- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Към момичетата...helppp
Лелеле от днес адски ми щипе като пишкам, ужасно е, освен това място не мога да си намеря защото ме сърби и боли едновременно...Ужасно ееее...Мисля си, че може да е заради сапуна с който се мия....обикновено се мия с интимен гел, но от няколко дни със сапун...направо ужасс, ще се побъркам хора...Кажете нещо, което да ми помогне, че в четвъртък трябва да обикалям доста и задължително трябва да ми е комфортно...
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
предполагам крем здраве поне ще облекчи болката..![]()
It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted
Цистит? Иди на лекар, пусни си урина за изследване. Пий много вода.
може да имаш цистит или някаква инф.
отиди на лекар утре и ще ти каже кфо да направиж за да си на линия в четвъртък![]()
успех!
![]()
как може да се миеш със сапун... като свърши интимния гел ползвай само вода, сапуните са по-кисели от интимните гелове и дразнят.. а за пишкането.. кво чакаш..отивай на лекър.
Всеки организъм реагира различно. Това може и да е от бельото, което носиш. Но в такъв момент винаги се консултирай с лекар.
ако се бръснеш, може да си се порязала и затова да ти щипенедейте да плашите момичето така, за всеки случай поседи чичо/леля доктор
![]()
как може да не се миеш почти цяла седмицааз като не си сменях бельото 6 дена така ми беше станалото от немърливост така става
![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Отиди на лекар
Може да е цистит - както казаха..
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
мен ми се получава понякога, когато съм в цикъл![]()
Bon Jovi - Always
О.оПървоначално написано от bqsnaa15
![]()
![]()
![]()
не го приемай като заяждане, обаче да разбираме че като не си си у вас не се миеш по 1 седмица ли?Първоначално написано от bqsnaa15
![]()
You're like an indian summer in the middle of winter, like a hard candy with a surprise center!
Може ли да сте толкова глупави и да не съзнавате, че това е фейк? Вместо това се връзвате и всяка подава глава да налива акъл.
Земи си измий оная работа 1 път и нема да те сърбиПървоначално написано от gabi_94
![]()
Стига си ръсил тия тъпи коментари, малоумник такъв...Първоначално написано от INSIDER
Намажи се с някакъв крем - бочко, здраве, нещо такова успокояващо.
Ми да какъв е смисъла, по твоята логика..Първоначално написано от bqsnaa15
![]()
Вафла..
И аз мисля,че е цистит.Като се миеш сложи една супена лъжица сода бикарбонат и ако не ти мине, отивай на лекар.Успех![]()
Can your life change in a month or a week,or a single day?We're always in a hurry-to grow up,to go places,to get ahead....But when you're young..one hour can change everything!!!
цистит ама друг пътПървоначално написано от SuNsHiNe6
ако беше така щеше да уринира над 50 пъти на ден
и ако цистита се лекува така аз съм трамвай
да си правила секс?
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Ми на мен ми беше станало така, но освен че ми щипеше, също и пишках по-често и беше цистит и само с хапчета се оправих, но може да е някво раздразнение от сапуна, и все пак най-добре е да с епосъветваш с лекар!
Иди на лекарПървоначално написано от daru6a1
„Ангелите я наричат небесна радост, дяволите я наричат адска мъка, хората я наричат Любов.“
Не съм момиче,но все пак ще ти кажа да отидеш на лекар..
Абе, ей! Грам познания за телата си ли нямате?! Момичето се оплаква от щипене, докато пишка! Стига писахте за гинеколози! Утре друго хлапе ще отвори темата, ще се шашне от изписаните простотии и няма да смее да каже на майка си да го заведе на лекар!Първоначално написано от daru6a1
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Темата е от преди 1 месец-момичето сигурно се е оправило,но както и да е...
Сигурно е било от сапуна-И как ще си маже крем здраве тами сода бикарбонат о.О....
![]()