- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Моля виии,, спешен съвет : (
Безразличие, нооо вероятно няма да забележи защото не му пука![]()
+1Първоначално написано от sunshinepp
![]()
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
лапешки истории...
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
От отмъщение смисъл няма, само ще си хабиш времето за простотии, точка.
Сви заједно ко један, само здрави у глави против Система!
Абе глупости.Как няма да отмъстиш?Боже,кви сте ограничени всички!Да,точно трябва да забрави,ама ако вас ви бяха унижавали 6 месеца нямаше да мислите така...
Напълно съгласна съм,че тряа да го направите за посмешище пред цялото училище.Дори да не му пука за вас ще му пука какво си мислят приятелите му.Късмет.![]()
Безразличие му е майката.
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
+++Първоначално написано от sunshinepp
all day... all night... what the fuck?!
Ако е такъв женкар, не мисля, че ще ви обърне голямо внимание ..
Единствения съвет ми е да не се занимаваш с него.. дори и това не заслужава![]()
такъв самохвалко можете да нараните само ако го ударите в самолюбието. можете да тръгнете пак и 2те с него и след това той да научи, че всяка една от вас му изневерява, разиграва и прави на глупак, както той прави с васно това би подействало, само ако го изиграете така, че наистина да повярва, че вие не го правите за отмъщение, а просто защото не ви пука за него.
но аз лично едва ли бих се занимавала с подобно нещо. просто тва ми дойде на ум. :д
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Наистина няма смисъл да влагате време и усилия, за да му отмъщавате, колкото и примамлива да ви се струва тази идея. В крайна сметка на него не му пука за вас, какъв е смисъла? Нищо не постигате...
zabra vi za toq marlio i si nameri drugo gadje !otkaji sa ot otma6tenieti toi qvno ne se interesuva ot vas dvete
не мисля че някоя от вас двете ще се почувства по-добре като му отмъстите! той не е нито първия, нито последния,продължете напред и не му падайте на нивото! наи-много някоя от вас да стане за посмешище..
Rule #32: Enjoy the little things.
точно .. =D> =D> =D>Първоначално написано от mechtaq_za_teb
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
ni ta bivaПървоначално написано от citygirl
![]()
Напълно те разбирам.. ама това момче ти гарантирам, че към средата на годината никой няма да го искаи аз имам такъв случай БИВШИТЕ му се събрахме и започнахме да го плюем.. а пък колко бяхме на брой
![]()
Благодаря Ви !
Можеш да си купиш с дълги крака,
можеш да си купиш с руса коса.
Всичките са твои - от Варна до Бургас,
тогава защо ми каза, че ти трябвам аз ??
ти си във филма ;]Първоначално написано от citygirl
задник съм.
Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?
Още имаш чувства към него, нали ?![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Първоначално написано от cookie_master
![]()
Брях,брях
Кажи му,че ти се прави секс и тъй като си сама сега предпочиташ да е с него,защото ти е било "най-хубаво"..вижте се вземете си нещо за пийване,като се съблече го снимай...изкушавай го нещо колкото да полудее и му кажи,че трябва да си ходиш и че няма как да стане щото е балъченце..после качи снимката на компа..принт 50 пъти и я разлепи из цялото му училище..може да напишеш и че е педал и прави безплатни свирчици и телефона му отдолуа иначе и безразличието не е лош варянт
![]()
Don't confuse hate with jelousy...bitch!
>обаждате му се и си оговаряте секс среща. навивате го да му вържете ръцете и очите и го събличате. снимате го (ако може да не е възбуден на снимката) и го разпространявате в и-нет.
>или пък публикувайте номера му и негова снимка с обява че предлага секс за пари .
начини много мен не ме бива мн в измислянето на такива неща. накрая споделете какво се е случило ако искате