- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Култа(любовта) към модата
Така е, ако облеклото, което носиш, не ти пречи, чувстваш се удобно и не го прваиш с цел позьорство, разбира се, че човек има свободата да носи каквото иска. Темата е отправена към хората, които стигат (вече се повтарям) до крайности , просто за да демонстрират стил.Първоначално написано от TeenSpirit
Абе има малко вярно в това, което го казваш. LadyDi, хората донякъде се ръководят от любимата си група, любимия спорт или там к'вото дойде.. Но по-голямата част от тези хора, които боготворят идолите си, са толкова тъпи, че ако този техен идол се самоубие, те ще го приемат за нещо велико и ще го направят и те. Все пак, наистина вярно е, че никой не може да ти се бърка в живота, но трябва ли да се допускат такива глупости? Особено тази мания 'емо', с която беше обсебена България и която включваше рязане на вени. Сега пак ще ми кажеш 'не си прав, не е така, никой няма да тръгне да се самоубива' - да де, ама емотата си рязаха вените, нали? Нищо, надявам се повечето да се усетят, че тези крайности, до които достигат са смешни и ще престанат.
А това, че съдиш за хората по начина им на обличане?Първоначално написано от Prod1and1Pull
Не харесваш метъли, не харесваш смъкнати, кифли и баници... кажи според теб как е нормално да се облича някой тогава?
П.П: Не съм срещу теб, дори съм съгласна с някой от мненията ти, но наистина искам да разбера кое за теб е нормално.
Едит: Тоя пост е излишен... не бях прочела отговора ти на предишното ми мнение.
lubomirky, от тази гледна точка, да. Но един човек може да е вманиачен по нещо и без да го изразява с облеклото си. Не съм съгласна с гледната точка на автора в първия му пост. Не може да заклеймиш някого само поради факта, че се облича като "фешън" (каквото и да значи този термин).
Можеш да съдиш и класифицираш някого едва, когато го опознаеш, а не като му видиш дрешките на улицата. Това е дребнаво, смешно и елементарно злобно.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Първоначално написано от LadyDi
Как да промениш мнението на човек във форум , о боже, ако наистина си го беше променила, щях да помисля, че ти има нещо. А относно мнението ти за неграмотността ми ... то бива бива ама да се кажеш нещо просто м за да натриеш носа на някого ... Думичката -комунизъм- ми е твърде неприятно, явно затова не мога все да зпомня как се пише![]()
Това не те оправдава, че не си внимавал в часовете по български.Първоначално написано от Prod1and1Pull
Първоначално написано от LadyDi
ААА , това са просто примери, кой говори за заклеймяване на някого, и къде пък се показва, че слагам етиките на хора според вида им ?
Е , комунизмът е свързан с простотата, така че е грехотата да бъде изписан правилноПървоначално написано от LadyDi
![]()
А не си ли се замислил, че така се харесват, такива дрехи ги кефят и т.н., а не се обличат просто, за да демонстрират ква музика слушат?!
nicolepcd
Вече за 3 път поне, ДА, има хора имат право да се обличат както си искат, щом им харесва. Става дума за тези, които го правят, за да подражават, за да бъдат като другите, т.н. позьори- хора без мнение, готови на всичко, за да бъдат нещо.Първоначално написано от elsy
ма**ата и модата(извинявам се за израза) ама всеки да си носи кой каквото си иска независимо от модата или защото така е модерно или от стила на музика който слуша той си избира на мен ми харесва да нося суитчъри
LadyDi, аз съм тази, която не разбра, че Prod1and1Pull е тесногръд, антисоциален и ограничен. И напълно го подкрепям.
Мисля, че няма особено много какво да се дискутира повече. А ако на някой му се чете по темата ще пусна един линк за Пънк движението и на какво се основава.
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%...B3.D0.B8.D1.8F
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Точно за това става въпрос. Някои се чувстват принудени да са част от някой стил, мода или както искате го наречете.Първоначално написано от StAniTu
Еми, никъде в първия си пост не си споменал изрично, че става въпрос за хората, които се обличат по даден начин само и единствено, за да се приобщят към няква група от хора (примерно) или да не са "по-назад от другите" иии т.н., пък аз не съм длъжна да чета всички коментариПървоначално написано от Prod1and1Pull
![]()
nicolepcd
Чети между редоветеПървоначално написано от elsy
![]()
През колко реда по-точно да чета?Първоначално написано от Prod1and1Pull
![]()
![]()
nicolepcd
Аз съм фешън/нудист/пънкар/кифла/метълист/гангстер/рап фен/наркомани се обличам много яко. Тряя да ме видите
![]()
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Ти си пълен провал в живота. Режи венитеПървоначално написано от fenastz
![]()
Усещам негативните ти емоции, бабо, бива ли така да говориш на детеПървоначално написано от LadyDi
![]()
Е, така разсъждават в тази тема.Първоначално написано от fenastz
Злобничкото "бабо" трябваше да ме обиди ли. Наистина съм засегната![]()
Извинявайпросто помислих, че обиждаш моя уникален стил на обличане
![]()
LadyDi, не знам що, ама не те понасям. Знам, че не ти пука и все пак се радвам, че споделих.![]()
ownedПървоначално написано от TeenSpirit
![]()
това се нарича стил...въпрос е на лично мнение...ако ти нямаш такъв,значи лошо...
и защо решихте,че те се чувстват принудени да са такива?Те искат да са такива.Независимо какво е модерно!
пп:усещам че имаш някви негативи срещо брат ми и приятелите му![]()
Брях,брях