написано от sexy_baby_originale
Спри газирано, мазно, пържено, тестяно, сладко.Не прекалявай с диетите, набавяй си необходимите неща за оргаизма, за да не се получи някой лош ефект.Бягай, това е най-ефикастното.Първо трябва да се стопи коремчето, след това да се стегне.Ако имаш по-голямо, коремните преси само няма да помогнат.Те ще ти го стегнат, но, ако имаш мазнина отгоре няма да се види ефекта и все едно нищо не си правила.![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Ако си така от две седмици - не очаквай резултатиМинимум 3 месеца .. като естествено не знам ти в какво състояние си,но с по - малко от месец нищо не става :P
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
Както казаха - бягането за да го стопиш (е не прекалявай с яденето) и после коремни преси за да го стегнешУспех
![]()
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
еми ти явно от скоро си почнала упражненията и диетите затова все още няма видим ефект... примерно след месец-два ще има някакъв ефект![]()
I LiKe mOnEy
+1..Съгласна съм с товаПървоначално написано от LovelyGirl
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
продължавай в същия дух. търпение му е майкатаПървоначално написано от girl4eety
![]()
яко секс и ще станеш фиданка![]()
продължавай в същия дух..коремни преси,бягане и т.н.![]()
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
Бягане каране на колело
Знам че тук не му е темата но от солетите дебелее ли се?
велоергометър и бягане/пътечка + строг хранителен режим
Ако искаш бързо да изчистиш мазнините си вземи л-карнитин или фат бърнари.Диета най-добре НВД и кардио тренировки яко+коремните.
Ако искаш да отслабваш, солетите ги махай.Първоначално написано от ilsss
Тестени, пържени..
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Ми мацка явно не си правила достатъчно добра диета и достатъчно дълго упражнения.То не става за 1 месец.Трябват ти 2-3-4 месеца!При мен стана за 3 месеца с диета и фитнес и упражнения в къщи и бягане на стадиона.Но всичко трябва да е постоянно и упорито и не да правиш по 100 коремни и да си мислиш, че са достатъчни, или да бягаш 5-10 мин и да си мислиш, че е достатъчно...Трбява много труд и време за да стане каквото искаш...
Това е тесто. Ако ще махаш тесто от диетата си - значи изключваш и солетите.Първоначално написано от ilsss
Но ако не си на диета... няма опасност, просто не прекалявай. Най-обикновените солети са нискомаслени, аз на Великови мноо ги харесвам, не са и толкова солени.
Много ми става смешно като каже някой,че от нещо се дебелееОт 50 грама солети и да се на... както и да е ... няма да качиш килограм
![]()
Води активен начин на живот - ходи пеша и не използвай градски транспорт.
А ако си отсбанала много ще трябва да почакаш щото имай предвид,че ако си била с 10 килограма отгоре кожата ти е била разширена,че да ги побира тях,а в момента трябва да се свие малко,което не става бързо.Продаължавай си тичането и коремните преси![]()
аз оот 1 2 месеца си правя по 100 коремни на ден и е стегнато моето![]()
![]()
![]()
:P
Щом само коремните преси не помагат изцяло за стопяването, парашутната почивка ( при това упражнени горната част на тялото и целите крака се вдигат на една височина, целта е да се издържи колкото ме може повече в това положение) ще помогне ли
И още нещо - някаква алтернатива на тичането? Че в педиода ноември-март изобщо не е удобно (пък и здравословно в тоя студ) да се тича. Пък и на мен по друга причина тичането ми е крайно некомфортна дейност :Д
You got to work hard
For your dreams to come true
Got to keep the flame alive...
Seven Omnipotence![]()
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
И аз имам едно въпросче![]()
значи висока съм 161 и съм 47-8 кг. Не съм дебела дори изглеждам слаба, обаче проблема ми е там, че имам коремче![]()
и много искам да го стегна. Та знаете ли как да го стегна и стопя мазнинките от него без да отслабвам другаде
.
Дано авторката на темата няма нищо против, че питам![]()
www.tuzari.com/tuz.php?name=eli7ooo
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.