.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 85
    Цитирай Първоначално написано от TeenSpirit
    Ако ми е кеф през зимата ще ходя със сандалките, а през лятото с ботушките, ако искам ще ходя със зимното яке дори вън да е 50 градуса. Никой не би трябвало да го интересува как съм облечена аз или каква ми е прическата, каква музика слушам или какво ми харесва да правя. Ако аз се чувствам удобно със стила си няма да го променя само защото на другите не им харесва. Още по-малко ме интересува загрижеността на другите как са ми краката в жегата с тежките кубинки или кой начин на предвижване използвам. Ако всеки се чувства добре с това, което носи и наистина принадлежи на този стил, не намирам никакъв проблем да е такъв, какъвто е. А за позьорите не ми се пише, не ми мисли дори за тях.
    Така е, ако облеклото, което носиш, не ти пречи, чувстваш се удобно и не го прваиш с цел позьорство, разбира се, че човек има свободата да носи каквото иска. Темата е отправена към хората, които стигат (вече се повтарям) до крайности , просто за да демонстрират стил.

Абе има малко вярно в това, което го казваш. LadyDi, хората донякъде се ръководят от любимата си група, любимия спорт или там к'вото дойде.. Но по-голямата част от тези хора, които боготворят идолите си, са толкова тъпи, че ако този техен идол се самоубие, те ще го приемат за нещо велико и ще го направят и те. Все пак, наистина вярно е, че никой не може да ти се бърка в живота, но трябва ли да се допускат такива глупости? Особено тази мания 'емо', с която беше обсебена България и която включваше рязане на вени. Сега пак ще ми кажеш 'не си прав, не е така, никой няма да тръгне да се самоубива' - да де, ама емотата си рязаха вените, нали? Нищо, надявам се повечето да се усетят, че тези крайности, до които достигат са смешни и ще престанат.

Цитирай Първоначално написано от Prod1and1Pull
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi
    Стилът на обличане няма нищо общо с ценностната система. Бъркаш много сериозно двата щата.
    Разбира се , че има. Човек , който издига в култ външния вид, дрешки( фешъните например) , според теб какви ценности има той? Примерът, който дадох за момичетата, които не биха говорили с човек , който не се обича според техните разбирания ? Нима това не е промяна в ценностите? Да презираш хора заради външния им вид ?
    А това, че съдиш за хората по начина им на обличане?
    Не харесваш метъли, не харесваш смъкнати, кифли и баници... кажи според теб как е нормално да се облича някой тогава?

П.П: Не съм срещу теб, дори съм съгласна с някой от мненията ти, но наистина искам да разбера кое за теб е нормално.

Едит: Тоя пост е излишен... не бях прочела отговора ти на предишното ми мнение.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    lubomirky, от тази гледна точка, да. Но един човек може да е вманиачен по нещо и без да го изразява с облеклото си. Не съм съгласна с гледната точка на автора в първия му пост. Не може да заклеймиш някого само поради факта, че се облича като "фешън" (каквото и да значи този термин).
    Можеш да съдиш и класифицираш някого едва, когато го опознаеш, а не като му видиш дрешките на улицата. Това е дребнаво, смешно и елементарно злобно.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Когато някой успее да ме обори аргументирано, без значение дали е тийн или не, тогава признавам, че греша. За съжаление, ти нито можеш, нито се опитваш да го направиш.

И да, в случая съм права, жалко, че отказваш да го проумееш.

Колкото до промяната на света - той няма да се промени, ако наплюя няколко метъла в един форум. Убивай си времето тук, но намери по-смислен начин да го направиш. Виждам, че се опитваш да изпъкнеш от останалите, но единственото, което постигна е да ни покажеш колко ограничен, тесногръд и антисоциален си.

А, да... и нeграмотен. Думата е кОмунизъм

Nice chat to you too...

Как да промениш мнението на човек във форум , о боже, ако наистина си го беше променила, щях да помисля, че ти има нещо. А относно мнението ти за неграмотността ми ... то бива бива ама да се кажеш нещо просто м за да натриеш носа на някого ... Думичката -комунизъм- ми е твърде неприятно, явно затова не мога все да зпомня как се пише

Град
    Варна
    Думичката -комунизъм- ми е твърде неприятно, явно затова не мога все да зпомня как се пише
    Това не те оправдава, че не си внимавал в часовете по български.

lubomirky, от тази гледна точка, да. Но един човек може да е вманиачен по нещо и без да го изразява с облеклото си. Не съм съгласна с гледната точка на автора в първия му пост. Не може да заклеймиш някого само поради факта, че се облича като "фешън" (каквото и да значи този термин).
    Можеш да съдиш и класифицираш някого едва, когато го опознаеш, а не като му видиш дрешките на улицата. Това е дребнаво, смешно и елементарно злобно.

ААА , това са просто примери, кой говори за заклеймяване на някого, и къде пък се показва, че слагам етиките на хора според вида им ?

Думичката -комунизъм- ми е твърде неприятно, явно затова не мога все да зпомня как се пише
    Това не те оправдава, че не си внимавал в часовете по български.
    Е , комунизмът е свързан с простотата, така че е грехотата да бъде изписан правилно

Супер фен
    А не си ли се замислил, че така се харесват, такива дрехи ги кефят и т.н., а не се обличат просто, за да демонстрират ква музика слушат?!
    nicolepcd

Цитирай Първоначално написано от elsy
    А не си ли се замислил, че така се харесват, такива дрехи ги кефят и т.н., а не се обличат просто, за да демонстрират ква музика слушат?!
    Вече за 3 път поне, ДА, има хора имат право да се обличат както си искат, щом им харесва. Става дума за тези, които го правят, за да подражават, за да бъдат като другите, т.н. позьори- хора без мнение, готови на всичко, за да бъдат нещо.

ма**ата и модата(извинявам се за израза) ама всеки да си носи кой каквото си иска независимо от модата или защото така е модерно или от стила на музика който слуша той си избира на мен ми харесва да нося суитчъри

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    LadyDi, аз съм тази, която не разбра, че Prod1and1Pull е тесногръд, антисоциален и ограничен. И напълно го подкрепям.

Мисля, че няма особено много какво да се дискутира повече. А ако на някой му се чете по темата ще пусна един линк за Пънк движението и на какво се основава.
    http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%...B3.D0.B8.D1.8F
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Цитирай Първоначално написано от StAniTu
    ма**ата и модата(извинявам се за израза) ама всеки да си носи кой каквото си иска независимо от модата или защото така е модерно или от стила на музика който слуша той си избира на мен ми харесва да нося суитчъри
    Точно за това става въпрос. Някои се чувстват принудени да са част от някой стил, мода или както искате го наречете.

Супер фен
    Вече за 3 път поне, ДА, има хора имат право да се обличат както си искат, щом им харесва. Става дума за тези, които го правят, за да подражават, за да бъдат като другите, т.н. позьори- хора без мнение, готови на всичко, за да бъдат нещо.
    Еми, никъде в първия си пост не си споменал изрично, че става въпрос за хората, които се обличат по даден начин само и единствено, за да се приобщят към няква група от хора (примерно) или да не са "по-назад от другите" иии т.н., пък аз не съм длъжна да чета всички коментари
    nicolepcd

Еми, никъде в първия си пост не си споменал изрично, че става въпрос за хората, които се обличат по даден начин само и единствено, за да се приобщят към няква група от хора (примерно) или да не са "по-назад от другите" иии т.н., пък аз не съм длъжна да чета всички коментари
    Чети между редовете

Супер фен
    Чети между редовете
    През колко реда по-точно да чета?
    nicolepcd

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Аз съм фешън/нудист/пънкар/кифла/метълист/гангстер/рап фен/наркоман и се обличам много яко. Тряя да ме видите
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от fenastz
    Аз съм фешън/нудист/пънкар/кифла/метълист/гангстер/рап фен/наркоман и се обличам много яко. Тряя да ме видите
    Ти си пълен провал в живота. Режи вените

Град
    Land of the blind
    Усещам негативните ти емоции, бабо, бива ли така да говориш на дете

Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Град
    Варна
    Усещам негативните ти емоции, бабо, бива ли така да говориш на дете
    Е, така разсъждават в тази тема.

Злобничкото "бабо" трябваше да ме обиди ли. Наистина съм засегната

Град
    Land of the blind
    Извинявай просто помислих, че обиждаш моя уникален стил на обличане

Град
    Варна

LadyDi, не знам що, ама не те понасям. Знам, че не ти пука и все пак се радвам, че споделих.

Цитирай Първоначално написано от TeenSpirit
    LadyDi, не знам що, ама не те понасям. Знам, че не ти пука и все пак се радвам, че споделих.
    owned

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    това се нарича стил... въпрос е на лично мнение...ако ти нямаш такъв,значи лошо... и защо решихте,че те се чувстват принудени да са такива?Те искат да са такива.Независимо какво е модерно!
    пп:усещам че имаш някви негативи срещо брат ми и приятелите му
    Брях,брях

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си