Цитирай Първоначално написано от kriSko94
Цитирай Първоначално написано от DJEB
^ е няма да могат да вземат и по-малкия и брат,защото е син на бащата
глупости на куб!!! това какво общо има??? да не е с аларма,че когато го изведат започне да пиука..

значииии.. аз също съм дете на разведени родителите, живея при майка ми, преди 8 години (бях на 7 години) исках майка ми да се разведе с мъжа си... е, ревах, заплашвах.... не стана... не че човекът ме е тормозел,просто не го харесвах майка ми тогава ми обясни,че не мога да искам от нея да се разделят, само защото на мен така ми е скимнало след време свикнах, след това започнхаме да се разбираме.. както и да е,

просто 1то мнение- да избягаш с майка си и брат си- е нелепо... предполагам майка ти не мисли същото,както ти, за 2я ти баща, образно казано..( можеш да имаш само доведени братя и сестри )

говори с нея за поведението му, предполагам отговорът ще бъде,че си въобразяваш и т.н. ... след това, ако събереш кураж, може да се опиташ да говориш с него по темата, да му кажеш,че и на теб не ти е много готино да живеете заедно,но заради щастиетно на майка ти- да има теб,брат ти и него, трябва да стигнете до компромис. ще следя темата, успех

п.п.:говори с баща си
2рия баща се казва мащех доколкото знам поправете ме ако греша