- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Колко най-късно сте ставали от сън??
Най-късното ми ставане е 13:30часа![]()
ОбИчАм Да ГоВоРя с ДуМи сЕкСи - яКо мРъСнИ!!!ОбИчАм Да СпЯ ф ЧаРшАфИ оТ сАтЕн...ОбИчАм дА тАнЦуВаТ За мЕн МоМчЕтА С тЪмЕн ТеН!!!ОбИчАм шТоМ мЪжЕтЕ зНаЯт Че СъМ НеДоСтЪпНа...ОбИчАм пОгЛеДиТе ШтОм ДyПеТо Аз сИ вРъТнА...
19:30 като рекорда ми е 19 часа и половина непробуден сън. Майка ми идва и вика:
-Аре бе умря ли? Няма ли да ставаш? 7 и 30 е?
-Абе ти в ред ли си? Да ме будиш в 7:30 е събота сутринта?
-Ами 7 и 30 е, ама вечерта.![]()
към 13.00 часа,ама над 10 часа съм май не съм правил...за 19 да не говорим![]()
Стоях до 5 сутринта ии... после спах до 18 часа някъде... И мама се прибира от работа нали и се качва в стаята ми.. и вика: а! к`во ти има бе? да не си нещо болна?
- К`вооОо..?
- Да не би нещо да си болна?
- Абе мамоо.. к`во искаш бе?Ай излиай ми от стаята..
- Пак ли си стояла до късно ?
- Е как бе? 5 сутринта беше.. това е сутринта,а не вечерта.. как ще е късно...........
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
ми за най-късно не мога да кажа, щото просто един път като легнах събота сутринта и баща ми в понеделник ме вдигаше за даскало..
емм.. към 4 следобяд май![]()
Към 18:00![]()
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
най-късно до 9 вечерта... впредвид че съм лягал в 1 слетобяд![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Djuff
13:30![]()
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()
До 7 сутринта ако легна спа до 16-17ч.
Ако легна в 14ч на обяд ( дам и такива случаи е имало) спа до към 2 сутринта![]()
Иначе най-много време съм спал 14 часа
LastFM
Progressive House by Serge Devant,Nadia Ali and Hadley!
11:00
и това беше един път, преди една година..![]()
Най-късно до 14-15 часа, защото попринцип дори и да си легна късно си ставам в 12-12:30
.. Но вече първа смяна, рядко ставам в 12, че дори съботите и неделите си ставам най-късно в 10
.
Loko Sofia![]()
Manchester United![]()
12,05 и си подобрих рекорда във вторник..![]()
а предишния рекорд беше 10.55
Хората са ангели с по едно крило. За да полетят трябва само да се прегърнат.
(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)
13:00
13 и 5преди 1 месец подобрих рекорда си
![]()
а предишният ми рекорд беше 13 часа;щото цяла нощ ме болеше зъб и после се оправих от обезболяващи и решир да поспя ;д
иначе като съм болна не се брои;щото тогва лягам към 23 и спя до 18![]()
![]()
16.30а си бях легнала в 12 предния ден, просто преди тва не бях спала една нощ и се носех като трупппп и изобщо нямам думи
Та така де, поне се наспах, можеше сигурно и още да спя, но една приятелка ми беше звъннала на тела да ме пита що не съм отишла на даскало - бяхме 2ра смяна
Аз ходих до лекарката и си взех бележка, че ми е било лошо
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
14;30 - бях си легнала към 10 вечерта. Не знам какво ми е станало, просто ми се спеше![]()
ами 14-15h![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.