- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Доведен
Здравейте,имам така да се каже "Доведен баща"!С майка ми се разбирам отлично но с него е различно!!!Постоянно ми се кара,всеки ден се прибира нервиран и си го искарва на мен и на майка ми!Имам и по-малък брат който е от него,с него той е много по-добър.Понякога ми идва да се изнеса!Съберала съм си багажа и съм го крила за да избягам тайно но никога не се получаваше!Какво да направя когато бях по-малка не беше така!Ходих и на психолог!![]()
![]()
![]()
И-З-Н-Е-С-И С-Е ,но заедно с майка си и по-малкия си брат,защото още малко и може да почне да ви биеИли кажи на майка си,че ти е дотегнало.. знам ли.. Майка ти не може да си подбира мъжете
![]()
Вариант1-изнеси се
Вариант2- накарай майка си да се разведе...
п.с. това е лично мое мнение..
btw на колко години си?
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
^ е няма да могат да вземат и по-малкия и брат,защото е син на бащата
глупости на куб!!!Първоначално написано от DJEB
това какво общо има??? да не е с аларма,че когато го изведат започне да пиука..
![]()
значииии.. аз също съм дете на разведени родителите, живея при майка ми, преди 8 години (бях на 7 години) исках майка ми да се разведе с мъжа си... е, ревах, заплашвах.... не стана... не че човекът ме е тормозел,просто не го харесвахмайка ми тогава ми обясни,че не мога да искам от нея да се разделят, само защото на мен така ми е скимнало
след време свикнах, след това започнхаме да се разбираме.. както и да е,
просто 1то мнение- да избягаш с майка си и брат си- е нелепо... предполагам майка ти не мисли същото,както ти, за 2я ти баща, образно казано..( можеш да имаш само доведени братя и сестри)
говори с нея за поведението му, предполагам отговорът ще бъде,че си въобразяваш и т.н. ... след това, ако събереш кураж, може да се опиташ да говориш с него по темата, да му кажеш,че и на теб не ти е много готино да живеете заедно,но заради щастиетно на майка ти- да има теб,брат ти и него, трябва да стигнете до компромис.ще следя темата, успех
![]()
п.п.:говори с баща си![]()
ами пробвай се още малко време... седнете четиримата някой ден и ясно кажи как се чувстваш и какво не ти харесва и ако и след това нещата не се променят, може да отидеш при биологичния ти баща... щом казваш, че много те обича, надали ще има против да останеш при него
времет0 тu uztuча
Първоначално написано от auraX
неее,сега се сетих... 2я баща се казва "пастрок", 2та майка- 'мащеха '![]()
Пастрок^^
Да избягаш е глупаво решение,само на 14 си,къде ще идеш..Вярно,има много оправни млади хора,които от рано живеят сами,но 14...не е добра възраст за самостоятелен живот (:
Вариант да се преместиш при баща ти няма ли?
мисълта ми беше,че има възможност пастрокът да вдигне полицията и някви такива,шото все пак тва дете е негово и един вид може да се приеме и като отвличане ако щете...Първоначално написано от kriSko94
просто преди да се вземат такива решения трябва да се обмислят и последиците
И аз това щях да питам..Първоначално написано от Lifash
Ами, май няма друг начин, така че там оставаш, поне навърши 18 и тогава ставай самостоятелна.
Поговори с него,кажи му как се чувстваш и го помоли да си подобри държанието си към тебе и майка ти![]()
![]()
Ти пък!!!...Александро вред ли си ма???![]()
![]()
Е верно не съм била в вас тогава,ама когато съм във вас тях все ги няма ваште,но мисля че не е толкова зле!
![]()
![]()
Първоначално написано от chereshkaa
Първоначално написано от Lifash
+1
Ами не знам..Майка ти не може ли да вземе решение какво да направи?
Ами ако и тя е недоволна просто го зарежете.Не виждам смисъл само да седите и да страдате с този господин.