.
Отговор в тема
Страница 1 от 6 12345 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 132
    Голям фен Аватара на vanesa0pld

Разбрах,че живота ми няма да е същия.....

Здравейте на всички!!!Преди 2 дни гледах новините и там съобщиха, че са открили телефонен номер на които децата могат да говорят за всякакви проблеми-за насилие и т.н.
    И тогава се замислих за живота ми-какъв беше преди,какъв е сега.Ще Ви разкажа на кратко моята исктория.

Всичко започна в у-ще.От 1 до 4 клас всичко беше добре,но след това започнаха проблемите.Падна ми долният,кучешки зъб,но израстна нов,но на криво..не беше чак толкова трагично,дори почти не се забелязваше.Но ''плейбойчето на класа'' заедно с още едни кифли започнаха да ми се подиграват.Отначало не им обръщах внимание,като мислех че за 1-2 седмици ще отмине,но явно жестоко съм се лъгала.Психическият тормоз продължи 3години-5,6,7клас.
    До 5 клас бях отличничката на класа-дори 4 пъти помагах на госпожата по математика да измисли контролните.Но щом започнаха да ме тормозят си развалих успеха-в 6 клас за 1-вия срок имах 9 двойки...можете да си представите с колко съм завъшила.Преди пишех хубави стихотворени(неискам да се хваля,но просто казвам)-имам 4 грамоти за 1-во място.Но когато се сещах как всеки ден ме убиждаха,разплакваха и унижаваха просто неможех да пиша.
    Някои сигурно ще си кажат-''Какво толкова-не е трябвало да им обръщаш внимание''-да,наистина пробвах се,но след такива убиди нямаше как.
    Всъщност аз немога да опиша това,което чуствам с думи...
    ...но ще се опитам да ви кажа какво изпитвах по някакъв начин...
    Всеки ден преди да заспя,си мислех за какво ще ми се подиграват на следващия ден....неисках да си обличам нови дрехи,защото щяха да започнат подигравки и за това-''Хаха,от втора употреба ли ги купи'' ''Откъде взе пари-сигурно си намерила пари в някое кошче или просто дрехите са от боклука''.Постоянно ме питаха дали се къпя,дали подържам лична хигена..ако когато си разменяхме подаръци ми подариха сапун,четка за зъби,носни кърпички( ''За да не мажеш хубавия чин,с твоите мръсни сълзи,когато цивриш,защото после трябва да обезпаразитяваме'') И вечерта когато майка ми ме попита- ''Какво ти подариха'' аз какво да кажа-сапун,за да се изкъпя??
    Преписвах 3 тетрадки,едната от които 4 пъти,защото им беше скучно през часа и трябваше да правят нещо....и решиха да ми се подиграват,като не ми дават тетрадката,а си я поднятат един на друг.
    Снимаха ме с телефоните си и после ми се подиграваха на снимките или качваха снимките в ''Гепи ме'' като пишеше под снимката ми ''Правя секс за пари и искам да ми го на**кате анално''...
    Освен психическият тормоз имаше и физически-ритаха ме,замеряха ме с чантата ми(която е перях всяка събота,заради мърсотията и калта(която се полепваше,когати ми я изхвърлят),а един ден ме бутнага 2 пъти по стълбите(съобветно единят глезен едвам си го движех),бутнаха ме 2 пъти от стола и ме удариха с един учебник...и всичко това за един ден...
    Дори веднъж ми взеха и парите.
    А през една зима ми напълниха врата,панталоните и раницата(познайте какво стана с учебниците) и заради това,после щяха да ми вадят сливиците,защото бях хванала някаква по-особена ангинаа..
    А да сега се досетих-редовно ми сваляха панталоните.
    Толкова ме тормозеха,че винаги затврям капачето на видеокамерата на комп. защото си мисля че ме наблюдават с нея(да,може и да е психично разствойство)
    Какво да ви кажа..сами може да си направите изводите.Има още МНОГО неща,но просто ако тръгна да ги пиша ми трябват поне 5-6 страници.

Та заради този тормоз ме беше страх(ако може така да се нарече) да се запознаяам с нови хора,да общувам и съответно нямах приятели-само 1.Нямаше с кого да споделя-както казах приятели нямам,неискаш да казвам на семейството си-неиска да знаят колко жалка съм.А и без това си имаме доста семейни проблеми-като започнем от здравето,та ще стигнем и чак до алкохолизъм.
    В новият клас се приятелих с една групичка..но някакси неизпитвам чуството на приятелство..Да знам че е още рано,но дори неизпитвам същата привързаност и към единствената ми приятелка.С нея се познаваме от 5 годишни и бяхме НЕРАЗДЕЛНИ до 5 клас-просто след това леко се скарахме и така...
    Но сега пак сме НАИСТИНА добри приятелки-виждаме се всеки ден.Но някакси неизпитвам онова чуство на приятелсвто,на подкрепа...и немога да споделям важни неща за мен с нея...
    И така замислиш че живота ми НИКОГА няма да бъде същ
    ия-няма да мога да изпитвам чусвотото на приятелставо и чуството на влюбването.

Благодаря на всички,които ще прочетат темата.
    П:П1-Знам,че темата не е добре написана,но незнаех първо с кое да започна...
    П:П2-Дано темата да е за тук.
    Хората са ангели с по едно крило. За да полетят трябва само да се прегърнат.
    (*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)

Това е просто ужасно. Незнам какво да кажа, но за съжаление има и такива хора. Опитай се малко по малко да забравяш миналото, отпусни се и общувай с хората. Някой ден ще срещнеш човек на когото да се довериш и човек в който да се влюбиш. Бъди силна. Успех.

Мега фен Аватара на Biskfitka

хах тия от твоя клас са ебаси креативните! пък и това със сапуна? направо ме застреля, никога не ми е стискало да го направя с моите съученици ;дд обезпаразитяването си е класика и се прави с доста хора.. абее пичовете си знаят раотата ;д

..и при нас имаше такива неща до 6клас...ама това е ПРЕКАЛЕНО!!!!

Мега фен Аватара на December
    Съжелявам миличка,зма колко лоши могат да бъдат децата,ама тея от тоя клас са ебахти идиотите. Неуписуеми неща направо Разбирам,някоя подигравка,ама тва да те блъскат по стълбите.Най-отзаде в училишния бележни,не си ли чела правилата? Аз ако бях на твое място,тея келеши щаха да са аут от училището(имам предвит да ги изключат) А пък това :
    "Снимаха ме с телефоните си и после ми се подиграваха на снимките или качваха снимките в ''Гепи ме'' като пишеше под снимката ми ''Правя секс за пари и искам да ми го на**кате анално'' "
    А не,не просто ужс! Ето за тва вече наистина можеш да ги съдиш.Никой няма право да кача твои снимки в интернет,без твое съгласие, и на всичко отгоре са писали такива вулгарщини
    Трудно ще зарасне тази рана,ще трябват доста години,защото това е психологически проблем,но се надявам да се оправиш х) Трябвало е по-рано да им се противопоставиш.Може би не си достатъчно силна...помисли над това.Опитай се да имаш по-здрав характер, да не мълчиш когато някои те будне или се подиграе с тебе.
    А също така,ще питам те имат ли основание,да ти казват,че си мърлячка,да ти подаряват съпуни.Понякога грешката не е само в околоните. Ако например бягаш бавно (а си слабичък,в добра форма,просто бягането не ти се оттдава) нямат право да се ебават с тебе, но пък ако си някакъв мързеливец,който по-цял ден яде и не прави физически упражнения, трябва да се замисли,когато съучениците му му викат прасчо.
    Засега това от мене,че и аз станах малко подробна xD

П.П. lubomirky голям идиот си Сигурно и ти си като онея деца,заради които vanesa0pld е плакала всеки ден. Припомни си това което е написала vanesa0pld преди да се подиграеш с някои съученик отново.

Бай от мене х)

Супер фен Аватара на viksit0y
    Град
    Варна
    Изроди
    Цитирай Първоначално написано от December

П.П. lubomirky голям идиот си Сигурно и ти си като онея деца,заради които vanesa0pld е плакала всеки ден. Припомни си това което е написала vanesa0pld преди да се подиграеш с някои съученик отново.
    Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..

лелееееееее ужас .. направо докато ти четох историята сърцето ми щеше да се пръсне ..
    как може да има толкова жалки хора .. нима ти не си човек като всички останали .. .. ама така ще е то като във всеки един клас има от онези "принцески: и "плейбойчета" които ходят на училище само за да си покажат простащината .. мисля че в един от постовете си го бях казала това и мисля пак да се повторя ..
    лора граймс е 14 годишна от великобритания която се самоубива след като е системно малтретирана в училище от свои връстници.. в предсмъртното си писмо оставя стихотворение което моли да бъде прочетено на погребението и.. ето го и въпросното стихотворение ..

Аз съм човекът, когото тормозеше като малък
    Аз съм човекът, който ти изглеждаше жалък
    Аз съм човекът, който те отвращаваше
    Аз съм човекът, на когото се подиграваше
    Аз съм човекът, който седеше самотен
    Аз съм човекът, който върви към дома неохотно
    Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден
    Аз съм човекът, който стоеше безмълвен, смутен
    Аз съм човекът, който носи болка в очите си
    Аз съм човекът, който винаги крие сълзите си
    Аз съм човекът, който живя в страх и насилие толкова време
    Аз съм човекът, разрушен от това бреме
    Аз съм човекът, който се давеше в презрение
    Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение
    Аз съм човекът, когото мачкаше за забавление
    Аз съм човекът - от твоето поколение
    Аз съм човекът, чието име не знаеш
    Аз съм човекът, за когото нехаеш.
    Ти мислиш, че е готино да си свиреп,
    Но и аз съм Човек - като теб.

абе като цяло каквото и да кажем всичко ще си остане така и нищо няма да се промени.. навсякъде ще си останат тези идиоти които винаги ще тормозят някого.. аз мога само да те посъветвам да поговориш с родителите ти и дано всичко отмине ..

айде успех миличка

Супер фен Аватара на gabi_94
    и мен така са ме тормозили в 5 и 6 клас...Първо ми се подиграваха, че говорех меко, на диалект нали...после, че носа ми е чип и е некакъв топчест, после, че косата ми била бухнала...че носех апаратче - шини...Абе аз си знам какъв тормоз преживях, удряха ме, блъскаха ме, убиждаха ме, вземаха ми нещата и ги хвърляха от някъде и всичко това по вина на един тъп нещастник, дето сега като ме види дори се опитва да ми се усмихва и да ме сваля, абееее я не на мене тия...От някъде ми беше взел някаква снимка такава ужасна, дето не знаех, че ме снимат и я беше качил в нета с некви ужасии и некви коментари от сорта на: баси лузъра, егати нещастницата и подобия...а тва все пак бяха деца 5,6 клас...Не знам простооо адски мн ме болеше и мн съм плакала и се чувствах ужасно, чувствах се като някое грозно патенце...Но понеже в 7 клас вече не бях грозното патенце и реших, че няма да търпя да ме тъпчат повече и и им отвръщах винаги за нещо, дори да го отнасях по-гадно после, те се спряха...единия от групичката им дори ме харесваше, егати люббовта, тормозеше ме, после ме харесва, абе яяяя....Та така този главния идиот сега уж се освести, но никога няма да му простя как ме тормозеше и как завинаги ще си останат тези травми в мен...Заради него се затворих в себе си, заради него ме е срам да говоря с момчетата по принцип, заради него мога да се разплача от най-малкото нещо...Такива деца са изроди направо, те не осъзнават, че ебавката се превръща в тормоз...Нямам думи просто, знам какво ти е и ти съчувствам, дори на теб и по-гадно ти е било, но трябва да продължиш напред, дигаш главата, опитваш се да забравиш и това е, ти просто си се предала пред тях...а не е трябвало, аз на пук на тях си учех повече и повече и имах отлични оценки, на пук на тях се забавлявах и не ми пукаше...на пук на тях се стегнах и сега дори съм по-силна, по- здравомислеща...Ти трябва да постъпиш по същия начин, нима ще оставиш некви си идиоти да те съсипят...НЕ, НЯМА!!! Стегни се, общувай с повече хора, намери си приятели, сближи се леко по леко с останалите...забрави тормоза, който са ти причинявали и гледай напред...рано или късно всичко ще се подреди...
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    Цитирай Първоначално написано от anity92
    лелееееееее ужас .. направо докато ти четох историята сърцето ми щеше да се пръсне ..
    как може да има толкова жалки хора .. нима ти не си човек като всички останали .. .. ама така ще е то като във всеки един клас има от онези "принцески: и "плейбойчета" които ходят на училище само за да си покажат простащината .. мисля че в един от постовете си го бях казала това и мисля пак да се повторя ..
    лора граймс е 14 годишна от великобритания която се самоубива след като е системно малтретирана в училище от свои връстници.. в предсмъртното си писмо оставя стихотворение което моли да бъде прочетено на погребението и.. ето го и въпросното стихотворение ..

Аз съм човекът, когото тормозеше като малък
    Аз съм човекът, който ти изглеждаше жалък
    Аз съм човекът, който те отвращаваше
    Аз съм човекът, на когото се подиграваше
    Аз съм човекът, който седеше самотен
    Аз съм човекът, който върви към дома неохотно
    Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден
    Аз съм човекът, който стоеше безмълвен, смутен
    Аз съм човекът, който носи болка в очите си
    Аз съм човекът, който винаги крие сълзите си
    Аз съм човекът, който живя в страх и насилие толкова време
    Аз съм човекът, разрушен от това бреме
    Аз съм човекът, който се давеше в презрение
    Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение
    Аз съм човекът, когото мачкаше за забавление
    Аз съм човекът - от твоето поколение
    Аз съм човекът, чието име не знаеш
    Аз съм човекът, за когото нехаеш.
    Ти мислиш, че е готино да си свиреп,
    Но и аз съм Човек - като теб.

абе като цяло каквото и да кажем всичко ще си остане така и нищо няма да се промени.. навсякъде ще си останат тези идиоти които винаги ще тормозят някого.. аз мога само да те посъветвам да поговориш с родителите ти и дано всичко отмине ..

айде успех миличка
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Град
    Galapagar
    Цитирай Първоначално написано от tryYy
    е соррка пичз ама тва че те тормозят няма голямо значение и мен са ме турмозили ма несе давам лесно пробваи и ти сложи им няколко пати и толко
    замълчи! ако си прочел и 1 ред от това,което е написала,щях да се радвам!... Ако и теб те тормозеха така нямаше да ти е никак хубаво.. за пореден път доказваш,че нямаш мозък!

Супер фен Аватара на bloodymirror
    Наистина е било много гадно..а сега подиграват ли ти се? За да преодолееш просто един ден отиди и на всички,които са ти се подигравали започни да им се подиграваш и ти,ама по-гадно!!! Да видим кифлите какво ще правят.. Ако смяташ за правилно.. обади се на този телеофон,но смятам,че и те ще те посъветват да не им обръщаш внимание.. или да поговориш с родителите си.. така,че според мен проблемът ще се реши само от теб.. не се прави на разсеяна ,а като ти кажат нещо-обиди ги и тях!!!

Голям фен Аватара на crazymm
    Пожелавам ти да излезеш от тази апатия, само така мога да я нарека... Аз се чувствах по същия начин в 5-6 клас и то само защото отрязах един от класа. Той настрои всички срещу мен и бяха отвратителни 2 години.
    Но все пак всичко е свършило. Не се страхувай да опознаеш хората, ако съдя по написаното, си страхотен човек. Не оставяй тези 3 години да повлият изцяло на живота ти!

tryYy имай поне малко уважение към съфорумниците си

Мега фен Аватара на Sisito941
    Ох,какво да ти кажа,подобна история...До 4 клас всичко беше наред, всички се обичахме..Като станахме 5 и 6 клас,всички започнаха да ми се подиграват,и по-точно едно момче,което дойде в класа ни,когато бяхме четвъртокласници..Той настрои всички срещу мен,не знам защо избра мен,а не някое друго момиче или момче.Та това момче настрои всички срещу мен и всеки ден се прибирах с нещо счупено,скъсано-я моливник,я тефтерчето ми скъсано..и т.н. и т.н. Не питайте как съм се прибирала всеки ден разплакана..Накрая на нашите им писна и заведоха въпросното момче при директора(баща ми беше ми казал,че ще отиде при директорката).Бяхме в час по музика,доколкото помня бяхме 6 клас..когато директорката дойде и извика момчето..Всички се обърнаха към мен(бях на последния чин) и почнаха да ми задават въпроси от рода на:"Какво стана бе С..(аз)?" и такива...И аз казах:"Не знам"..И след известно време(15 мин.) момчето се върна от Дирекцията.Влезе в стаята и се обърна към мен с думите:"Ще те убия(няколко часа преди това,понеже госпожата не знаеше,че не се разбирам с онзи тъпанар и ме сложи да седна при него..Бяхме на предпоследния чин и зад нас бяха две момчета..И момчето,което стоеше до мен извади джобно ножче..После го прибра,явно искаше да ме сплаши..И вече след ходенето му в Дирекцията не се приближи до мен..Смятайте,всяко междучасие гледах да съм по-далече от класната стая имах 1-2 приятелки от съседния клас и при тях ходех..Те поне говореха с мен.. И аз също бях горе долу с отличен успех,но след психическия тормоз си намалих усппеха и досега още не мога да го вдигна..Просто имам чувството,че бившия ми клас са до мен и ми се подограват.Не съм се съвзела още...

Не пожелавам на никой да му се случва подобно нещо..Унизително е,просто нямам думи как деца 5-6 клас могат да постъпват така с другите..
    Не бързай като караш!
    2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!

http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM

http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!

Тея от тоя клас са били ебати и смотаняците .
    Направо когато го прочетох това, което си написала се .
    "Снимаха ме с телефоните си и после ми се подиграваха на снимките или качваха снимките в ''Гепи ме'' като пишеше под снимката ми ''Правя секс за пари и искам да ми го на**кате анално''... " тва трябваше да ги кажеш на някой учител и да гледаш какво ще става с тия от твоя клас.
    В нашето даскало има едно момче, което е с многоооо развалени зъби и тея от неговия клас го бяха снимали и качили в вбох и му бяха направили импулс и някой даскал случайно беше попаднал на тия неща и да видиш как се бяха карали даскалите, педалогическия съветник, крещяха на тея от неговия клас и ги накараха да му махнат снимките и видеото. И ся никой не смее да качва чужди снимки в нета.
    www.tuzari.com/tuz.php?name=eli7ooo

Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Голям фен Аватара на vanesa0pld
    Sisito941
    разбирам те....аз също още немога да си вдигна успеха.Най-лошото е че сега 3 от тези,които ме тормозеха са в новият клас..а и то новият клас е изграден от ''киффлиЧЧкИИ''(с 1-2 изключения)
    А на въпроса,защо не съм се обърнала към учителка или директора-учех в квартално у-ще, а дисциплината бе по всякаква критика.По време на час бяхме 10-тина деца от които 6 играеха карти,а другите си играеха на телефоните.Ако бях казала на някоя госпожа,първо щяха да ме пребият някъде след у-ще и след това подигравките и омразата щяха да станат все повече....
    Хората са ангели с по едно крило. За да полетят трябва само да се прегърнат.
    (*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)

Мега фен Аватара на mrtn
    Град
    В галактическото пространство..
    Наистина е много лошо това, което са ти сторили, но ще ти кажа, че трябва да продължиш напред няма друг начин просто. Направила си грешката да стоиш, и да не се защитиш, трябвало е да говориш с родители, учители и т.н. За напред го имай предвид, това, че да контактуваш с родителя е най-важното нещо, въпреки проблемите, които имате в къщи! И не се затваряй заради някакви деца, които не знаят от къде пикаят (с извинение) и се правят на сульо и пульо.
    Успех и бъди силна, за по напред

Град
    Galapagar
    извинявай ама кво уважение кадето пиша тая там си вре главата и упреква за наи малкото
    Сори ама не съм курвичка Все още не съм станала такава като теб И щом те упреквам значи има защо. Повече в тая тема на тебе няма да ти пиша ,защото няма смисъл да акам темата повече , заради теб

Мега фен Аватара на Sisito941
    Цитирай Първоначално написано от vanesa0pld
    Sisito941
    разбирам те....аз също още немога да си вдигна успеха.Най-лошото е че сега 3 от тези,които ме тормозеха са в новият клас..а и то новият клас е изграден от ''киффлиЧЧкИИ''(с 1-2 изключения)
    А на въпроса,защо не съм се обърнала към учителка или директора-учех в квартално у-ще, а дисциплината бе по всякаква критика.По време на час бяхме 10-тина деца от които 6 играеха карти,а другите си играеха на телефоните.Ако бях казала на някоя госпожа,първо щяха да ме пребият някъде след у-ще и след това подигравките и омразата щяха да станат все повече....
    Аз пък имам късмет-няма никой от старите ми съученици в класа ми

Дано се оправят нещата при теб!
    Не бързай като караш!
    2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!

http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM

http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!

прочетох всички мнения до тук ии нямам думи просто онемях никога преди не бях чувала за подобно нещоо
    Don`t worry..be happy! [sun]*

Цитирай Първоначално написано от elito0o0o0
    е соррка пичз ама тва че те тормозят няма голямо значение и мен са ме турмозили ма несе давам лесно пробваи и ти сложи им няколко пати и толко
    замълчи! ако си прочел и 1 ред от това,което е написала,щях да се радвам!... Ако и теб те тормозеха така нямаше да ти е никак хубаво.. за пореден път доказваш,че нямаш мозък!
    МАЛЧИ МА ОФЦО да е** гадната ти майка, несъм аз виновен че тя е слаба имам в предвид не говори с родителите си а и ти с къв смисъл говориш на мене да неби да тормозиш някои? курвичко несам казал нищо лошо веднъж ако може да сабере сили и да говори с директорката и някои там класна те за кво са? да е** тъпата ти мършичка нямам нищп против момичето а това че тя не иска да направи някои неща, и аз не искам и зарад туи сега стоя тука да ти иба тъпата маика и мене са ме тормозили ама това е до 1 време мастийко

tryYy или там къв си по-добре вече не влизай в тая тема, щото заради такива ла*на като тебе стават такива неща по училищата.

Голям фен Аватара на liim0nka
    Цитирай Първоначално написано от Baby_b
    Цитирай Първоначално написано от elito0o0o0
    МАЛЧИ МА ОФЦО да е** гадната ти майка, несъм аз виновен че тя е слаба имам в предвид не говори с родителите си а и ти с къв смисъл говориш на мене да неби да тормозиш някои? курвичко несам казал нищо лошо веднъж ако може да сабере сили и да говори с директорката и някои там класна те за кво са? да е** тъпата ти мършичка нямам нищп против момичето а това че тя не иска да направи някои неща, и аз не искам и зарад туи сега стоя тука да ти иба тъпата маика и мене са ме тормозили ама това е до 1 време мастийко

tryYy или там къв си по-добре вече не влизай в тая тема, щото заради такива ла*на като тебе стават такива неща по училищата.
    ама ти сериозно ли или не четеш коментарите? бе Д**а тука фулл стана с изпражнения като вас тръгнали коментари да пускат човек неможе да искаже мнение бе Д**а дебилите ви мръсни к'во говорите толкова много неми е ясно щом самиа креатор на темата неми е направил забележка не мисля че вие трябва да ме упреквате изръски подли..
    извинявай ама за какво мнение ми говориш при условие, че псуваш като каруцар..от постовете ти няма едно изречение без псувня и курва..дано след време да се оправиш..горкичкия..половин България е пълна с такива като тебе...
    It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted

Град
    Neverland
    леле,напрао...докато четях,не знам..баси тъпите :@@@ мръсни,долни кифли да им го такоам..мн гадно :\ знам,че каквото и да ти казват всички,сигурно винаги ще помниш тва..но все пак времето малко или много лекува..общувай повече,намери си приятели и така (:
    I tried to be perfect,
    It just wasn't worth it,
    Nothing could ever be so wrong.
    It’s hard to believe me,
    It never gets easy,
    I guess I knew that all along.. (:

О, извинявайте, че гледах реално на нещата. Дори и идиот ме нарече едната съфорумничка - и с какво го заслужих? Не съм целял да я засегна или нещо от сорта. Пък и как реши, че и аз съм от тези? Да, понякога ги правя тези неща, но това е нормално за момче/момиче на нашата възраст. Когато има такива като авторката, които търсят само някои да ги съжали и да им каже колко са долни другите и колко е велика тя, като не им обръща внимание, направо ми се повръща от вас. Тя толкова ли е тъпа и не може да им се противопостави? Явно е. Никой не й е виновен, че е толкова слаба и дори не може да направи нищо по въпроса.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си