- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Доверие.......
Хм позната ситуация...Но едно ще ти кажа,хората не се променят ,до такава степен.Аз ако бях на твое място ,дори нямаше да си направя труда да го погледна,ако слушай "Ходел е с мен и с няква друга"
Имам си достойнство ,поне малко...
А твоето къде е ?
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Мерси на всички за съветите.А колкото до достоинството по принцип винаги съм имала дори повече от необходимото но просто сега с него всичко е различно и ме е яд супер много на себе си....
Ходили сте 2-3 седмици и той се виждал с друга. Какво не му е нормалното на това? Все още не е разбрал дали ти си тази, която търси. Аз лично никога не скачам с двата крака изведнъж. 5-6 момичета и най-добрата печели, но те не знаят затова.
Веднъж ти е изневерил - простила си му! Защо и втори път да не го направи .. след като знае колко си добричка и пак ще му простиш като ти наговори малко мили думички .. Човек греши и пак греши и после привиква да грешиСпоред мен не е за теб !
Успех
Кажи му, че не можеш да си с човек, който по такъв начин ти е предал доверието.
Той, ако има чувства към теб (или пък те обича) ще се постарае да си те върне и да спечели доверието ти отново. Ако не.. наистина не си заслужава.
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
осъзнал си е грешката докато не види поредната руса пичка която само чака някои да я опъне...винаги си имай едно на ум за него !!![]()
Погледни дълбоко в сърцето си.. Не там, където искаш всичко да е розово и красиво, а там където се крие истината.. Не ние можем да знаем дали те лъже или наистина се е променил.. Ти сама го знаеш.. Просто трябва да го усетиш..
Вярвам, че всичко ще приключи добре.. (т.е. наистина ще се е променил)
будалазащо позволяваш така да те манипулират
бил те лъгал .. ще го направи пак и така до кога ще му прощааш
![]()
Будала, гледай в сърцето си, бягай далече, вземи квото можеш....... Още глупости ще и наговорите ли ? Дебили такива...
Бъди с него, но си имай 1 на ум и недей да се "влюбваш до полуда", стане ли гаф дигай си парцалите и не съжалявай за него. Само времето ще покаже какво наистина ще се случи![]()
De-Phazz - Anchorless
и защо да си губи времето с него/ да е с него и да не се влюбвааа ?Първоначално написано от Vichko0o
![]()
след като трябва да продължи напред![]()
все пак ти си знаеш, най добре послушай вътрешния си глас![]()