- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Епилатори
Здравейте! Въпросът ми е към всички момичета: Какъв епилатор ползвате? Доволни ли сте от него? Какъв ще ми препоръчате? Аз още на 15. Ползвам на Филипс стар модел. Много боли. Вашият болезнен ли е?![]()
![]()
П.П Не проверих дали има такава тема, ако има сорри
Ами моят епилатор е на philips с охлаждаща приставка и аз почти не усещам някаква болка. Много съм доволна и вече две години си го ползвам . Препоръчвам ти някакъв епилатор с охлаждащо устройство![]()
Любовта е като огън. Но дали ще стопли сърцето ви или ще изгори до основи къщата ви, е трудно да се каже.
Не боли с епилаторите с охлаждащо устройство,така ли?
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
Silk-epil.
Не ме боли,ползвала съм го два пъти
не ми взима всички косъмчета и сега събира прах.
дам..Първоначално написано от titinkaa
и аз имам такъв..
много е хубав! А колкото до болката..
няма как да не те боли с епилатор..
..все пак ти скубе космите,но можеш да омекотиш болката с охлаждаща приставка..но мисля,че те въряха към епилаторите.. не знам,провери..![]()
Здрасти , моят е на браун - давам линк - http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09020562
Скоро си го взех , но съм много доволна . Малко по-скъп е ,но мисля , че си заслужава !!![]()
Моята е на Филипс.. - хубав е,доволна съм..
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Това е моят. Ползвам го от няколко години, но честно казано не съм особено доволна. Обира косъмчетата перфектно, но когато започнат след това да растат, има една дължина от 1 мм, която пинсетите не могат да хванат, което значи че трябва да изчакам да порастнат още. А през лятото не мога да си позволя такова нещо и прибягвам до дамска самобръсначна на жилет.
Колкото до болката - боли да, макар че се свиква с времето и после не забелязваш толкова. Иначе предпочитам епилаторите с охлаждаща глава, но като цяло са все още скъпички.
Моят също е на Филипс и съм много доволна. Колкото до болката ... би трябвало да те боли само първия път, след това, ако ги чистиш по-често, което ще рече на 2 седмици примерно, не трябва да те боли![]()
Точно тоя на Браун изобщо не ми харесва ... не изкоренява и обира дори и малките мъхчета, което не е добре ... ефектът е като при самобръсначката![]()
аз използвам този http://www.shopping.bg/img/products/...3-snimka-0.jpg ... боли, но ги изкоренява и хваща и най - малките косъмчета ... космите много оредяват с него![]()
И моя е същият, добър еПървоначално написано от darka1
![]()
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!