- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Eveline Pure Control
Ползвали ли сте този крем?
Какъв ефект има?
Крем за овлажняване и матиране на проблемна кожа, склонна към образуване на пъпки и черни точки. Благодарение на уникалната си антибактериална формула срещу акне обогатена със салицилова киселина и Д-пантенол вашата кожа ще получи: - ефективно предпазване от образуване на пъпки и черни точки; - дълготрайно премахване на излишното омазняване и ефективно матиране; - дълбоко подхранване и овлажняване на кожата, осигурявайки чувство на конфорт през целия ден; - намаляване на вече съществуващите белези от акне; - успокояване и омекотяване на кожните раздразнения и зачервявания; - идеален за основа за грим.Първоначално написано от iiirish
Брей,изглежда добро.По принцип съм ползвала продукти на тази фирма и съм доволна..![]()
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
Мм имам позната,която си купи тези дни.. да ти кажа няма никакъв ефект,дори и минимален..е..разбира се,всеки има различен тип кожа!
![]()
Да.Ползвала съм и съм доволна.За 4 лв си е направо идеално.
http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
Препоръки,мнение,критика...
Първоначално написано от slynchoo
И аз съм ползвала доста продукти, но повечето нямаха никакъв ефект. Всякакви кремове, дори и слънцезащитни, но не съм особенно доволна.![]()
Не съм го ползвала - но попринцип повечето продукти на тази фирма ми помогнаха![]()
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.