.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 85 от общо 85
    Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от TeenSpirit
    Ок. Аз не съм казала, че той съзнава, че се противопоставя на собственото си мнение. Нямах намерение точно аз да ви разяснявам, на какво мнение сте вие, но ще се опитам... И тримата сте против крайностите/ самоубийства, заради идоли и т.н./ и позьорите, но нямате нищо против тези, които принадлежат към стила си и се харесват самите те със своя стил и не го правят, за да се харесат на околните. Както и, че тримате сте против предрасъдаците спрямо това, как се облича някой.

Ако някъде съм казала, нещо, което да нее така ме поправете.
    Всичко е точно така И ако авторът спре да обижда, темата може да приключи
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Такива мнения прочетох тук, че се раздразних и забравих моето собствено. За това ще кажа, че подкрепям LadyDi. Тя единствена пишеше адекватни мнения..
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

това за стила на обличане е доста обширна тема според мен. аз мисля, че всеки трябва да се облича както му харесва, а не според мнението на другите и според модата. обличай това което ти харесва на теб - комбинирай различни стилове ако искаш, просто важното е това да си ти. все пак хората, които имат собствен стил и проправят собствени 'пътеки' в тази област, са хората, които определят модата(по мое мнение). ако ти харесва да си смъкнат - обличай се като смъкнат. ако ти харесва да си метъл или фешън - обличай се така. това не е позьорство. Позьорство е да парадираш със стила си.

относно мнението на околните искам да вметна още едно мое разбиране - както не трябва да се влияем твърде много от мнението на околните, така и не трябва да го отсвирваме напълно. широко скроения човек приема критика, уважава чуждото мнение и извлича полза от тях. а всички искаме да сме широко скроени, нали?
    REGGAE BOOM <3

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    това за стила на обличане е доста обширна тема според мен. аз мисля, че всеки трябва да се облича както му харесва, а не според мнението на другите и според модата. обличай това което ти харесва на теб
    Това е доста двуяко, всъщност, и точно там се корени целия спор по темата.
    От къде знаете, че "емото" и "метъла", които срещате на улицата са позьори? Може просто наистина да им ХАРЕСВА да се обличат по този начин..
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Голям фен Аватара на m0n4yyy
    Град
    .. сухо море .. :P
    Облеклото не е критерий за личността и характера на човека .. всеки се облича както му е най - вече УДОБНО и както най- вече му ХАРЕСВА !! Така, че не мисля, че тази тема трябва да се обсъжда .. и да ти кажа, ТЕМАТА ТИ НЕ Е ЗА ТОЗИ РАЗДЕЛ !! Колкото и да оплиташ и т.н .. да , темата ти не е за раздела любов ..

Цитирай Първоначално написано от LadyDi
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    това за стила на обличане е доста обширна тема според мен. аз мисля, че всеки трябва да се облича както му харесва, а не според мнението на другите и според модата. обличай това което ти харесва на теб
    Това е доста двуяко, всъщност, и точно там се корени целия спор по темата.
    От къде знаете, че "емото" и "метъла", които срещате на улицата са позьори? Може просто наистина да им ХАРЕСВА да се обличат по този начин..
    преди да напиша каквото и да е по темата, искам да спомена, че не съм изчел ВСИЧКИ постове, а само 1-2 на авторката и тези на последната страница, тоест може и да бъркам като едното нищо:
    според мен авторката отрича всички стилове като позьорски, което не е особено правилно, според мен. Никой стил не е позьорски сам по себе си. Може би позьорството може да бъде определено като стил(не на обличане де . ). Въпросните емота, метали, фешъни и смъкнати може и да се позьори(което няма общо със стила им), може и да не са.(както написа LadyDi). За да разбереш дали са позьори или не не стига само да кьориш, трябва и да ги опознаеш.
    тове е лично мнение, no offense people
    REGGAE BOOM <3

А да си се замислял,че на тези хора всъщност им ХАРЕСВА да се обличат така?Може би някои го правят точно заради модата,но не всички са така.И ти се чудиш как може да има момчета с три пъти по-широки панталони от твоите.Ами просто така им харесва и за тях това е удобно и стилно.И те може да ти се чудят как ходиш с три пъти по-тесни панталони от техните,но не ти го натякват,нали?

По-добре някой да заключи темата. Вече всички почаха да се повтарят и да повтарят.

Не мисля че това е начина да се обличаме, според музиката която слушаме Не искам да подръжавам на никой

Град
    Сливен
    Цитирай Първоначално написано от Peshec
    Напълно съм съгласен с LadyDi.Е кво аз като нося широки дрехи това какво означава,че съм слаб физически,че съм дебел ли,защото така излиза,който е по слаб физически почва да носи широки дрехи за да не му личи...ГЛУПОСТИ!Както му харесва на човек-така ще се облича.Пък и музиката,която слушаш не винаги определя начина ти на обличане...Според мен темата е адски тъпа!

И аз съм съгласен с теб.Автора - ти носил ли си широки дрехи?Аз съм носил и нося (много рядко) и са ми по-удобни.И камуфлажки имам (и тях нося рядко) предимно нося дънки и тениска.Косата ми е дълга.То аз по твоята логика трябва да съм бога на фешъните Защото имам от всичко по малко

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си