- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Разбрах,че живота ми няма да е същия.....
и мен така са ме тормозили в 5 и 6 клас...Първо ми се подиграваха, че говорех меко, на диалект нали...после, че носа ми е чип и е некакъв топчест, после, че косата ми била бухнала...че носех апаратче - шини...Абе аз си знам какъв тормоз преживях, удряха ме, блъскаха ме, убиждаха ме, вземаха ми нещата и ги хвърляха от някъде и всичко това по вина на един тъп нещастник, дето сега като ме види дори се опитва да ми се усмихва и да ме сваля, абееее я не на мене тия...От някъде ми беше взел някаква снимка такава ужасна, дето не знаех, че ме снимат и я беше качил в нета с некви ужасии и некви коментари от сорта на: баси лузъра, егати нещастницата и подобия...а тва все пак бяха деца 5,6 клас...Не знам простооо адски мн ме болеше и мн съм плакала и се чувствах ужасно, чувствах се като някое грозно патенце...Но понеже в 7 клас вече не бях грозното патенце и реших, че няма да търпя да ме тъпчат повече и и им отвръщах винаги за нещо, дори да го отнасях по-гадно после, те се спряха...единия от групичката им дори ме харесваше, егати люббовта, тормозеше ме, после ме харесва, абе яяяя....Та така този главния идиот сега уж се освести, но никога няма да му простя как ме тормозеше и как завинаги ще си останат тези травми в мен...Заради него се затворих в себе си, заради него ме е срам да говоря с момчетата по принцип, заради него мога да се разплача от най-малкото нещо...Такива деца са изроди направо, те не осъзнават, че ебавката се превръща в тормоз...Нямам думи просто, знам какво ти е и ти съчувствам, дори на теб и по-гадно ти е било, но трябва да продължиш напред, дигаш главата, опитваш се да забравиш и това е, ти просто си се предала пред тях...а не е трябвало, аз на пук на тях си учех повече и повече и имах отлични оценки, на пук на тях се забавлявах и не ми пукаше...на пук на тях се стегнах и сега дори съм по-силна, по- здравомислеща...Ти трябва да постъпиш по същия начин, нима ще оставиш некви си идиоти да те съсипят...НЕ, НЯМА!!! Стегни се, общувай с повече хора, намери си приятели, сближи се леко по леко с останалите...забрави тормоза, който са ти причинявали и гледай напред...рано или късно всичко ще се подреди...
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!