- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ОЧНА ЛИНИЯ
препоръчайте ми някоя хубава очна линия, молянапишете марка и цена, може и снимка.
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Еми използвала съм няколко вида,най-доволна съм от Golden Rose към 3лв.,на Essence към 4 лв. и в момента използвам най-хубава според мен на Dermacol-12лв. за чувствителни очи е и не се размазва
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Аз съм фен на Wet n Wild.Някъде към 5-6лв. е и върши идеална работа.
По-скъпа е, но на L'Oreal е страхотна !
първата и единствена която съм ползвала (още имам де) е на Голден Роуз... много ми харесва...![]()
Do not stand at my grave and weep, I am not there. I do not sleep. I am the soft stars that shine at night. Do not stand at my grave and cry, I am not there. I did not die.
Ъъ..за да не правя нова тема знаете ли някакви очни линии в тубички- на коя марка колко струват и ако сте виждали някакви клипчета в итрнет как се нанася такъв тип очна линия. А колкото до тия обикновенитв очни линии съм много доволна от тази на IMPALA. :P :P
Голдън роус е със някаква мега неудобна и дълга четка, да не говорим, че се размазва.
На Севънтийн се нанася много по-удобно, ама има някви противни брокатчета в самата очна линия![]()
You got to work hard
For your dreams to come true
Got to keep the flame alive...
аз имам на IMPALA и съм доволна...към 4 и нещо е
And when your fears subside..and shadows still remain..We still can find a way.. because nothin' lasts forever
моята е на Орифлейм и е много хубава, 5 лв беше на промоция, не се размазва, стои докато не я махна и не ме болят очите![]()
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
И аз съм доволна от есенс обаче беше към 7-8 лева
you say im going nowhere
and thats what keeps me dreaming
you wish i would just shut-up
and thats what keeps me screaming ;d
Аз имам на Golden Rose - 3.50лв. Но не мога да си слагам. Една приятелка ми слага веднъж и страшно хубаво стоеше. Дайте някакви клипчета, моля. (Съжалявам, че ти пиша в темата, но не искам да пускам нова.)
Sve sto je srcu drago daleko je..