- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Кой продукт да избера
Здравейте.
Като цяло кожата ми е чиста, но имам няколко упорити червени петна, които си стоят от минали пъпки и ме дразнят.
Сега съм си купил ТОЗИ крем за лице, който е срещу несъвършенства и петна. Четох в една тема, че според много хора имал ефект.
Обаче сега мисля да си купя още един продукт от тази серия.
Колебая се между СКРАБА и ЛОСИОНА, които според описанието са срещу петна и 'несъвършенства' по кожата.
Аз имам Гарниер Пюр 3в1, от който съм доволен /нямам никакви черни точки/ и за това се чуда дали да си купя скраба или лосиона.
Не ми се дават пари и за двете..
Та каже кое има по-голям ефект и кое да си купя. Не искам да си тормозя напразно кожата с агресивни продукти.![]()
Ами при мен ефект от тези продукти няма, но при всяка кожа е различнно..според мен е по-добър лосионаУспех
![]()
Аз пък не съм доволна от нито един продукт на Гарниер
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Аз също, преди година си купих тоя дето е 3в1, кожата ми почна да се бели,една такава суха ставаше, абе много зле...а толкова го хвалят, ама то всичко зависи от кожата..Първоначално написано от billytalent
За мен това е много добро,в момента кожата ми е супер чиста
http://prikachi.com/files/1153939M.jpg
А цената му каква е?Първоначално написано от billytalent
Ами към 15лв.,но наистина си заслужава аз го използвам от 2 месеца някъде
Благодаря, предполагам по аптеките ще го има?Първоначално написано от billytalent
![]()
Ами предполагам,аз си го взех от козметичен магазин![]()
вчера си взех рол-он'а и днес ми е втори ден..наистина белезите започаха да изсветляват..излизаше ми голямо червено петно ии днес като станах се беше намалило.. но както казаха действа различно![]()
Да не сме в магазин тоя номер там върви счупено,скъсано..връщаш да се смени.. : )
Лосиона си вземи.
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
нито един от тея.вземи си салицилов спирт,мазен крем някакъв и крем "здраве" и си ток и жица
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче