- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Трайно изправяне на косата
недей!! невероятно много гори косатаще ти стане като слама,отвратителна,най-много да окапе
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
+1Първоначално написано от tonie__
Просто аз
Аз съм си я изправяла и просто много съжалявах след това..по добре недей![]()
And the world around us wont stop turning to night..
I like.. I like..
http://www.impulse.bg/Minionchee
Също съм против,братовчедка ми си беше направила и много съжаляваше защото косата и почна да капе на цели кичури!
Но ако си решила да я изправяш eто какво намерих : http://www.tialoto.bg/forum/viewtopi...43d3fcf9df2594 Дано да съм била полезна !
По-добре НЕДЕЙ..Страшно много гори косата + ще се чудиш как да я въстановиш
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Първоначално написано от fashionALEX
Най-правилното решение за косата ти
![]()
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Ох моята коса е МНОГО чуплива и като се изправя след няма и половин час косата вече ми е начупена. Незнам какво да правя вече! ;(((
Не я изправяй трайно... Аз говорих с фризьорката ми, защото моята е чуплива, а пък уж да не я горя много с пресата... И въпреки, че и тя гори, тя каза, че по-добре с нея да се изправям, защото това трайно изправяне вреди още повече.
Една приятелка си я изправя вече втора година ии е доволна,в смисъл,докато не порасне отгоре нова коса,не се кърди ,пък и е по удобно и на морето и сега във влажното време .. Тя е на принципа,че е по - добре един път в годината да я изгори чрез трайното изправяне,отколкото всеки ден с преса .. Но според мен по - добре не се изправяй така![]()
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
Искам да поправя всички които казват че вреди на косата тази информация е съвсем грешна аз от личен опит вече 3-ти път хадя на трайно изправяне на косата ми нищо и няма цената е 30 лева независимо от дължината процедурата трае 2 часа стахотно е,държи косата права в продължение на 3 месеца довлна съм питала съм и фризьора ми той се намира в Mall of Sofia - професионалист в тази област и ми каза , че не уврежда косата може малко да я изтощи но със помоща на серум примерто това явление с премахва ! Ако имате други въпросе питайте ! Със сигурност мога да ви помогна тъй като 2 години вече се изправям трайно с почивки на 2 месца ! Момичета давайте смело и не вярвайте на мнениято на неопитни хора![]()
:P :P
+1Първоначално написано от aloveyou
www.album.bg/bonbon4eto_vr
Обичам р0зи, караМфиЛи
0бичам всИчките цвеТя
н0 най 0бичаМ мИли
в г0рата с теб да ги беРа. ;ддДдДд
... Inna - AmaziNg (music)(dance)