- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Музиката поражда ли агресия във вас?
А "в попринцип" ли питаш?Първоначално написано от Raybeez
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
От това http://www.youtube.com/watch?v=C0iq7...eature=related е трудно да не се породи агресия, та отговора е да
Без провокация няма прогрес
Разбира се! Иначе за какво ще слушам музика![]()
I am burning for a change like a church in Norway.
Рядко![]()
Това, което губим за миг не може да ни го върне и вечността! . .
Случвало ми се е.Много често музиката,която слушам ми оправя или влошава настроението.
тази,която никога не се отказва да постигне целите си дори с цената на щастието
Да... определно има някой песни който отвътре ми идва яростта.... и по добре да няма хора около мен.. Ще ме помислят за човек с психични и трайни увреждания..![]()
![]()
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"
zavisi ot pesenta....
Попринцип не,но ме предлазполага да се режа,което също не е добре.Една вечер така се отнесох и се разкървих на психопат на слипнотВсъщност да..и на мене музиката ми въздейства..
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
Попринцип много се влиая от музика.Когато слушам дадена песен, то си изживявам разни въображаеми сцени, които си представям възоснова на музиката.Понякога тези сцени включват кръв, побоища, болка, порязване, разрязване, разчленяване... Ако това се нарича пораждане на агресия, тогава да, някои песни ме правят агресивна.
получава се от metal или drum and bassнякъв прилив на енергия получавам
Аз избирам песните според настроението си. Но агресията не ми е присъща, така че по-скоро музиката ми е способ да се изразявам, вллючително да изразя енергичността си!
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
хардкора поражда агресия... но аз съм свикнал...
не
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.