Може би чувствата ми в момента да са страшно объркани да не знам какво искам, да не знам какво искам да кажа, да не знам защо искам да се събудя утре, но с ръка на сърцето си знам, че това ще е любовта която никога няма да забравя. Момичето за което се борих, момичето което обикнах за ужасно кратко време, но мисля че за първи път осъзнах какво е истинската любов, за първи път изпитах чувства по силни от тези който съм изпитвал преди...

Може би това да е било най-трудната ми връзка до сега, но колкото по трудна е била толкова по желана е ставала ... толкова повече съм искал да бъда с момичето което ме събуждаше и ми казваше "Айде ставай бе стига си спал", с момичето което идваше пред мен изправяше се на пръсти прегръщаше ме ... и ме целуваше толкова нежно, че просто каквото сравнение използвам няма да бъде достатъчно добро и силно, че да опиша всичко което ми даваха тези моменти.

Колкото и рядко да чувах думите "Обичам те!" те ме караха да се чувствам едиствен и да политам. Когато чуех тези думи целия Свят беше в краката ми, а аз бях някъде горе в облаците...

Всичко това приключи просто в последно време дори не останаха хора на който мога да споделя какво чувствам, човек който да ме посъветва, човек който да ме прегърне и да ми каже всичко ще се оправи дори и да знае, че няма да е така ... просто сега съм сам ...

И хора обичайте, но никога не задушавайте хората с любовта си и колкото и трудна и невъзможна да бъде вашата връзка теглете една майна на всичко и гледайте напред и предначертайте живота си с човека до вас!