Цитирай Първоначално написано от misturX
Първо ти благодаря за съветите,но искам само да попитам четох тема днес за салицилов спирт и хлорнитромицин всъщност аз го използвам но ефект не забелязвам ...... за това опрях до козметик,а ако го комбинирам сапуна и салицилов спирт и хлорнитромицин няма ли мн да си изсуша кожата включително и със крем примерно. Също така ще те помоля да ми препоръчаш марка хума защото хуми много.Благодаря ти отново!

И колко пъти на ден със сапунчето сори за тъпите въпроси ама ....момче съм прости ми
С хлорнитромицина не съм запозната, затова няма да го коментирам Иначе комбинацията сапун и спирт не ми е изсушавала кожата, въпреки че след сапуна се чувства някаква разлика - по-гладка и по-суха кожа, но не за дълго, т.е. акнето ще ти премахне, но кожата ще се омазнява както досега. Колкото до хумите, каквато и да си купиш, няма никакво значение. Сега имам вкъщи (не ползвам, защото акнето ми се изчисти отдавна, а за 2-3 пъпки няма смисъл) хума марка Jankar, преди използвах друга марка, а в началото беше някаква трета марка. С една дума каквато и да вземеш - става. Със сапуна трябва да се миеш поне веднъж дневно. Предполагам, че 2 пъти ще даде най-добър ефект (сутрин и вечер), но аз го ползвах само вечер. Забелязах, че ако се насапунисаш и веднага го измиеш, не дава почти никакъв ефект, но ако се насапунисаш и продължиш да търкаш по проблемните зони 20-30 секунди (може и повече), ефекта се забелязва още на следващия ден.
Няма тъпи въпроси, има само тъпи отговори
Успех!