.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Тема: Кой знае?

Кой знае?

Здравейте! Искам да попитам хората които са намерили помощ в козметичните салони по повод акнето ,моля ви кажете някои козметични салони в София от които сте останали доволни Благодаря предварително

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Жалко че си от Сфия,ако беше от Пловдив щях хда ти препоръчам,още с третото ходене при тая козметичка,и се изчистих напълно,сега нямам никакви пъпки,че даже и вече не ми излизат

Е, то все пак няма да е лошо да споделиш в смисъл не само аз съм с този проблем предполагам, а и има хора от Пловдив в форума които са с този проблем

Здр.. значи аз съм на 17 год от София.Не съм ходил на козметик,защото нямам толкова много пъпки но и аз вярвам че не е лошо да се отиде 2,3 пъти.. Моят съвет е да избягваш сладкото,мазното и да си поддържаш хигиената.Това са основните неща,които трябва да спазваш и ако има ефект със тях мисля че няма да имаш нужда да ходиш.Успех
    Priceless..

Мерси за съветите хигиената мии неизлизам мн често навън мия си лицето около 3-5 пъти на ден с вода ддз но сладко необичам и попринцип не ям сладко мазно най-много пф пилешко месо свинско не съм ял ехеее ;дд кола и т.н ограничени до минимум ходих на дерматолог ама ....предписа ми едно такова лекарство ефект нулев .... май мисля че ходих 4 пъти след това дерматолога и дерматоложката ги нямаше направлението ми вече естествено е изтекло... няям думи просто за това опирам до козметик....

Айде бе хора всички казват ходих на козметик оправих се а сега ..млъкнахте ......

Супер фен Аватара на maybelline
    Преди козметика, ти препоръчвам да отидеш на гинеколог, да прецени дали нямаш някакъв хормонален проблем. Ако имаш високо ниво на тестостерон (ти си момиче, нали?), вероятността да ти предизвикат акне е голяма и ще се премахне много бързо с подходящи за теб противозачатъчни хапчета.
    Друга идея е да си купиш сапун против акне. В аптеките продават един "Виталис", евтин и много добър за премахване на акне. Като си миеш лицето 3-5 пъти с вода, не правиш почти нищо, но със сапун ще измиеш лицето много по-добре.
    Трето нещо, което съм пробвала и ми е помагало, дори малко повече от сапуна, е хума. Правиш си една маска с хума (продава се на прах в аптеката), седиш 15 минути, измиваш я и до края на деня акнето вече е избледняло.
    Четвъртото, много помагащо също, е всяка вечер преди лягане да избърсваш лицето с памуче, напоено с ракия (или спирт). Разказва акнето сравнително бързо (2-3 дни, ако не си стискаш пъпките по лицето).
    Успех!

П.С. Ветеран

P.P.S. Видях, че си момче. Първия съвет го отпиши Останалите стават за теб, естествено.

Първо ти благодаря за съветите,но искам само да попитам четох тема днес за салицилов спирт и хлорнитромицин всъщност аз го използвам но ефект не забелязвам ...... за това опрях до козметик,а ако го комбинирам сапуна и салицилов спирт и хлорнитромицин няма ли мн да си изсуша кожата включително и със крем примерно. Също така ще те помоля да ми препоръчаш марка хума защото хуми много.Благодаря ти отново!

И колко пъти на ден със сапунчето сори за тъпите въпроси ама ....момче съм прости ми

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от titinkaa
    Жалко че си от Сфия,ако беше от Пловдив щях хда ти препоръчам,още с третото ходене при тая козметичка,и се изчистих напълно,сега нямам никакви пъпки,че даже и вече не ми излизат
    от Пловдив съм и имам проблем с черните точки ;// къде ходиш на козметик и колко струва процедурата?
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    RageAgainstTheMachine - тате
    cherrygloss - мама
    Sunshinebabybyy - сестриче
    xNymphetamineGirlx - сестриче
    Discard - братче
    polssa - сестриче

Голям фен
    аз мога да ти препоръчам крем здраве+ 2 таблетки хлонитромицин и също така една страхотна антибиотична паста с тетрациклин ИМЕКС струва около 5 лв и при мен лично има страхотен ефект

Цитирай Първоначално написано от misturX
    Първо ти благодаря за съветите,но искам само да попитам четох тема днес за салицилов спирт и хлорнитромицин всъщност аз го използвам но ефект не забелязвам ...... за това опрях до козметик,а ако го комбинирам сапуна и салицилов спирт и хлорнитромицин няма ли мн да си изсуша кожата включително и със крем примерно. Също така ще те помоля да ми препоръчаш марка хума защото хуми много.Благодаря ти отново!

И колко пъти на ден със сапунчето сори за тъпите въпроси ама ....момче съм прости ми
    С хлорнитромицина не съм запозната, затова няма да го коментирам Иначе комбинацията сапун и спирт не ми е изсушавала кожата, въпреки че след сапуна се чувства някаква разлика - по-гладка и по-суха кожа, но не за дълго, т.е. акнето ще ти премахне, но кожата ще се омазнява както досега. Колкото до хумите, каквато и да си купиш, няма никакво значение. Сега имам вкъщи (не ползвам, защото акнето ми се изчисти отдавна, а за 2-3 пъпки няма смисъл) хума марка Jankar, преди използвах друга марка, а в началото беше някаква трета марка. С една дума каквато и да вземеш - става. Със сапуна трябва да се миеш поне веднъж дневно. Предполагам, че 2 пъти ще даде най-добър ефект (сутрин и вечер), но аз го ползвах само вечер. Забелязах, че ако се насапунисаш и веднага го измиеш, не дава почти никакъв ефект, но ако се насапунисаш и продължиш да търкаш по проблемните зони 20-30 секунди (може и повече), ефекта се забелязва още на следващия ден.
    Няма тъпи въпроси, има само тъпи отговори
    Успех!

Ха-ха ако имаше тъпи отговори а не тъпи въпроси нямаше да създавам темата Благодаря ти адски много бай дъ уей имаш ли скайп

Цитирай Първоначално написано от misturX
    Ха-ха ако имаше тъпи отговори а не тъпи въпроси нямаше да създавам темата Благодаря ти адски много бай дъ уей имаш ли скайп
    Ще се изненадаш колко тъпи отговори можеш да получиш, направо имаш късмет в тази тема

А хумата става ли за суха кожа и заличава ли петна и лунички?

Цитирай Първоначално написано от elisa_fenka
    А хумата става ли за суха кожа и заличава ли петна и лунички?
    Хумата леко изсушава кожата, затова предполагам, че няма да е подходяща за суха кожа. Но винаги можеш да пробваш. За да се заличат лунички трябва нещо много по-силно от хума, а за петната - зависи от какво са. Общо взето хумата почиства кожата.

В София има една клиника "Beauty" , където се занимават точно с такива проблеми. Не съм ходила, но личната ми лекарка ми я каза, но не пречи да потърсиш и да провериш за какво става въпрос
    Sunrise and the new day's breakin' trough
    The morning of another day without you
    And as the hours roll by
    No one's there to see me cry except the sunrise
    The sunrise and you...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си