Ох,какво да ти кажа,подобна история...До 4 клас всичко беше наред, всички се обичахме..Като станахме 5 и 6 клас,всички започнаха да ми се подиграват,и по-точно едно момче,което дойде в класа ни,когато бяхме четвъртокласници..Той настрои всички срещу мен,не знам защо избра мен,а не някое друго момиче или момче.Та това момче настрои всички срещу мен и всеки ден се прибирах с нещо счупено,скъсано-я моливник,я тефтерчето ми скъсано..и т.н. и т.н. Не питайте как съм се прибирала всеки ден разплакана..Накрая на нашите им писна и заведоха въпросното момче при директора(баща ми беше ми казал,че ще отиде при директорката).Бяхме в час по музика,доколкото помня бяхме 6 клас..когато директорката дойде и извика момчето..Всички се обърнаха към мен(бях на последния чин) и почнаха да ми задават въпроси от рода на:"Какво стана бе С..(аз)?" и такива...И аз казах:"Не знам"..И след известно време(15 мин.) момчето се върна от Дирекцията.Влезе в стаята и се обърна към мен с думите:"Ще те убия(няколко часа преди това,понеже госпожата не знаеше,че не се разбирам с онзи тъпанар и ме сложи да седна при него..Бяхме на предпоследния чин и зад нас бяха две момчета..И момчето,което стоеше до мен извади джобно ножче..После го прибра,явно искаше да ме сплаши..И вече след ходенето му в Дирекцията не се приближи до мен..Смятайте,всяко междучасие гледах да съм по-далече от класната стая имах 1-2 приятелки от съседния клас и при тях ходех..Те поне говореха с мен.. И аз също бях горе долу с отличен успех,но след психическия тормоз си намалих усппеха и досега още не мога да го вдигна..Просто имам чувството,че бившия ми клас са до мен и ми се подограват.Не съм се съвзела още...

Не пожелавам на никой да му се случва подобно нещо..Унизително е,просто нямам думи как деца 5-6 клас могат да постъпват така с другите..