- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- отново моята рокля
не мога да си харесам рокля.. ще търся още , но нека все пак ви питам
колк оспоред вас ще струва приблизително ушиването на една рокля ( къса над коляно педя някъде)
модел.. ами по тялото![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Зависи от шивачката,но по принцип към 40 лв.някъде-аз си ших в Пловдив пола до коляното и бюстие и ми излезна към 30 лв.
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
http://www.juliakontogruni.com/site.php?lng=0 тук има хубави...а една потребителка беше писала в една тема за ушиването на роклята й : ''Малко се колебая, но мисля да отида на шивачка. Препоръчаха ми едни сестри, които били много добри. За да не започнат всички да ме критикуват за избора ми, ще поясня, че искам къса рокля, което ще рече, че ще ми излезе евтино - плата и израбоката... около 200лв. Ще бъде уникална и точно с моите размери.''
------
горе-долу към 200/300 лв,в зависимост от самата рокля!![]()
ама аз не искам рокля за бал бре
![]()
а платовете как вървят имаш ли някаква идея?? аз ще проверя де, но все пак да имам представаПървоначално написано от billytalent
![]()
Ами нямам си представа,но не са скъпи,аз за бала си купих сатен повече от 2м. и ми излезна към 22 лв.
ахаа на мен колко метра ще са ми необходими за една такава ''малка рокля''
![]()
Сантиметри по-точнотрябва да говориш със шивачката,тя ще ти каже след като ти вземе мерките и т.н.
благодаря ти много![]()
а и още един въпрос имам
казаха ми ,че покрай Нова Година шиенето поскъпвало и било по-добре по от рано.Има ли нещо такова![]()
ами.. за какво тогава??Първоначално написано от POLLINA
![]()
Ами те повечето шивачки си имат някакви определени цени,аз съм супер доволна от тази при която ходих и при нея такива неща няма![]()
за нова година ми трябва![]()
мерсииПървоначално написано от billytalent
![]()
ще отида тия дни да поразпитам някоя шивачка![]()
След Нова година цените на платове и всички други неща за рокли поскъпват заради баловете.![]()
еее далече ми е![]()