- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- първият път. .
как беше първият ви път.. разкажете за него. . болеше лии ? кръъъв ?![]()
Кръъъъв като в Тексаско Клане...Първоначално написано от derbyyy
![]()
amk933, плашиш ме.Първоначално написано от amk933
![]()
![]()
![]()
Be aware of what you wish for !
ами болеше лии.....мен лично не...само някакво напрежение се усещаше...иначе кръв имаше не беше много, но не беше и 1 капкапък и според мен това че има кръв от една страна е хубаво,защото е доказателство че хименът(девствената ципа) се е скъсал....защото при някои случаи поради еластичността и има вероятност да не се скъса
![]()
честно ли ? не го помня![]()
![]()
помня само че нищо не усетих ...
ии те така те.... и имайки се в предвид човека, с който беше не съжалявам че ми се губят всякакви спомени
![]()
Мии... eбЪ ли гу![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
мен лично ме болеше доста, но кръв имаше на 2рия ден след 1вия ми път, просто осъзнайте се вече че при всеки е различно и индивидуално![]()
Не прави секс,сериозно! Някакви слузести работи,секрети,глупости,ще се гърчиш от болка,че и кръв може да пуснеш,после чаршафите... УЖАААААААААС бахти... НЕДЕЙ ПРАВИ СЕКС НИКОГА,АМА НИКОГА! Много главоболия ще си спестиш! Че и после ще питаш тука бременна ли си... Егаааси и случая. Иди в манастир по-добре от колкото да правиш секс!!!
Станислава
Predwaritelno se izwinqwam no kirilicata mi se precaka ...
Po temata ... men lichno 1wiq put waobshte ne me boleshe bih kazala che ne usetih nishto i kruw nqmashe .. radwam se che stana taka zashtoto predi towa mnooogo se pritesnqvah za tezi neshta ... no eto![]()
при всеки е индивидуално![]()
Просто аз
мен не болеше доста и кръв имаше,дори и следващите 2 пъти кървеше![]()
, но след това нямах проблеми
![]()
![]()
![]()
Май само аз съм се изкефила на първия си път...![]()
Мен не ме болеше и кръв нямаше..![]()
imam edin vupros kolko vreme sled kat ti e sprql cikula moje da te otfori mom4eto ? i dali s prezarvativ boli pove4e pri otvarqneto? BLAGODARQ VI PREDVARITELNO![]()
Няма никакво значение кога ти е свършило,не е мн хубаво по време на менструация да се прави секс,другото няма значение.Първоначално написано от hot_girl94
Не,не боли с презерватив,въпреки,че е по-добре да не е от тези уребрените...Той даже помага,защото има лубрикант по него.Според мен трябва напълно да изключиш варианта за секс без презерватив,ако не си на противозачатъчни.
Аз съм момче така, че първия път беше просто едно хубаво начало нищо друго!
Презервативите не били много безопасни !
- Е как бе ?
- Ами един приятел го блъсна автобус докат беше с презеватив !
Болеше си ме да и то доста, нямаше никаква кръв само после като се прибрах и си смених прашките имаше точно 2 капки. А иначе не испитах никакво удоволствие, защото страшно много се притеснявах за това да не забренея, защото го правих без презерватив. Освен това и момчето не ме предразположи много добре. С 2 думи можеше и по-добре да мине.![]()
Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!
Ами не болеше много.Бях доста подмокрена,той се погрижи добре за това.. ;д
А кръв ами имаше 2-3 капки (:
При всеки е различно!
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
Кръв доста имаше при мен.. Поне.. 2 3 часа след това ми кървеше, не знам защо така, но болка почти нямаше, даже беше хубаво![]()
Ми не беше болка, а по-скоро леко неразположение. Кръв нямаше. Беше хубаво, даже много. Учудих се, че не изпитах никакво гадно усещане, защото бях подготвена за много по-лоши работи.Бях малко стресната... ама не се сковах от страх и срам, както очаквах. Общо взето нищо не стана, както го очаквах
![]()
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
Първоначално написано от bilqnavod
Истина говори ...Секса не е за всекиго
![]()
--------------------------------------------------------