- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Казвали ли сте го?
Искам да ви попитам нещоКазва ли ли сте на семейството си (майка, баща, брат, сестра, баби..), че ги обичате?
Аз лично никога не съм казвала на майка ми, баща ми и брат ми. Както и никога не съм го чувала от тях.. Не знам защо![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
На майка ми го казвам,ноо на друг трудно...т.е. НЕ![]()
ами казвала съм ''и аз''
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
на майка ми да!
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Не съм казвал
Казвам на мама по често, а на баща ми мн рядко
Нещата, които притежаваш...... в крайна сметка притежават теб!
My Mom![]()
![]()
Казвала съм го на майка си, въпреки, че всички от семейството ми знаят че ги обичам.![]()
"Whenever someone smiles at me, all I see is a chimpanzee begging for its life."
Първоначално написано от Dimana99
Една любов, която пречи ми да спя,
едни очи, които срутват ми света,
едни ръце, които толкова желая,
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.
Аз доста често казвам на майка ми, на баща ми и на сестра ми, че ги обичам.. ей тъй, щото така ми е скимнало, но като се замисля..? Те нито със, нито без причина са ми го казвали![]()
![]()
![]()
мм не го казвам или поне не се сещам за случай.то се предполага че се обичаме.делата говорят,не думите!!![]()
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
Първоначално написано от Pepincetyy
http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
Препоръки,мнение,критика...
Не,те знаят че ги обичам..
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Никога не сам го казвала.
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Просто не мога да го кажа, не знам защо. ;/Първоначално написано от POLLINA
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.
казвам си го най-редовно на баща ми, макар че и да не му го казвам, той си знае, че е така.. за майка ми и сестра ми е малко по друго..
Не прощавам и за нищо не съжалявам. С високо вдигната глава винаги продължавам. На никой не подражавам и себе си отстоявам. тъпите ку**и не признавам, а големите надувки с надсмешка отминавам!!!
само на мама, почти всеки ден и то защото тя ми го казва първа винаги..хъх
на баща ми е трудно да му го кажа, освен ако той нещо не се разнежи и не ми каже, че ме обича и аз нали отвръщам такова
а на брат ми-всеки ден си му го казвам, живота си давам за него![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Казвала съм го на мама и на баба![]()
Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?