- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- БЕБЕ,ЧЕСТИТО
Скарахме се на деня,които очаквахме с нетърпение,за това искам да ти го кажа и тук... съжалявам че се държах така...
БЕБЕ ЧЕСТИТО,ОБИЧАМ ТЕ,ОБОЖАВАМ ТЕ ТИ СИ МИ ВСИЧКО...С ТЕБ СА СВЪРЗАНИ МЕЧТИТЕ МИ И С ТЕБ СА СВЪРЗАНИ ВСИЧКИТЕ МИ КОШМАРИ (а те са че мога да те загубя) ОБИЧАМ ТЕ БЕЗУМНО МНОГО И ИСКАМ ВСИЧКИ ДА ГО РАЗБЕРАТ!!!
ПС:Знам че темата е ненужна,но просто исках да покажа на 1 човек коя съм и да му докажа дори по този начин че го обичам! СЪЖАЛЯВАМ ЗА РАБОТАТА,КОЯТО СЪЗДАВАМ,ЗНАМ ЧЕ ИМА АДСКИ МНОГО ИЗЛИШНИ ТЕМИ!!!
Бебеее обичам те мнг мнг мнг мнг мнг мнг![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ти си ми всичко!!!
Доста забавна тема(Attention Whore) Мисля, че тука не е мястото за подобни изцепки ... Ако имаш да кажеш нещо на някого давай директно.Другото си е показност
![]()
Ако не го беше каэала тук,думите ти щяха да нямат никаква стойност!
[size=7][b][u]fosse cos
LORD TAKE ME... PLEASE !
има нещо вярно, но все пак не си го направила с лоша умисъл така, че честито от мен .. много много да го обичаш, защото той те обича много много .. повярвай ми ..Първоначално написано от afkforlife
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
бляя лигави бебета
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
мразя такива лигави истории![]()
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Аз даже нямам представа за кво е тая тема![]()
Ама не ме и интересува.
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
на вена!
Бебе ли ще си имате:P
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
и аз тва си помислих в началотоПървоначално написано от FancyGirl
![]()
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
Първоначално написано от PurpleDream
Am I invisible because you ignore me?
Честито и от мен. Бъдете щастливи!![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
А бе бременна е и не знае как да му го каже.
Станислава
Първоначално написано от kukli4kata001
И аз също. Даже заради раздела си помислих, че са се разделили, понеже той/тя ще има бебе с друг.![]()
Момиче, ти сама каза, че темата е излишна.Няма смисъл да го пишеш тук, кажи му го!
То ако всеки тръгне да прави такава тема за своя човек...![]()
Оф да.. направи му билборд ако искаш.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
A бе само знаете да се карате.Оставете момичето.Не стига, че е първата тема, която е "весела", а не сълзлива като "Оох как да му кажа?Да я одаря ли по дупето?" и ей такива.
По темата - Честито.Гледайте по-често да се правите щастливи от колкото да се карате : )
Е то хубу е весела темата, ама толкова показност е напъъълно излишна ;]Първоначално написано от DevilWish
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
Бебееееее честито получаваш ъъм ъъ усмивка по радиото ,моля те никога повече не забравяй да ме викаш когато затваряш бурканите с туршиите,мола та![]()
![]()
Хората са различни имат различни маниери да си показват любовта.Това е нейният и никой няма право да я съдиПървоначално написано от Priceless
![]()
Eм да им пикая на любовта тогава.Първоначално написано от DevilWish
Hilary_![]()