.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33

Тема: Проблем

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас

Re: Проблем

Цитирай Първоначално написано от strafi
    имам следния проблем много съм пристрастен към компютърните игри а вече съм на 17 години като гледам тея на моита възраст си имат сериони връзки ако имате някакви съвети
    1во. Изтрий си игрите!!!
    2ро. Излизай навън и се опитай да си намериш приятелка...(Сигурно няма да стане от първата срещната ,но не трябва да се отказваш колкото и да те режат ;] )
    3то. Намери си някакво хоби(не компютърно) - спорт примерно.

И излизай при всяка възможност ,а не само да си висиш пред грозните игри от които само затъпяваш...

--------------------------------------------------------

Град
    [На Метри От Земята]
    пф още един геймар..
    Просто аз

човек,като станеш вместо да сядаш на компа,хвани телифона и звънни на някой приятел (ще се видите 100 на 100 нали трябва да те убие,че си го събудил) излизая,ходи на кафета,прави си разходки,дори драскай графити,ако искаш все е 1 кво ще правиш,въпросът е да си навън. Пък като се прибереш вечерта виси си пак до 3 кой те спира

Аз пък чупя зомбита по цял ден на халфа и не ме боли фара за другите.

ах игрите ти виновни...
    i'm not talkin about the queens but (WHAAT?) the bitches ...
    not the sisters but (WHAAT?) the bitches ...
    not the young ladies but (WHAAT?) the bitches.. the bitches, the bitches... BIIITCH

Poznato mi e stavam ot san sqdam na kompa si do 6 7 4asa sytrinta sled tva pospa malko i pak taka.. imalo e slu4ai da stana ot kompa i da xoda na dask.. Mi nz zapo4ni da izliza6 pove4e da se zabavlqva6 do kolkoto e vazmojno
    Не Ме БоЛи От Нож В СърЦеТо, Не Ме БоЛи От ДуМи Зли, Не Ме БоЛи Че ВсичКо СвъРшИ, БоЛи Ме чЕ тЕб Не Те БоЛи..

МИ стегни се ебати

Ти нормален ли си ???
    Ако ти сам не си помогнеш,то кой?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си