- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Бяло русо
Хораа ако се направя бяло русо.. извинявам се че за пореден път ви занимавам с моите проблеми относно цвета на косата ноо..се чудя..
www.impulse.bg/m0nch0yy
ето ме.. кажетее дали ще ми отива такова?
http://static.zvezdata.com/m/11925,n.jpg
http://img1.sportal.bg/uploads/news/...s/00094887.jpg <~~ май и тфа е нещо такова
http://82.103.69.147/preview-lr/3gp/52110.gif който не е гледал клипа на Валя-барби кукличка..това е от тамм.. такъфф цвят искам..
да знам дали ще ми отива.. имам сии зелени очички.. искам мнение.. мерси предварителноо
Поздравии..![]()
Takawa sum ,, ne summ ideaLna.. taka summ emociionaLnaa.. taka suum. .. ne see promenqqm .. za dryyga niikoga ne see zamenqmm ,, ;xx
мисля,че ще те обезличи.... а и косата ти е тъмничка, ще я изгориш много брутално...миличка, не си заслужавапо-скоро я изсветли до по-светли кестеняво-руси тонове
![]()
Do not stand at my grave and weep, I am not there. I do not sleep. I am the soft stars that shine at night. Do not stand at my grave and cry, I am not there. I did not die.
няма да ти отива.
от много рано искаш да ти побелее косата.. после ше се чудиш как да криеш бели косми
Ммм не мисля.![]()
А и наистина само ще си съсипеш косата и няма да стане желаният цвят.
според мен кожата ти е много светла за такъв цвят по-добре си остани така супер си![]()
И аз мисля че няма да ти отива (: Недей да си разваляш косата .. Така ти е добре![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
В никакъв случай не го прави.Тоя цвят ходи на много малко тип лице,възможно е да ти ходи,самоче ако не ще стане голямо мазало.
Брях,брях
няма да ти отива,иначе ще стане но трябва фризьор да те прави,сама няма да постигнеш тоя ефект
Тей не се научиха да гледат малкоПървоначално написано от POLLINA
![]()
По темата:Не,въобще няма да ти отива!
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
няма да ти отива
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
И според мен няма да ти отива. Но ако толкова искаш да се увериш сама, вземи си някаква руса перука и си реши, дали си заслужава да си гориш косата, а и дали се харесваш.![]()
Loko Sofia![]()
Manchester United![]()
доколкото видях кожата на лицето ти е доста светла и според мен няма да ти отива
+Първоначално написано от nadincety
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()
ами аз се опитах ама.. едва ли ще се получиПървоначално написано от slynchoo
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
KиFлИ ooD
rly![]()
-----------------
Не мисля, че ще ти отива. И не защото си бяла...
Няма да стане изведнъж да бъдеш с бяла коса.Бъди търпелива и пробвай на етапи са се "избеляваш",за да има косата ти време за почивка.
И си вземи някакви масла да се мажеш за подхранване.
Не , по - добре .. се боядисай мнооого черно , повече ще ти ходи :
Абсурд...не мисля че ще ти отива,дори изобщо,за да изпъкват зелените ти очи трябва да имаш тъмна коса,а не руса...и то БЯЛО РУСА![]()
наистина доста ще си изтощиш косата .. като гледам ти е доста тълна .. нз може и да ти отива но косата ти ще стане като метла ..
smile-it's the second best thing you do with your lips
+Първоначално написано от PepSsSi
![]()