.
Отговор в тема
Страница 4 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 132
    Голям фен
    Нямам думи просто.Как може да има чак такива хора ? И във нашият клас го имаше това нещо, но чак пък толкова.. Те наистина не осъзнават, че понякога постоянната ебавка се превръща във тормоз.Ще ми бъде интересно да видя какво ще направят те, ако някога бъдат на твоето място.И все пак може да прозвучи като едно от поредните тъпи клишета, но - стани МАШИНА и когато ПАДНЕШ да не те БОЛИ.
    Хора много , Човеци малко !

Според мене тва нещо с тормоза зависи изцяло от средата, в която живеят децата и даскалото, в което учат. В нашия клас няма комплекси, защото всички сме равни, родителите ни се занимават с едни и същи неща-тук в моето училище намерих златната среда. Но според мене не са виновни децата, а родителите. Ако един родител познава достатъчно детето си, НЯМА да му дава да се държи по груб и просташки начин.

мачкат те защото позволовяш.Отвърни на удара.УСПЕХ

Град
    Русе
    Силна си,ще се справиш,щом си преодоляла всичко това.Продължавай напред и знай че и ти си човек като всички нас и си също толкова стойностна

... Обичам те Ники ! ~*> (h)

Извинявай, не знам в какво училище си учила. Не са виновни само тези, които те тормозят. Какви са другите, които гледат от отстрани и не правят нищо по въпроса. С писане в този форум няма да ти помогна искам само да изкритикувам тези, които явно подкрепят тези действия, хората които ги приемат като нормални. Училищата западат все повече и повече и никой не учи никого на обноски. Много съжалявам за това, което са ти причинили дано да го преодолееш лесно ...

Много съжалявам, миличка. Това, което си преживяла наистина е ужасно. Познати са ми подигравките, обидите, тормоза. Не го пожелавам на никого. Все бях тъжна и сама. Не се привързвах към никого. Не се доверявах на никого. Това е абсолютно нормално, била си тормозена и наранена. Но никога не се предавай. Преживяла си всичко това и сега си по-силна отпреди. Не се отчайвай, животът е пред теб със своите добри и лоши страни и ние трябва да го приемем такъв какъвто е. Ако се предадеш ще победят хората, които са те тормозили, а не трябва да е така. Вярвай, че всичко се връща. Сега имаш приятели, с времето ще започнеш да им вярваш, ще преодолееш апатията, която те е обзела. Имаш дарба да пишеш стихотвотрения, опитай се да започнеш отново да пишеш. Опитай се да бъдеш добра и ученолюбива ученичка, каквато си била. Когато се опитат да те тормозят отвърни, не се предавай. Те са просто едни нищожни души, които ти завиждат. Но нека това не те промени - остани си добър и добронамерен човек. Мечтай. Рискувай. Пожелавам ти да успееш в живота, но най-важното да бъдеш много щастлива. Успех!

В моя клас ние сме се разделили на 2 групи, защото другато група само ни се подиграва, взимани нещата, вика ни, че сме зубари само, защото имаме по-високи оценки от тях, а на една моя и взимаха парите редовно и я бураха по стълбите и тя си беше изкълчила глезена. А мен ме бяха заплашвали по интернет. И всичко се оправи ...е не всичко ами поне малко, след като аз и момичето където бутнаха извикахме родителите си. А класната извика родителите на 2 от момичетата от другата група. Сега ни мразят още повече, но поне не ни тормозят толкова. Пробвай и ти да кажеш на майка си или на баща си. Но ако нищо не стане ако родителите ти се съгласят премести се друго училище и така ще можеш да докажеш не си нещо много повече от тях.

Повече от фен Аватара на amnessia
    Град
    България
    И аз имах подобни история.От 3ти клас до 8ми бях с такива идиоти.Психически тормоз да - тъпа си - на едно с циганите си..някакви такива..никога нямало да си имам гадже , защото никой нямало да ме хареса,хвърляха ми чантата от 3тия етаж на даскалото.Трошаха ми химикалите (всяка седмица си взимах нови).Била съм най - грозната в класа.И не само момчетата ме третираха , а и момичетата.Да не ви кажа , че всеки пък когато отида на даскало с вързана коса ми разваляха косата с удар.Един ден стоях на прозореца и дойдоха 7 момчета и започнаха да се базикат в кръг ти ли ме удари ве (но удрят мен) та получих повече от 36 удара сигурно в рамената само от 2ма , да не говорим общо за всички.Веднъж пък бях си порязала или махнала направо кожата от крака на едно място , бях с превръзка.И си мислеха естествено , че ми няма нищо и решиха да ми удрят точно там с кар с корава обувка.Представете си на гола кожа това да се понася.Често ме спъваха подиграваха.Но последната година 8ми клас (тоест тази) си опълчих на всички бях отличничка.По БЕЛ от целия клас само аз имах пълна 6тица , на което всички започнаха пак да ме дразнят , да ми завиждат , тя незнае нищо и има 6 как така? Аз знам повече от нея някакви такива Не че се хваля просто изведнъж се промених изцяло и никой неможа да ми стъпи на пръста
    БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Banned Повече от фен
    По-силният оцелява. - Факт!

Супер фен Аватара на StolenBliss
    Град
    ImaginaryWorld.com
    Уфф и на мен са ми се подигравали, тва са просто такива комплексарчета , че просто няма накъде.. до 3 клас ако някой ми кажеше нещо, ревях. След 3 клас пък всеки който ми кажеше нещо го наритвах.. тва не ги спря но поне си го изкарвах по някакъв начин, но виж недей да им се хващаш и не им позволявай да ти създават комплекси.. Мислиш ли че заслужават всичко, което преживяваш заради тях? НЕ .. Знам, че е много трудно да не обръщаш внимание, но просто в главата си се опитай да се абстрахираш от всичко ..
    Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.

Повече от фен Аватара на UnkNoWn12
    Просто нямам думи Сигурен съм,че някой ден ще им се върне тройно..А ти трябва да продължиш и да не губиш надежда и стимул в живота..Горе главата и само напред!
    Човек никога не е толкова нещастен, колкото му се струва и толкова щастлив,колкото му се иска..

Повече от фен Аватара на Slamdancer
    Ти си виновна.

Град
    ott MaiinЪtъtiи ;]]
    Офф.. тия които тка са се подигравали с теб и всеки път са гледали как да ти преебат настроението са ацки смотани олигофренчета.Мога да ти кажа, че от тях не става нищо и точно заради тфа си избиват комплекстите върху другите, които не биха тръгнали да им отвръщат на удара.Трябвало е прсто да им се противопоставиш, да им теглиш една майна и да им докажеш, че няят право да се държат така с теб, каквито и да са.

Ацки мн ме нервират такива..смотани, разглезени, страхливи момченца и кифли които се имат за голямата работа, а всъщтност са пълни боклуци.Във всяко даскало ги има такива, затова ти не трябва да им се даваш.. аа наиситна както каза едно друго момиче с коментара си, непомня кое беше.. трябва да се стегнеш малко и да станеш по-силна.Неможе да позволяваш на някви келеши да ти се подиграват така и да ти съсипват едва ли не живот.Аз ако бях на твое място досега щях да съм ги пречукала всички и няяше да смеят да ми кажат и дума.Никога не съм ии няя да позволя на някой да ми заповядва за каквото и да било, камо ли пък да се ебава тка със мен. Просто винаги бъди с вирната глава и непоказвай, че те е страх от тях, бъди по-смела и оверена в себеси.Когато те те обиждат и ти ги обижай.. няма перфектен човек, така че винаги ще намериш с кфо да им затвориш остата. С една дума просто недей да се предаваш за такива неща, а бъди себе си и си дръж на своете мнение. !!

Цитирай Първоначално написано от Slamdancer
    Ти си виновна.
    Я го духай ве смотан педал .. къто незнаеш кфо да говориш, по-добре не си отваряй шибаната оста !!

Темата е от преди доста време но..

Това ми е много познато (само дето на мен ми се подиграваха, че съм дебела)
    Сега, кoгaто се промених коренно (държание, външен вид най-вече) те МЕ ТЪРСЯТ! Никога не съм си помисляла, че това някога ще се случи. Не губи надежда, бъди силна и ще намериш човека, на когото можеш да имаш доверие
    ... Чудесата все се случват там, където вярват в тях !!!...

Росен

абе хора бъдете по силни и с мен са се опитвали да ме тормозят но аз съм такъв че бързо паля и ги счупвам от бой .. веднъж направих суплес (хващам я за кръста дигам я и я хвърлям назад) на госпожата .. просто не се давайте и тва е или пък смени училището

Ако искате погледнете тази тема. Може чрез нея да откриете причината за агресията в училище и въобще
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=32825

Ох, милата! Доплака ми се от историята ти...
    Е***и комплексарчетатата тъпи смотани!Как може такова нещо!
    Е,то в нашия клас (най-лошият клас според всички) имаме едно момиче,аз съм й единствената приятелка.Подиграваха й се за всичко: че *уж* имала пърхут,че била бавна по физическо,че имала тъп акцент,че полата й била бабешка,хвърляха й нещата редовно и такива работи.Те и мен са ме тормозили,ама тая година преля чашата!
    Бившата ми най-"добра" приятелка беше отличието на класа,красавицата и отличничката,беше добра по физическо.
    Канела съм я два пъти у нас и съм я водела на басейн,но тя ми се подиграваше,че съм имала бабешки обувки,викаше ми,че съм била слаба по физическо,и че правила всичко за мен пък аз не съм правила нищо.Толкова неща съм й подарявала,а тя от предучилищната до 4-ти клас ми е подарила само един мижав гердан,който се скъса на вторият ден и една малка плюшена играчка.
    Крещеше и се сърдеше,защото си въобразяваше,че чинът е нейн и че само тя може да сяда на него.На мене ми беше забранено,да каня някой да седне на чина,а аз разболеех ли се веднага друг човек идваше на мястото ми.
    Настройваше целия клас срещу мене.
    Но един ден й писах в скайп:
    - Мразя те,приятен ден!
    Тя: Зорница,кви са тея глупости?!
    Аз: Не са глупости,а самата истина.
    Тя: Аз се приместих при Ана за да ти е по-добре!
    Аз: Не на мене тия!
    Тя: Ами ако искаш вярвай.Просто ме интересува в кое училище ще си.
    Аз: .......................
    Тя: Поне искаш ли да сме приятелки,не най-добрите но "здравей" "здрасти"
    Аз: Не,не искам!
    Тя: Поне ми обясни защо
    Аз: Защото ми е писнало от гадни комплексарки като тебе!Айде остани си със здраве!
    И я блокнах.

И едни цигани ме тормозеха.Всеки ден имах коректор в косата,няколко откраднати химикала,надраскани дрехи и раници,дразнене в часовете,обиди и т.н.

С тези неща искам да ти кажа, че трябва да си силна!Те просто се правят на готини като измъчват хората.
    Знам, че ще си намериш приятели.
    Късмет от Созопол!

Не мога да повярвам какви хора има Направо акъла ми не го побира .. То пък бива ,бива ,ама то пък .. ужас просто не знам какво да ти кажа ! Със сигурност е трябвало да кажеш на родителите ти .. аз не знам как си се справяла аз ,ако бях на твое място простоо не знам как ще издържа на такова нещо !!
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

Голям фен Аватара на kokosety
    Град
    София
    Абе и мен ме дразнеха до 4 клас бях отличничка после си признаха че са ми завиждали ама ми беше много тежко и все пак и аз почнах да и м се "отварям" и те спряха
    I hate cold-blooded people !!!

не изпитваш чувство на приятелство защото след всичките тези психични атаки от страна на съучениците ти ,ти си загубила доверието в хората и те е страх да се довериш на някой защото не си сигурна дали след някой ден и той няма да почне да ти се подиграва.. просто наистина много ужасно си отраснала.. нужен ти е психолог защото сигурно няма да се развиеш пълноценно като личност в бъдеще наистина ми е жал за такива хора
    Сладък ангел с непоносимо чувство за хумор
    алергичен към безперспективни хора...

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от fatalgirl
    Това е просто ужасно. Незнам какво да кажа, но за съжаление има и такива хора. Опитай се малко по малко да забравяш миналото, отпусни се и общувай с хората. Някой ден ще срещнеш човек на когото да се довериш и човек в който да се влюбиш. Бъди силна. Успех.
    Определено е така . Опитай се да послушаш този съвет !!
    ♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥

Град
    Bulgaria
    кофти situation ..

И ти не направи нищо?
    Учители нямаш ли, класен ръководител ?
    Те не виждаха ли какво се случва ?
    Училищен терапевт ?

Дете не бива с лека ръка да позволяваш да пропилеят живота ти! И не, не мисли, че нямаш такъв - имаш.. Ще минат тези години и те очакват още много, но ти сама трябва да решиш как ще ги изживееш!

П.С - Имах приятелка, която я тормозеха с нейни голи снимки.. Не зная от къде ги бяха докопали, но ги имаха. Заплашваха я, че ще кажат на родителите й, и сестра й /беше най - големия й кошмар/, а по-късно дори качиха снимките навсякъде в нета с нейното име. Тогава чашата ЗА МЕНЕ преля! Постоянно й казвах, че не трябва да го позволява, но тя САМА го позволи да се стигне до там, също като в твоя случай. Тогава да сутринта станах и аз сама отидох в полицията, пуснах жалба срещу тези 2 момичета и се оплаках на дежурния полицай с такава страст, че той веднага с още 3ма полицай се качи в колата и отиде лично пред дома на момичетата /сестри са/.
    Да видиш как РОДИТЕЛИТЕ ИМ дойдеха и се извиниха публично! Да не говорим онези 2те какво претърпяха. Сега снимките ги няма от 2 години и всичко е забравено! Нейното самочувствие отново си е същото, тя е същия човек и живее щастливо и свободно.
    Да аз и помогнах, но това не значи, че и ти трябва да седиш и да чакаш някой да ти се притече на помощ.

П.С 2- Обезатело кажи на класния си ръководител и на родителите ти. Така ще се стигне до ушите и на тяхните родители. Отношението им ще се подобри, а ако стане по - зле, пусни жалба. От полицията всички се плашат. Хората под 18 не подлежат на затвор, но има санкции и училища за такива деца. Повярвай ми, тормоза ще спре.

П.С - Извинявай, че ще съм директна, но ти САМА си го позволила.. Мисля, че вината е само в тебе. Сама си пропиляваш най - хубавите години и бъдещето си /не забравяй, че оценките ти в тези години са много важни за по нататъчното ти развитие/

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Единствения ми съвет може да бъде да отидеш на психиатър или просто да споделиш с родител.Повярвай ми няма да изглеждаш жалка в очите им даже мисля,че ще ти олекне.Никой няма да те подкрепи така както вашите.Ще видиш в по-горните класове вс.ще се оправи.Е,такива идиоти ги има навсякъде,но ще се научиш да се пазиш от тях.Толкова се дразня от такива глупаци,но се и научих да ги поставям на мястото им,та после две да не могат да ми кажат.Но се научих с времето.Такива травми остават за дълго в съзнанието,но се преодоляват!
    teenproblem не е това,което беше.Сега всеки се заяжда с другия за щяло и нещяло.Аман от комплексари!
    I am done!

Цитирай Първоначално написано от sladkish_14

П.С - Извинявай, че ще съм директна, но ти САМА си го позволила.. Мисля, че вината е само в тебе. Сама си пропиляваш най - хубавите години и бъдещето си /не забравяй, че оценките ти в тези години са много важни за по нататъчното ти развитие/
    не съм съгласна...тя не е виновна,че има такива простаци,които обичат да разстройват човек психически и това им доставя удоволствие.А това,че момичето е чувстително просто я прави по-лесно ранима.И не си длъжна да свикваш с този тормоз,заради невъзпитанието на някакви глезотии.
    teenproblem не е това,което беше.Сега всеки се заяжда с другия за щяло и нещяло.Аман от комплексари!
    I am done!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си